Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas liaudiškai

QUOTE(believe_in @ 2011 05 19, 11:39)
Kas per fermentai?  4u.gif

Tas pats kas enzymai, jei aptiksit toki pavadinima - zinokit, kad cia tas pats. Biskeli rasiau sitoje temoje

http://www.supermama...?...8&hl=naujas depiliacijos&st=48
neduoda normaliai nuorodos idet, nukopijuokit viska nuo http iki skaiciu 48

Ten pora receptu yra ir visi aprasymai, kaip gaminti tirpala, tik viskas rusiskai, nes Lietuvoje tai vis dar "naujove", o ten zmones jau ir namini tirpala is Mazym tableciu seniai pagamino hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 19 gegužės 2011 - 11:11
idomus variantas tas tirpalas iš mezym tablečių, reiktų gal išbandyt g.gif
aš tai papaino miltelius sumaišius su kremu tepu dabar po epiliacijų, jau antras mėnuo, bet kažkokio "super" rezultato dar nesulaukiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 19 gegužės 2011 - 11:32
QUOTE(bamba @ 2011 05 19, 12:27)
idomus variantas tas tirpalas iš mezyn tablečių, reiktų gal išbandyt g.gif
aš tai papaino miltelius sumaišius su kremu tepu dabar po epiliacijų, jau antras mėnuo, bet kažkokio "super" rezultato dar nesulaukiau unsure.gif

Mano supratimu "super" rezultata, kuri pavyktu tokiu budu pasiekti - tai tik kazkiek suletinti plauku ataugima, visai isnaikinti greiciausiai sitaip nepavyks. Be to reikia daryti labai teisingai - tepti fermentus iskart isrovus plauka, kad kanalai nespetu uzsidaryti, nes veliau tepk netepk nebus jokio tolko, tik skura sugadint sau galima. Man rodos, jei toki buda naudot, tai geriausiai su pincetu darbuotis, arba elektriniu depiliatorium raut, nes vaskas gali uzlipint tuos kanalus, ar ne? g.gif O kaip tu darai? Ar grauzia fermentai?
Papildyta:
bamba, jei is mezymo darysi, nepamirsk pradzioj nuplauti ta ruzava sluoksni
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 19, 10:37)
Mano supratimu "super" rezultata, kuri pavyktu tokiu budu pasiekti - tai tik kazkiek suletinti plauku ataugima, visai isnaikinti greiciausiai sitaip nepavyks. Be to reikia daryti labai teisingai - tepti fermentus iskart isrovus plauka, kad kanalai nespetu uzsidaryti, nes veliau tepk netepk nebus jokio tolko, tik skura sugadint sau galima. Man rodos, jei toki buda naudot, tai geriausiai su pincetu darbuotis, arba elektriniu depiliatorium raut, nes vaskas gali uzlipint tuos kanalus, ar ne?  g.gif  O kaip tu darai? Ar grauzia fermentai?
Papildyta:
bamba, jei is mezymo darysi, nepamirsk pradzioj nuplauti ta ruzava sluoksni

aš vašku epiliuoju, tada tepu kremu su papainu. Jeigu biški daugiau įmaišau, tai kažkiek jaučias dilgčioja, bet negraužia. Bet čia tik ant bikinio zonos bandau. Galvoju jei suveiks, tada prie kojų pereisiu. Kojas el epiliatorium raunu, tai turėtų gal geresnis efektas būt, nes ne vaškas g.gif

dėl mezymo, tai bandysiu dar pagooglint pasidomėt, ir gal pabandysiu unsure.gif O tu nebandei?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 05 19, 13:13)
aš vašku epiliuoju, tada tepu kremu su papainu. Jeigu biški daugiau įmaišau, tai kažkiek jaučias dilgčioja, bet negraužia. Bet čia tik ant bikinio zonos bandau. Galvoju jei suveiks, tada prie kojų pereisiu. Kojas el epiliatorium raunu, tai turėtų gal geresnis efektas būt, nes ne vaškas g.gif

dėl mezymo, tai bandysiu dar pagooglint pasidomėt, ir gal pabandysiu unsure.gif O tu nebandei?

nesu tikra, gal vaskas ir neuzlipina, bet pagal mane turetu jis uzdaryt tuos kanalus, ir nelabai bus efektyvu. Dilgcioti ir net biski grauzti turi butinai, tose vietose, kur tepi ir nieko nejauti, greiciausiai nebus jokio efekto. Skaiciau idealiausias budas naudoti fermentus po pinceto, po 1 plauka israuni ir iskart ten ausu krapstuku patepi.

Pati taip ir nespejau isbandyt, norejau slaunim, surinkau labai daug visokios informacijos, bet kai neradau ingredientu, spjoviau ir apsifotkinau
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 19, 11:37)
nesu tikra, gal vaskas ir neuzlipina, bet pagal mane turetu jis uzdaryt tuos kanalus, ir nelabai bus efektyvu. Dilgcioti ir net biski grauzti turi butinai, tose vietose, kur tepi ir nieko nejauti, greiciausiai nebus jokio efekto. Skaiciau idealiausias budas naudoti fermentus po pinceto, po 1 plauka israuni ir iskart ten ausu krapstuku patepi.

Pati taip ir nespejau isbandyt, norejau slaunim, surinkau labai daug visokios informacijos, bet kai neradau ingredientu, spjoviau ir apsifotkinau

na logiška, kad su pincetu ar elektriniu epiliatorium geriau turėtų būt, bet manau ir po vaško poveikis turėtų būt, gal tik mažesnis. Vat skutant tai manau jau neveiktų, juk niekaip nepatektų gilyn tie enzimai.
Dėl graužimo tai nznau net, na dilgčioja man biški užtepus iškart, bet nepasakyčiau kad labai skausmingai, aišku tas skausmo pojūtis pas kiekvieną kitoks biggrin.gif nors gal reiks daugiau miltelių dėt, aš kuo daugiau dedu, tuo labiau jaučiu biggrin.gif

tai fotoepiliaciją dareis? jau nebėr poreikio enzymams daugiau? man tai ant šlaunų kažkaip netrukdo tie plaukai, labiausiai norėčiau bikinį apsinaikint, erzina ten jie, ir depiliuot skauda baisiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 19, 10:08)
Ieskojau as kazkada, nera kur gauti to spirito.  schmoll.gif  Is pasiekiamu liaudisku budu liko tik fermentai, nebandet dar?

Spirito galima gauti ten, kur prekiaujama rusiskais vaistais (turgavietese tokie kioskai buna)... bent as nusipirkau, bet cia kaip ir eksperimentas gaunas smile.gif baisoka kazka daryt... todel noris jau isbandziusiu atsiliepimu
Atsakyti
Žinau vieną liaudišką metodą iš knygos apie žoles ir įvairius liaudiškus receptus.
Reikia teptis kalės pienu ir plaukai nebeauga. Jei kas turit apsišuniavusią kalę ir įdomu detalesnis receptas, galiu parašyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 19 gegužės 2011 - 21:40
jauciu cia beviltiska kova su tais plaukeliu salinimais
Atsakyti
Perskaičiau visą jūsų , išradingųjų, temą..bet kaip supratau tobulas variantas dar neišrastas? unsure.gif Net baisu vienu tarpu skaityt buvo palikę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramybia @ 2011 05 29, 01:48)
... kaip supratau tobulas variantas dar neišrastas?...

ne biggrin.gif bet jei turit ideju, pasidalinkit
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 11:34)
Sveikutes  smile.gif

Matau, kad jau 1000 zmoniu perskaite sia tema, prasau netyleti, prisijungti prie musu kompanijos, viesai aptarineti viska ir dalintis nuomonem bei savo ziniomis  drinks_cheers.gif

Ar kas nors jau buvote vaistineje? Gal pavyko nusipirkti skruzdziu spirita be recepto?

Sveikutes smile.gif
Tikrai nebandyciau sio misinio ant odos kiek suprantu chemija tai ziaurus dalykas odai, nudegins blink.gif
Atsakyti