QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 28, 09:36)
barbarux, gražios rožytės, aš irgi norėjau panaudoti popierines rožes butelio puošimui, bet dar neišeina tokios kokybės kaip pas rusaites, tai kol kas butelių puošybai naudoju dirbtines gėles ir saldainius. O šiaip kiek skaičiau rusių forumuose, jos gėlių gamybai naudoja
floristinį krepinį popierių, kurio būna be galo daug spalvų, tame tarpe pereinančių spalvų, auksinio ir t.t. Pas jas labai populiarus itališkas floristinis krepinis popierius

Aš dariau gėles iš lenkiško, bet jis labai mažai pasiduoda ištempiamas, tai gėlėm sunku išgauti norimą formą
Ir dar radau vieną gudrų patarimą kaip papuošti plastikinį vazonėlį. Tam naudojamos plonos servetėlės, jos suvilgomos vandeniu skiedžiamuose klijuose ir klijuojamos ant vazono paliekant nelygią faktūrą. Kai išdžiūsta nudažoma akriliniais dažais su kempinėle juos atsargiai prispaudžiant prie servetėlės.
Tai vat, sekančiai artėjančiai progai darysiu rožes ant butelio, parodysiu kaip jau besigaus

.
Rožes gaminau iš itališko krepinio popieriaus, super, man jis labai patiko, radau pas mus jo pirkti pigiausiai po 5 lt.už ruloną. Pereinamų spalvų neradau, bet kol kas ir nereikia, užtenka tokio