gal galetumet pavyzdzius pateikti?
Man otpikoje sake, kad jau metiniu negamina, nes pagal ES standartus lesiai kurie anksciau buvo metiniai pripazinti pusmetiniai. Bet toje optikoje netgi ir tu pusmetiniu neturejo
Briunete, va kad ir šitie. Nešioju astigmatikams skirtus lęšius, todėl žinau, kad bent jau šie metiniai tikrai yra. Dėl to, kad nebegamina, tikrai nesiginčysiu, nes nežinau Gal išparduos turimus ir bus viskas... Man tai jie nelabai patikimi atrodo, o ir kaina kosminė
Reikia prieš dedantis žiūrėti. Jei neaišku, galima išversti į kitą pusę ir palyginti
Instrukscijas, kaip atskirti, duoda optikoje Čia pvz: http://www.coffmanvi...95/Default.aspx
o dekui labai gerai cia parodyta,nes as visaip ziurejau man vis vienodai atrode tie bliudeliai/lekstutes ir seip jau pusdienis su lesiais nelabai matau skirtuma,gal kad atmestinai akis mano patikrino vien todel kad pirkau viena pora vienadieniu,matyt neapsimokejo pasistengti ir atlikti savo darbo gerai
Nebūtinai Kartais galima iš karto nieko nesuprasti.
Papildyta:
Reikia prieš dedantis žiūrėti. Jei neaišku, galima išversti į kitą pusę ir palyginti
Instrukscijas, kaip atskirti, duoda optikoje Čia pvz: http://www.coffmanvi...95/Default.aspx
Aš šiaip visad prieš įsidėdama patikrinu,bet 1 kartą esu ne ta puse įsidėjus,tai negalėjau nė minutės išbūti su tokiu lęšiu.Iškart supratau,kad kažkas ne taip.
Aš šiaip visad prieš įsidėdama patikrinu,bet 1 kartą esu ne ta puse įsidėjus,tai negalėjau nė minutės išbūti su tokiu lęšiu.Iškart supratau,kad kažkas ne taip.
as ir dar naujoke.. isidejau vel lesiukus, nu dirgina, nesmagu. Paziuriu i veidrodi - mirksint jis man laksto po aki. Nu kadangi naujoke, tai patirties 0 nulekiau i optika. Apziurejo merginos, sako gal iplises, gal kazkas prilipe - viskas ok. Sako reiktu nueit pas daktare, gal kazkokia zaizdele yra, isidreskaiu gal. Apziruejo - ogi atbulai idetas tai paguode, kad cia naujokeliu klaidos
pusmetiniu lesiu yra. Sian maciau, kalbejau, klausinejau
as ir dar naujoke.. isidejau vel lesiukus, nu dirgina, nesmagu. Paziuriu i veidrodi - mirksint jis man laksto po aki. Nu kadangi naujoke, tai patirties 0 nulekiau i optika. Apziurejo merginos, sako gal iplises, gal kazkas prilipe - viskas ok. Sako reiktu nueit pas daktare, gal kazkokia zaizdele yra, isidreskaiu gal. Apziruejo - ogi atbulai idetas tai paguode, kad cia naujokeliu klaidos
pusmetiniu lesiu yra. Sian maciau, kalbejau, klausinejau