NEATRASO , KADANGI TEMUKE REIKIA PASISKAITYTI TIKRAI VISI PAGRINDAI YRA IR TO PATIES ISTISAI MERGINOS NERASO PACIOJE PIRMOJE TEMUKEJE NET SU FOTO YRA PIRMAME PUSLAPELYJE VISA DARYMO MEDELIO EIGA
STEBUKLINGA XI XI ne ruduo bet jau sidabrine spalvele svieciasi:)
NEATRASO , KADANGI TEMUKE REIKIA PASISKAITYTI TIKRAI VISI PAGRINDAI YRA IR TO PATIES ISTISAI MERGINOS NERASO PACIOJE PIRMOJE TEMUKEJE NET SU FOTO YRA PIRMAME PUSLAPELYJE VISA DARYMO MEDELIO EIGA
STEBUKLINGA XI XI ne ruduo bet jau sidabrine spalvele svieciasi:)
dabar, kai kursim naują temą, reikia pirmame puslapyje nurodyti ir ankstesnes temas su nuorodomis, tada bus mažiau tų pačių klausimų pradedančiosioms. Kitose temutėse mergaitės labai viską gražiai nurodo, solidžiai taip aiškiai
dabar, kai kursim naują temą, reikia pirmame puslapyje nurodyti ir ankstesnes temas su nuorodomis, tada bus mažiau tų pačių klausimų pradedančiosioms. Kitose temutėse mergaitės labai viską gražiai nurodo, solidžiai taip aiškiai
Padariau is popieriaus ir lipnios juosteles burbula, ant jo klijavau saldainius, o tuos minkstus susmaigsciau su dantu krapstukais. . Ta burbula aptraukiau graziu popieriu ir dar velos juostele.atrode kaip krepselis.
Pagaliau pasyrodau ir aš savo "pirmąjį blyną" Tik dar ant tos juostelės tarp gėlyčių as įklijavau skaičius 45... bet nebesuspėjau nufotografuoti, nes supakavau ir padovanojau
Bet žinokit.. tie medeliai tai liga..... susirgau... jau.... dabar visos mintys tik apie medelius.. kaip puošti... dar eilėje laukia 3 medeliai... reikės prisėsti ir pagaminti
Sveikutės. Tylu čia taip, medžius gaminat, ania? O aš pabandžiau kitur saldainius "įpakuot". Nežinau ar mano draugei patiks, bet per savaitę mokiausi daryti gėles ir sutvėriau jai rožių puokštę su saldaininiu viduriuku , gimtadienio proga . Niu vis kitaip nei kiti