Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas liaudiškai

Labutes, kaip sekasi naikinti plaukus liaudiskai? Yra kokiu nors rezultatu jau? smile.gif

Perskaiciau neseniai, kad labai efektyviai plaukus salina sarmais. Aisku, joks sodos tirpalas ju nesunaikins, reikia kad ph butu nemaziau ir nedaugiau kaip 13. Noriu atsikratyti ilgu sviesiu puku ant lesku. Renku dabar visa informacija kaip pagaminti namuose toki tirpala, bet man vienai kazkaip nedrasu, gal yra norinciu eksperimentuoti kartu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 04, 08:37)
Labutes, kaip sekasi naikinti plaukus liaudiskai? Yra kokiu nors rezultatu jau?  smile.gif

Perskaiciau neseniai, kad labai efektyviai plaukus salina sarmais. Aisku, joks sodos tirpalas ju nesunaikins, reikia kad ph butu nemaziau ir nedaugiau kaip 13. Noriu atsikratyti ilgu sviesiu puku ant lesku. Renku dabar visa informacija kaip pagaminti namuose toki tirpala, bet man vienai kazkaip nedrasu, gal yra norinciu eksperimentuoti kartu?  ax.gif

aš gal irgi norėčiau kažką tokio išbandyt, bet idomu ar nėra tai pavojinga ir ar veikia unsure.gif Juk jei būtų paprastas ir nekenksmingas metodas atsikratyt plaukų visam laikui, tai nemanau, kad būtų parduotuvės užkištos brangiais kremais, vaškais, lazeriais tam reikalui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 04, 11:36)
aš gal irgi norėčiau kažką tokio išbandyt, bet idomu ar nėra tai pavojinga ir ar veikia unsure.gif Juk jei būtų paprastas ir nekenksmingas metodas atsikratyt plaukų visam laikui, tai nemanau, kad būtų parduotuvės užkištos brangiais kremais, vaškais, lazeriais tam reikalui ir t.t.

Sventai tikiu, kad plaukus isnaikinti VISAM yra imanoma, tiesiog sis klausimas turi labai stipru ekonomini aspekta - gamintojams NEAPSIMOKA, kad mes isnaikintume plaukus, per daug kas gyvena is to, kad mum auga plaukai, per daug butu nuostoliu, jei parduotuvese atsirastu priemone, kuria mes panaudotume tik 1 karta ir isnaikintume plaukus visam gyvenimui. Na, pagalvokit kas butu, jei bankrutuotu Gilletas? Kiek nuostoliu, kiek bedarbiu ir t.t. Todel ir gaminamos tik tos priemones, po kuriu plaukus reikia salinti nuolat arba bent periodiskai, niekam apart musu paciu neapsimoka juos sunaikinti visam. Galit gincytis, bet tokia mano subjektyvi nuomone siuo klausimu.
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2010 10 04, 11:36)
idomu ar nėra tai pavojinga ir ar veikia unsure.gif

Plauku salinimas sarmais yra pagristas elektroepiliacijos metodu - kai daroma elektroepiliacija, svogunelis sunaikinamas butent sarmu pagalba. Bet galima ir namuose pasigaminti sarmini tirpala, kuriuo reikia plauti/tepti plaukuotas vietas ir tie sarmai visam laikui sugrauzia svoguneli o oda po situ proceduru tik grazesne pasidaro. As dar tik pradejau rinkti informacija, dar neviska pati supratau, butinai rasysiu cia viska ka pavyks surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 04, 09:53)

na čia jau konspiracijos teoriją primena biggrin.gif
nežinau, nemanau, kad tokį dalyką galima nuslėpti, vistik pilna mokslinių straipsnių ir tyrimų internete smile.gif Gal išnaikint ir galima, bet esu tikra, kad nėra tai šitaip paprasta ir nepavojinga, tikrai tada kažkas atradęs pasidarytų nemažai pinigų prekiaudamas tokia produkciją ir nusispjovęs ant visų giletų. Na nepiktai aš čia, tik šiaip pasvarstymas... 4u.gif
Na jei kažką rasi, tai rašyk, aš bandymams prisijungsiu. Pati irgi žadu pasidomėt, sudomino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 04 spalio 2010 - 13:35
Sudominote dėl tų šarmų, tikrai būtų įdomu ką nors pabandyti ir pasižiūrėti ar tai efektinga.
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 07 19, 18:02)
Galėsiu, tačiau tai bus tik rugpjūčio pradžioje arba viduryje.

O ar buvote pas homeopatą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 04, 15:05)
Sudominote dėl tų šarmų, tikrai būtų įdomu ką nors pabandyti ir pasižiūrėti ar tai efektinga.

Sveikutes mergaites! Del sarmu suzinojau va ka tik, praeita savaite, kai pradejau knistis ieskot budo, kaip panaikinti ilgus pukus ant lesku, ten man nei plaukai, nei pukai, nesuprasi, sviesus, bet gan ilgi. Tai vat beieskant budo kaip atsikratyt puku, radau toki dalyka, yra tokia priemone, po kurios po 1 proceduros lieka vos keli plaukiukai, bet ta priemone tinka TIK pukams isnaikint, ir jos niekur neparduoda, kad pats galetum susitvarkyti, tik salonai ja naudoja, t.y. "plovimas sarmais"
Alkaline Wash

Pradejau giliau dometis, skaityt, kai surinksiu visa informacija, butinai viska papasakosiu. O pradziai, jei kas turite laiko ir noro, pasidomekite, kur galima rasti toki dalyka, mums bus reikalinga:
1. KAUSTINE SODA (tai yra natrio sarmas, kitaip natrio hidroksidas, formule NaOH). Jei rasite (ypac kad galima butu pirkti nedideliais kiekiais, nes 1 procedurai reikes tik 1 arbatinio saukstelio). Is karto sakau, nesiulykit Kurmio, taip jis istirpina plaukus, todel ir atkemsa vamzdzius, bet jame yra daug visokiu mum nereikalingu pavojingu cheminiu priemaisu.
2. Lakmuso popieriukai, kad ant ju butu pH 13, nes dazniausiai parduodami tik iki 12ph.

Mergaites kuriu oda YPATINGAI sausa, sios temos prasau vengti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 spalio 2010 - 09:17
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 08:49)
Sveikutes mergaites! Del sarmu suzinojau va ka tik, praeita savaite, kai pradejau knistis ieskot budo, kaip panaikinti ilgus pukus ant lesku, ten man nei plaukai, nei pukai, nesuprasi, sviesus, bet gan ilgi. Tai vat beieskant budo kaip atsikratyt puku, radau toki dalyka, yra tokia priemone, po kurios po 1 proceduros lieka vos keli plaukiukai, bet ta priemone tinka TIK pukams isnaikint, ir jos niekur neparduoda, kad pats galetum susitvarkyti, tik salonai ja naudoja, t.y. "plovimas sarmais"
Alkaline Wash

Va, mano veidukas būtent toks pat, kaip ir toje nuorodoje verysad.gif
Gal visgi įmanoma kaip nors išnaikinti juos tokiais būdais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 10:20)
Va, mano veidukas būtent toks pat, kaip ir toje nuorodoje  verysad.gif
Gal visgi įmanoma kaip nors išnaikinti juos tokiais būdais  g.gif

Reikia paieskot salono, gal ir pas mus LT daro proceduras su sita priemone, kiek skaiciau atsiliepimus, rezultatas pritrenkia, jau po 1 karto beveik nieko nebeatauga. Gaila, kad tik pukus jis naikina, storesniems plaukams netinka.

O musu tirpalas bus stipresnis, kad ne tik pukus paveiktu, bet ant veido jo tikrai negalima bus naudoti schmoll.gif Cia jau tik kojoms bus, net bikiniui nelabai tiks, nes neduok die patakyti ant gleivines
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 09:30)
Reikia paieskot salono, gal ir pas mus LT daro proceduras su sita priemone, kiek skaiciau atsiliepimus, rezultatas pritrenkia, jau po 1 karto beveik nieko nebeatauga. Gaila, kad tik pukus jis naikina, storesniems plaukams netinka.

O musu tirpalas bus stipresnis, kad ne tik pukus paveiktu, bet ant veido jo tikrai negalima bus naudoti  schmoll.gif  Cia jau tik kojoms bus, net bikiniui nelabai tiks, nes neduok die patakyti ant gleivines

Radau Alkaline Wash Vilniuje bigsmile.gif
Tik įdomu ar tikrai jis toks veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 10:37)
Radau Alkaline Wash Vilniuje  bigsmile.gif
Tik įdomu ar tikrai jis toks veiksmingas smile.gif

Jei skambinsite, parasykit po to, kokios proceduru kainos, nes tos kainos kur virsuje tai negali buti, sita priemone labai brangi. Jei isbandysite, nepamirskit mum pranesti biggrin.gif

Bet ziurekit, gyvates kokios, kodel jie neraso, kad cia TIK pukams tinka??? Gamintojas pats juk ispeja, kad tik pukelius su sita priemone galima panaikint, o cia nei zodzio apie tai, ot Lietuva.... lotuliukas.gif

P.S. o mum dar vienas irodymas, kad sarmai pagrazina oda , super, aciu Lyanna! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 spalio 2010 - 09:45
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 09:43)
Jei skambinsite, parasykit po to, kokios proceduru kainos, nes tos kainos kur virsuje tai negali buti, sita priemone labai brangi. Jei isbandysite, nepamirskit mum pranesti  biggrin.gif

Bet ziurekit, gyvates kokios, kodel jie neraso, kad cia TIK pukams tinka??? Gamintojas pats juk ispeja, kad tik pukelius su sita priemone galima panaikint, o cia nei zodzio apie tai, ot Lietuva.... lotuliukas.gif

P.S. o mum dar vienas irodymas, kad sarmai pagrazina oda , super, aciu Lyanna!  biggrin.gif

Radau ir kainą va čia. Tik reikia paspausti pilną kainoraštį smile.gif
Depiliacija šarmais 50,00 - 150,00 Lt

O tai tas stipresnis tirpalas, kurį ruošiatės gaminti, gal rankoms mano tiktų smile.gif
Atsakyti