Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas liaudiškai

QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 10:51)
Radau ir kainą va čia. Tik reikia paspausti pilną kainoraštį smile.gif
Depiliacija šarmais  50,00 - 150,00 Lt

O tai tas stipresnis tirpalas, kurį ruošiatės gaminti, gal rankoms mano tiktų smile.gif

Visai normalios kainos, galvojau bus brangiau thumbup.gif

Prisijunkit! drinks_cheers.gif Stipresniam ieskom ingredientu! Kaustine soda + lakmuso popieriukai pH13, rasykit ka pavyks rasti, kur ir kokia kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 09:56)
Visai normalios kainos, galvojau bus brangiau  thumbup.gif

Prisijunkit!  drinks_cheers.gif  Stipresniam ieskom ingredientu! Kaustine soda + lakmuso popieriukai pH13, rasykit ka pavyks rasti, kur ir kokia kaina  drinks_cheers.gif

Gerai, bandysiu rasti smile.gif
dabar paskaičiau atsiliepimų apie Alkaline angliškai, tai radau nemažai blogų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 11:14)
Gerai, bandysiu rasti smile.gif
dabar paskaičiau atsiliepimų apie Alkaline angliškai, tai radau nemažai blogų  g.gif

Visada visur bus ir geru ir blogu atsiliepimu, niekada nebus taip kad kokia nors priemone idealiai tiktu visiems. Reikia paskaityti, ka tie zmones salino, jei PLAUKUS, tai nenuostabu, kad nusivyle, gali buti kad jiems taip pat kaip ir pas mus buvo meluojama ar nepasakyta, kad si priemone plauku nesalina, o salina tik PUKUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 spalio 2010 - 10:25
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 10:25)
Visada visur bus ir geru ir blogu atsiliepimu, niekada nebus taip kad kokia nors priemone idealiai tiktu visiems. Reikia paskaityti, ka tie zmones salino, jei PLAUKUS, tai nenuostabu, kad nusivyle, gali buti kad jiems taip pat kaip ir pas mus buvo meluojama ar nepasakyta, kad si priemone plauku nesalina, o salina tik PUKUS.

Naudojo veidui ir atsirado stipri alerginė reakcija, kurią panaikinti reikėjo apie 1 savaitę. Gal ten tik blogas salonas buvo, bet nusiskundimų tai tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 11:27)
Naudojo veidui ir atsirado stipri alerginė reakcija, kurią panaikinti reikėjo apie 1 savaitę. Gal ten tik blogas salonas buvo, bet nusiskundimų tai tikrai yra.

Idekit prasom nuoroda, (as irgi labai noriu paskaityt, nes visitek i salona neiciau, bet ieskociau kur nusipirkti sio kremo)
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 08:56)

Prisijunkit!  drinks_cheers.gif  Stipresniam ieskom ingredientu! Kaustine soda + lakmuso popieriukai pH13, rasykit ka pavyks rasti, kur ir kokia kaina  drinks_cheers.gif

o šituo dalyku idomu galima būtų tamsius plaukus šalint? Ir išvis ar skaitėt kur apie būdus storiems plaukams, pvz bikini? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 05, 11:36)
o šituo dalyku idomu galima būtų tamsius plaukus šalint? Ir išvis ar skaitėt kur apie būdus storiems plaukams, pvz bikini?  unsure.gif

Sitam tirpalui plauku spalva neturi jokios reiksmes, dzin tamsus ar sviesus.

O bikiniui idealesnio varianto kaip fotoepiliatorius as nemacius, pradzioj padarai 8 proceduras (man tik ~5 reikejo), po to plaukai atsigauna labai greitai, po kokiu 2-3 men, bet tada padarai viena dviguba procedura (po 2 blyksnius i ta pati plota) ir pusmeciui plauku nebera. Po pusmecio vel reikes vienos dvigubos proceduros, tai gaunas kad depiliuotis reikia vos 2 kartus per metus, man tai tikras issigelbejimas. Bet tas dalykas tik juodus plaukus paveikia, jei jusu sviesus tai nebus jokio efekto visai, na ir kitu papildomu salygu ten daug yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 spalio 2010 - 10:51
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 10:30)
Idekit prasom nuoroda, (as irgi labai noriu paskaityt, nes visitek i salona neiciau, bet ieskociau kur nusipirkti sio kremo)

Va smile.gif

O dėl fotoepiliatoriaus, tai deja jis man visai nesuveikė, jokioje kūno vietoje sad.gif kaip pavydžiu toms, kurioms pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 09:26)
O ar buvote pas homeopatą?  ax.gif

Kai pas vieną homeopatę buvau tai pasakė , kad čia beviltiškas reikalas, aprėkė kad iš vis šalinti pradėjau plaukelius ir sakė valgyti kuo natūralesnį maišą... jokios vištienos ir panašiai, nes pirktoje daug hormonų (auginant vištas joms ten visko primaitina) nebent kokia naminė vištytė būtų... o dėl hormonų ir tie plaukai. Tačiau hormonų tyrimą esu pasidariusi ir su jais viskas tvarkoje, ginekologai siūlo kontraceptinius vaistus, bet čia taip pat nėra išeitis, nes tai kas būna slopinama nustojus slopinti dar labiau suaktyvėja...
Skambinau kitam homeopatui tai su juo nepavyko pakalbėti, tačiau su jo kažkokia asistente kalbėjau tai sakė, kad įmanoma, bet reiktu labai daug laiko, nes sunkiai tam pasiduoda... tai net ir nevažiavau pas tą daktarą nes gan ilgas kelias man ten būtų buvęs.
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 05, 09:50)
Sitam tirpalui plauku spalva neturi jokios reiksmes, dzin tamsus ar sviesus.

O bikiniui idealesnio varianto kaip fotoepiliatorius as nemacius, pradzioj padarai 8 proceduras (man tik ~5 reikejo), po to plaukai atsigauna labai greitai, po kokiu 2-3 men, bet tada padarai viena dviguba procedura (po 2 blyksnius i ta pati plota) ir pusmeciui plauku nebera. Po pusmecio vel reikes vienos dvigubos proceduros, tai gaunas kad depiliuotis reikia vos 2 kartus per metus, man tai tikras issigelbejimas. Bet tas dalykas tik juodus plaukus paveikia, jei jusu sviesus tai nebus jokio efekto visai, na ir kitu papildomu salygu ten daug yra...

tikrai faina, kad taip suveikė... Aš tai tik lazerį bandžius, tai visiškai nieko, nė vienas plaukas neiškrito, pinigai į balą verysad.gif Tai kol kas nedristu to fotoepiliatoriaus bandyt, užteks jau vieno pabandymo doh.gif

būtų gerai ir ten naminėm priemonėm išsinaikint, bet oda jautresnė ten, turbūt geriau pirma ant kokių kojų pabandyt..
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 06, 07:28)
tikrai faina, kad taip suveikė... Aš tai tik lazerį bandžius, tai visiškai nieko, nė vienas plaukas neiškrito, pinigai į balą verysad.gif Tai kol kas nedristu to fotoepiliatoriaus bandyt, užteks jau vieno pabandymo doh.gif

būtų gerai ir ten naminėm priemonėm išsinaikint, bet oda jautresnė ten, turbūt geriau pirma ant kokių kojų pabandyt..

Rio turbut pas tave buvo? As tai pardaviau savo, padejo jis man normaliai, nieko nepasakysiu kad visai blogas butu, tik jau knisliavos su juo doh.gif nebenoreciau daugiau taip zaist, as ta turejau kur po 1 plauka degino

Panos reikia chemiku pagalbos, nerandu kur NaOH butu galima nusipirkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 05, 15:33)
Va smile.gif

O dėl fotoepiliatoriaus, tai deja jis man visai nesuveikė, jokioje kūno vietoje sad.gif kaip pavydžiu toms, kurioms pavyko.

tai dar gerai, kad bandymus daret ir nepirkot, nes tiek pinigu suplot ir efekto nepamatyt tai ziauru. O kiek bandomuju jum padare?

Ir aciu uz nuoroda, paskaitysiu, isigilinsiu vakare
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 06, 11:58)

tai dar gerai, kad bandymus daret ir nepirkot, nes tiek pinigu suplot ir efekto nepamatyt tai ziauru. O kiek bandomuju jum padare?

Ir aciu uz nuoroda, paskaitysiu, isigilinsiu vakare

Pirkau, nes iš pradžių pasirodė, kad kažkiek mažėja jų, bet iš tikrųjų tai buvo tik iliuzija, gerai, kad bent pavyko parduoti vėliau. Dariau tikrai daug procedūrų, netgi kas 3 d. ir nieko. Bijau, kad ir profesionali įranga manęs neveiks, o jau kaip sunku gyventi su tokiu plaukuotumu, negaliu. Kartais jaučiuosi lyg tik egzistuočiau, o ne gyvenčiau, nes turiu riboti labai daug gyvenimiškų malonumų dėl šios problemos.

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti