Jungiuosi ir as prie jusu, tikiuosi greitu laiku pavyks gauti to spirito ir pabandysiu si misinuka.
siaip pati depiliacija silpnina plaukelius bet kad man po ju labai jau jie iaugineja ir lieka randai, tai susdizinojau pas viena panele kazkokio losjono pavadinima nuo kurio nustoja iaugineti, tai jau buvau pasiryzus ji pirktis ir taip kovoti su plaukeliais...
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 11:34)
Sveikutes
Matau, kad jau 1000 zmoniu perskaite sia tema, prasau netyleti, prisijungti prie musu kompanijos, viesai aptarineti viska ir dalintis nuomonem bei savo ziniomis

Matau, kad jau 1000 zmoniu perskaite sia tema, prasau netyleti, prisijungti prie musu kompanijos, viesai aptarineti viska ir dalintis nuomonem bei savo ziniomis

Mane irgi labai domina ši tema, nes nebeįsivaizduoju kokiais būdais kovoti su plaukeliais...

Papildyta:
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 10, 20:00)
Jungiuosi ir as prie jusu, tikiuosi greitu laiku pavyks gauti to spirito ir pabandysiu si misinuka.
siaip pati depiliacija silpnina plaukelius bet kad man po ju labai jau jie iaugineja ir lieka randai, tai susdizinojau pas viena panele kazkokio losjono pavadinima nuo kurio nustoja iaugineti, tai jau buvau pasiryzus ji pirktis ir taip kovoti su plaukeliais...
Turiu tokią pačią bėdą. Epiliacija dar būtų priimtinas būdas atsikratyti plaukelių, bet va tas įauginėjimas...

Kiek teko bandyti WEET tai man nepatiko, pas mane gan stori tie plaukeliai tai gan greitai ataugdavo... beveik tas pat kas skusti ir dar oda balina, nes tame kreme yra peroksido. tai vasara man nėra pats priimtiniausias būdas taip šalinti plaukelius...
o tas serumas kur minėjau, kad rekomendavo įsigyti ir sakė nuo įauginejimo tikrai padeda tai būtų http://www.amazon.fr...0...61031&s=hpc
o tas serumas kur minėjau, kad rekomendavo įsigyti ir sakė nuo įauginejimo tikrai padeda tai būtų http://www.amazon.fr...0...61031&s=hpc
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 10, 20:28)
Kiek teko bandyti WEET tai man nepatiko, pas mane gan stori tie plaukeliai tai gan greitai ataugdavo... beveik tas pat kas skusti ir dar oda balina, nes tame kreme yra peroksido. tai vasara man nėra pats priimtiniausias būdas taip šalinti plaukelius...
Ne taip supratai - naudojau ne depiliacinį kremą, o kremą PO epiliacijos, jis tipo mažina sudirgimą ir apsaugo nuo plaukelių įaugimo. Tepdavau jį ką tik po plaukelių "rovimo" ir kelias dienas po to, bet vistiek įauginėdavo, todėl nebetikiu visais tais kremais...
Aišku, truputį ne taip buvau supratus

QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 10:34)
Sveikutes
Ar kas nors jau buvote vaistineje? Gal pavyko nusipirkti skruzdziu spirita be recepto?

Ar kas nors jau buvote vaistineje? Gal pavyko nusipirkti skruzdziu spirita be recepto?
kad skaito tai nereiskia kad jau ima ir daro tuos ekperimentus

QUOTE(svaraine @ 2010 10 10, 20:14)
ūkinis muilas pasižymi dideliu šarmo kiekiu.
Sveikutes, taip jo ph yra apie 11, bet salinimui jis vistiek netinka, jis iki svogunelio neprasiskverbs

Papildyta:
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 10, 20:00)
tikiuosi greitu laiku pavyks gauti to spirito
Ar radot, kur pirkti? Nei vienoj vaistinej nerandu, visi sako neturi

Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2010 10 15, 19:53)
kad skaito tai nereiskia kad jau ima ir daro tuos ekperimentus
is tikruju tai idomu paskaitinet ka jus cia primastot prigaminat, bet po to kokiu eksperimentu tai nei odos o juolab ni plauku gali nelikti. manau yra ir paprastesniu budu atsikratyt plaukeliais, vaskas, kremai ir t.t 

jo jo, nebeliks odos, nebus ir problemu

Kadangi tas spiritas yra receptinis ir gan griežtai kontroliuojamas tai ir sunku jo gauti. Aš tikiuosi, kad šį savaitgalį gal pavyks jo nusipirkti na tuomet ir pabandysiu. gal blogiau nebus...

QUOTE(pozityvi @ 2010 10 19, 11:26)
Kadangi tas spiritas yra receptinis ir gan griežtai kontroliuojamas tai ir sunku jo gauti. Aš tikiuosi, kad šį savaitgalį gal pavyks jo nusipirkti na tuomet ir pabandysiu. gal blogiau nebus... 

Reikia dar rusiskose vaistinese pasidomet, ir gal dar turgelyje, kur bobutes is Baltarusijos visokiu dalyku atsiveza

Perskaiciau visa sia temele ir mane labai sudomino liaudiski metodai pasalinti nereikalingus plaukelius. gaila, kad daugiau niekas nebediskutuoja sia tema
labai noretusi atsiliepimu is tu , kurios isbande proceduras su skruzdziu spiritu..... Gal kuri pasidalins savo patirtimi

QUOTE(renaz @ 2011 05 19, 10:53)
Perskaiciau visa sia temele ir mane labai sudomino liaudiski metodai pasalinti nereikalingus plaukelius. gaila, kad daugiau niekas nebediskutuoja sia tema
labai noretusi atsiliepimu is tu , kurios isbande proceduras su skruzdziu spiritu..... Gal kuri pasidalins savo patirtimi 

Ieskojau as kazkada, nera kur gauti to spirito.

QUOTE(Vika333 @ 2011 05 19, 10:08)
Ieskojau as kazkada, nera kur gauti to spirito.
Is pasiekiamu liaudisku budu liko tik fermentai, nebandet dar?

Kas per fermentai?