Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Muske @ 2010 08 26, 10:25)
Taip, pirmi mano lesiai  smile.gif
Dabar tai atrodo, kai jauciu nemalonu jausma, ir isidet sunku - kokio velnio as juos pirkau  unsure.gif

tikiuosi su laiku ir man lengves ir lengves smile.gif

Tikrai per anksti dar panikuoti wink.gif Ne per vieną dieną išmokstama lengvai įsidėti/išsiimti, taip pat priprantama ne iš karto, būna, kad tenka ir paieškoti tinkamos lęšių rūšies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 08 26, 11:10)
tikrai ismoksit, tik noro reikia ir kantrybes, pamatysit koks gerumas. ispleskit apatini ir virsutini voka ir glauskit lesiuka prie obuoliuko, dar pamirksekit kad pagautu ir viskas. Svarbiausia, kad lesiukas butu labai dregnas. Sekmes ir kantrybes  4u.gif

Viska taip ir darau, bet kolkas sunkiai pavyksta.. tikiuos bus thumbup.gif greitu laiku

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 26, 11:30)
Tikrai per anksti dar panikuoti wink.gif Ne per vieną dieną išmokstama lengvai įsidėti/išsiimti, taip pat priprantama ne iš karto, būna, kad tenka ir paieškoti tinkamos lęšių rūšies smile.gif

nepanikuoju, tiesiog teiraujuos, nes su zalutele blush2.gif

aciu uz patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 26 rugpjūčio 2010 - 11:01
QUOTE(Muske @ 2010 08 26, 09:34)
Vakar isigijau day and nigt (atrodo taip vadinas, grynai silikoniai, 3 menesiams). Ir nesuprantu, ar akis turi apsiprasti, ar man jie netinka, ar blogai parinko. Ju dydis 0,85. Ir isidejus, apacioje akies, po apatiniu voku, jauciu diskomforta. Lyg kazkas ikrite butu. Jus, skaitau, cia patirties daug turit, tai gal galit kazka pakomentuot?

Sveika,

Man pirmuosius lęšius rinko akių gydytoja, ji ir užsakė. Ir su tais užsakytais ir buvo tokia problema, kad iškart įsidėjus apačioje, prie vokų nepatogu. Apžiūrėki, ar patys lęšiai nebūna pasislinkę į apačią, ne per vidury akies. Nes man taip buvo - tiesiog netinkamas lęšio išlenkimas (bazinė kreivė). Užsakė tada su kitokia bazine kreive (berods mažesne, bet neatsimenu tiksliai) ir buvo kaip tik - jokio slinkimo žemyn.
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 08 26, 13:02)
Sveika,
Man pirmuosius lęšius rinko akių gydytoja, ji ir užsakė. Ir su tais užsakytais ir buvo tokia problema, kad iškart įsidėjus apačioje, prie vokų nepatogu. Apžiūrėki, ar patys lęšiai nebūna pasislinkę į apačią, ne per vidury akies. Nes man taip buvo - tiesiog netinkamas lęšio išlenkimas (bazinė kreivė). Užsakė tada su kitokia bazine kreive (berods mažesne, bet neatsimenu tiksliai) ir buvo kaip tik - jokio slinkimo žemyn.

as va todel ta ir parasiau, galvoju gal svarbu labai tas 8,5.. ax.gif nes toks jausmas, kad liecias, dirgina, net nusakyt sudetinga ta jausma g.gif na dar po poros dienu pabandysiu isidet, ziuresiu kaip ten man bus smile.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ka jungiuosi ir as i jusu gretas 4u.gif siandien nusipirkau vienadienius lesius,tai ryt isbandysiu,nors...neisivaizduoju kaip as juos idesiu/isimsiu doh.gif pirkau vienadienius,nes pasiskaicius pas jus supratau,kad taip labiau apsimoka,kad pamatyciau kaip akytes reaguos. Drauge minejo,kad nesioja lesius pusmeti ir kainuoja apie 80lt,vision express kai pasake kainas tai toli grazu buvo nuo 80lt,gal zinot kur geriausios kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 08 29, 17:42)
gal zinot kur geriausios kainos? 4u.gif

Geriausios kainos internetinėse parduotuvėse. Manau, kad pigiausia pirkti užsienio, bet jei neturite galimybės, tai ir Lietuvos parduotuvėse žymiai pigiau nei optikose.

Kelios parduotuvės:
manolesiai
gerilesiai
tavolesiai

Esu pirkusi pirmose dvejose, tai viskas buvo gerai.
Atsakyti
oi dekui labai 4u.gif o reali kaina,kad 80lt pusmeciui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 08 29, 17:42)
Sveikos,
na ka jungiuosi ir as i jusu gretas 4u.gif  siandien nusipirkau vienadienius lesius,tai ryt isbandysiu,nors...neisivaizduoju kaip as juos idesiu/isimsiu doh.gif  pirkau vienadienius,nes pasiskaicius pas jus supratau,kad taip labiau apsimoka,kad pamatyciau kaip akytes reaguos. Drauge minejo,kad nesioja lesius pusmeti ir kainuoja apie 80lt,vision express kai pasake kainas tai toli grazu buvo nuo 80lt,gal zinot kur geriausios kainos? 4u.gif

Ar dabar dar gaminami lesiai pusmeciui? g.gif
Man atrodo 3 menesiams ilgiausiai, nors nenoriu suklaidinti.
Bet kokiu atveju vis delto nepatarciau nesioti tokiu lesiu, sveikiausia yra keisti lesius kuo dazniau, vienadieniai idealus variantas, tik kiek brangoka.
Atsakyti
o kaip zinoti ar ta puse isidejau? jei ne ta gal dar blogiau matyciau ar kaip? uzsidejau akinius tai isivaizdavau kad liesis viskas,bet tik dar puikiau maciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 08 30, 13:27)
o kaip zinoti ar ta puse isidejau? jei ne ta gal dar blogiau matyciau ar kaip? uzsidejau akinius tai isivaizdavau kad liesis viskas,bet tik dar puikiau maciau g.gif

Kai ne ta puse lęšį įsidedi jaučiasi DIDELIS diskonfortas.Rodos lyg smėlio būtų į akis pribirę.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 30, 13:43)
Kai ne ta puse lęšį įsidedi jaučiasi DIDELIS diskonfortas.Rodos lyg smėlio būtų į akis pribirę.

Nebūtinai smile.gif Kartais galima iš karto nieko nesuprasti.

Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2010 08 30, 13:27)

Reikia prieš dedantis žiūrėti. Jei neaišku, galima išversti į kitą pusę ir palyginti smile.gif
Instrukscijas, kaip atskirti, duoda optikoje wink.gif Čia pvz:
http://www.coffmanvi...95/Default.aspx
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 29, 20:40)
Ar dabar dar gaminami lesiai pusmeciui?  g.gif
Man atrodo 3 menesiams ilgiausiai, nors nenoriu suklaidinti.

Yra ir metams 4u.gif
Atsakyti