QUOTE(Vika333 @ 2011 05 19, 11:37)
nesu tikra, gal vaskas ir neuzlipina, bet pagal mane turetu jis uzdaryt tuos kanalus, ir nelabai bus efektyvu. Dilgcioti ir net biski grauzti turi butinai, tose vietose, kur tepi ir nieko nejauti, greiciausiai nebus jokio efekto. Skaiciau idealiausias budas naudoti fermentus po pinceto, po 1 plauka israuni ir iskart ten ausu krapstuku patepi.
Pati taip ir nespejau isbandyt, norejau slaunim, surinkau labai daug visokios informacijos, bet kai neradau ingredientu, spjoviau ir apsifotkinau
na logiška, kad su pincetu ar elektriniu epiliatorium geriau turėtų būt, bet manau ir po vaško poveikis turėtų būt, gal tik mažesnis. Vat skutant tai manau jau neveiktų, juk niekaip nepatektų gilyn tie enzimai.
Dėl graužimo tai nznau net, na dilgčioja man biški užtepus iškart, bet nepasakyčiau kad labai skausmingai, aišku tas skausmo pojūtis pas kiekvieną kitoks

nors gal reiks daugiau miltelių dėt, aš kuo daugiau dedu, tuo labiau jaučiu
tai fotoepiliaciją dareis? jau nebėr poreikio enzymams daugiau? man tai ant šlaunų kažkaip netrukdo tie plaukai, labiausiai norėčiau bikinį apsinaikint, erzina ten jie, ir depiliuot skauda baisiai