Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(aGucci @ 2010 08 30, 16:19)
Yra ir metams 4u.gif

gal galetumet pavyzdzius pateikti?
Man otpikoje sake, kad jau metiniu negamina, nes pagal ES standartus lesiai kurie anksciau buvo metiniai pripazinti pusmetiniai. Bet toje optikoje netgi ir tu pusmetiniu neturejo
Atsakyti
Briunete, va kad ir šitie. Nešioju astigmatikams skirtus lęšius, todėl žinau, kad bent jau šie metiniai tikrai yra. Dėl to, kad nebegamina, tikrai nesiginčysiu, nes nežinau g.gif Gal išparduos turimus ir bus viskas... Man tai jie nelabai patikimi atrodo, o ir kaina kosminė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 30, 16:00)

Reikia prieš dedantis žiūrėti. Jei neaišku, galima išversti į kitą pusę ir palyginti smile.gif
Instrukscijas, kaip atskirti, duoda optikoje wink.gif Čia pvz:
http://www.coffmanvi...95/Default.aspx

o dekui 4u.gif labai gerai cia parodyta,nes as visaip ziurejau man vis vienodai atrode tie bliudeliai/lekstutes biggrin.gif ir seip jau pusdienis su lesiais nelabai matau skirtuma,gal kad atmestinai akis mano patikrino doh.gif vien todel kad pirkau viena pora vienadieniu,matyt neapsimokejo pasistengti ir atlikti savo darbo gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 08 30, 14:53)
gal kad atmestinai akis mano patikrino  doh.gif  vien todel kad pirkau viena pora vienadieniu,matyt neapsimokejo pasistengti ir atlikti savo darbo gerai rolleyes.gif

Tai kas per darbuotojas/a tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 30, 16:00)
Nebūtinai smile.gif Kartais galima iš karto nieko nesuprasti.

Papildyta:
Reikia prieš dedantis žiūrėti. Jei neaišku, galima išversti į kitą pusę ir palyginti smile.gif
Instrukscijas, kaip atskirti, duoda optikoje wink.gif Čia pvz:
http://www.coffmanvi...95/Default.aspx

Aš šiaip visad prieš įsidėdama patikrinu,bet 1 kartą esu ne ta puse įsidėjus,tai negalėjau nė minutės išbūti su tokiu lęšiu.Iškart supratau,kad kažkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 30, 21:39)
Aš šiaip visad prieš įsidėdama patikrinu,bet 1 kartą esu ne ta puse įsidėjus,tai negalėjau nė minutės išbūti su tokiu lęšiu.Iškart supratau,kad kažkas ne taip.

Turbūt priklauso nuo lėšių rūšies, plonumo, taip pat akių jautrumo. Nes man yra tekę pravaikščioti kurį laiką, kol supratau, kad kažkas ne taip ax.gif
Atsakyti
as ir dar naujoke.. isidejau vel lesiukus, nu dirgina, nesmagu. Paziuriu i veidrodi - mirksint jis man laksto po aki. Nu kadangi naujoke, tai patirties 0 blush2.gif nulekiau i optika. Apziurejo merginos, sako gal iplises, gal kazkas prilipe - viskas ok. Sako reiktu nueit pas daktare, gal kazkokia zaizdele yra, isidreskaiu gal. Apziruejo - ogi atbulai idetas blush2.gif tai paguode, kad cia naujokeliu klaidos blush2.gif

pusmetiniu lesiu yra. Sian maciau, kalbejau, klausinejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 08 30, 22:43)
as ir dar naujoke.. isidejau vel lesiukus, nu dirgina, nesmagu. Paziuriu i veidrodi - mirksint jis man laksto po aki. Nu kadangi naujoke, tai patirties 0  blush2.gif nulekiau i optika. Apziurejo merginos, sako gal iplises, gal kazkas prilipe - viskas ok. Sako reiktu nueit pas daktare, gal kazkokia zaizdele yra, isidreskaiu gal. Apziruejo - ogi atbulai idetas  blush2.gif tai paguode, kad cia naujokeliu klaidos  blush2.gif

pusmetiniu lesiu yra. Sian maciau, kalbejau, klausinejau  rolleyes.gif

ir man taip buvo, kankinausi dvi savaites, o dabar kai pripratau, neįsivaizduoju, kaip galėjau gyventi be lęšių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 08 31, 18:37)
ir man taip buvo, kankinausi dvi savaites, o dabar kai pripratau, neįsivaizduoju, kaip galėjau gyventi be lęšių  biggrin.gif

as dar neipratau unsure.gif isbunu iki pietu ir imuos lauk..
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 08 31, 22:01)
as dar neipratau  unsure.gif isbunu iki pietu ir imuos lauk..

kazkoki nemalonu pojuti akyje jauciate? Ar del kitu priezasciu isimat?
Gal lesiai tiesiog netinkami?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 01, 11:17)
kazkoki nemalonu pojuti akyje jauciate? Ar del kitu priezasciu isimat?
Gal lesiai tiesiog netinkami?

nemalonu akyse, nesijauciu taip komfortiskai kaip su akiniais unsure.gif
o kad nusprest, jog tik butent tie lesiai netinkami - dar negaliu, neisbandziau kitokiu.
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 09 01, 13:42)
nemalonu akyse, nesijauciu taip komfortiskai kaip su akiniais  unsure.gif
o kad nusprest, jog tik butent tie lesiai netinkami - dar negaliu, neisbandziau kitokiu.

jei jauciate diskomforta, deginima, dirginima, sausuma arba atvirksciai asarojima tikriausiai lesiai jums netinkami.
Atsakyti