Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas liaudiškai

Jungiuosi ir as prie jusu, tikiuosi greitu laiku pavyks gauti to spirito ir pabandysiu si misinuka.
siaip pati depiliacija silpnina plaukelius bet kad man po ju labai jau jie iaugineja ir lieka randai, tai susdizinojau pas viena panele kazkokio losjono pavadinima nuo kurio nustoja iaugineti, tai jau buvau pasiryzus ji pirktis ir taip kovoti su plaukeliais...
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 11:34)
Sveikutes  smile.gif

Matau, kad jau 1000 zmoniu perskaite sia tema, prasau netyleti, prisijungti prie musu kompanijos, viesai aptarineti viska ir dalintis nuomonem bei savo ziniomis  drinks_cheers.gif

Mane irgi labai domina ši tema, nes nebeįsivaizduoju kokiais būdais kovoti su plaukeliais... g.gif Rašau tik savo pasvarstymą - šnekejot apie depiliaciją šarmais, o aš kaip tik atsiminiau, kad ūkinis muilas pasižymi dideliu šarmo kiekiu. Esu skaičiusi, kaip močiutės (tame tarpe ir mano) anksčiau plaudavo plaukus būtent šiuo muilu, ir galėdavo pasigirti gražiais, stipriais, storais plaukais. Tai ir mąsčiau kažkurią dieną, kaip čia gaunasi - ar jis stiprina, ar naikina plaukus? rolleyes.gif Aišku, Vika333 minėjo, kad labai svarbi koncentracija, tai turbūt ūkiniame muile ji nepakankama doh.gif O gaila unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 10, 20:00)
Jungiuosi ir as prie jusu, tikiuosi  greitu laiku pavyks gauti to spirito ir pabandysiu si misinuka.
siaip pati depiliacija silpnina plaukelius bet kad man po ju labai jau jie iaugineja ir lieka randai, tai susdizinojau pas viena panele kazkokio losjono pavadinima nuo kurio nustoja iaugineti, tai jau buvau pasiryzus ji pirktis ir taip kovoti su plaukeliais...

Turiu tokią pačią bėdą. Epiliacija dar būtų priimtinas būdas atsikratyti plaukelių, bet va tas įauginėjimas... doh.gif Esu ir aš turėjusi kremą (berods Veet) nuo plaukelių įauginėjimo, ir dar skaičius visokių patarimų ta tema, nu bet kad niekas nepadeda, arba padeda mažai, vistiek lieka randai, ir be to, daug terlionės, kantrybės ir laiko užima.
Atsakyti
Kiek teko bandyti WEET tai man nepatiko, pas mane gan stori tie plaukeliai tai gan greitai ataugdavo... beveik tas pat kas skusti ir dar oda balina, nes tame kreme yra peroksido. tai vasara man nėra pats priimtiniausias būdas taip šalinti plaukelius...
o tas serumas kur minėjau, kad rekomendavo įsigyti ir sakė nuo įauginejimo tikrai padeda tai būtų http://www.amazon.fr...0...61031&s=hpc
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 10, 20:28)
Kiek teko bandyti WEET tai man nepatiko, pas mane gan stori tie plaukeliai tai gan greitai ataugdavo... beveik tas pat kas skusti ir dar oda balina, nes tame kreme yra peroksido. tai vasara man nėra pats priimtiniausias būdas taip šalinti plaukelius...
o tas serumas kur minėjau, kad rekomendavo įsigyti ir sakė nuo įauginejimo tikrai padeda tai būtų http://www.amazon.fr...0...61031&s=hpc

Ne taip supratai - naudojau ne depiliacinį kremą, o kremą PO epiliacijos, jis tipo mažina sudirgimą ir apsaugo nuo plaukelių įaugimo. Tepdavau jį ką tik po plaukelių "rovimo" ir kelias dienas po to, bet vistiek įauginėdavo, todėl nebetikiu visais tais kremais...
Atsakyti
Aišku, truputį ne taip buvau supratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 10:34)
Sveikutes  smile.gif

Matau, kad jau 1000 zmoniu perskaite sia tema, prasau netyleti, prisijungti prie musu kompanijos, viesai aptarineti viska ir dalintis nuomonem bei savo ziniomis  drinks_cheers.gif

Ar kas nors jau buvote vaistineje? Gal pavyko nusipirkti skruzdziu spirita be recepto?

kad skaito tai nereiskia kad jau ima ir daro tuos ekperimentus biggrin.gif is tikruju tai idomu paskaitinet ka jus cia primastot prigaminat, bet po to kokiu eksperimentu tai nei odos o juolab ni plauku gali nelikti. manau yra ir paprastesniu budu atsikratyt plaukeliais, vaskas, kremai ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 10 10, 20:14)
ūkinis muilas pasižymi dideliu šarmo kiekiu.

Sveikutes, taip jo ph yra apie 11, bet salinimui jis vistiek netinka, jis iki svogunelio neprasiskverbs schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 10, 20:00)
tikiuosi  greitu laiku pavyks gauti to spirito

Ar radot, kur pirkti? Nei vienoj vaistinej nerandu, visi sako neturi g.gif Nu sakau, tikrai kazkoks samokslas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2010 10 15, 19:53)
kad skaito tai nereiskia kad jau ima ir daro tuos ekperimentus  biggrin.gif is tikruju tai idomu paskaitinet ka jus cia primastot prigaminat, bet po to kokiu eksperimentu tai nei odos o juolab ni plauku gali nelikti. manau yra ir paprastesniu budu atsikratyt plaukeliais, vaskas, kremai ir t.t  4u.gif

jo jo, nebeliks odos, nebus ir problemu biggrin.gif Aciu, kad taip rupinates, bet vistiek pakol kas ingredientu nerandam doh.gif
Atsakyti
Kadangi tas spiritas yra receptinis ir gan griežtai kontroliuojamas tai ir sunku jo gauti. Aš tikiuosi, kad šį savaitgalį gal pavyks jo nusipirkti na tuomet ir pabandysiu. gal blogiau nebus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 10 19, 11:26)
Kadangi tas spiritas yra receptinis ir gan griežtai kontroliuojamas tai ir sunku jo gauti. Aš tikiuosi, kad šį savaitgalį gal pavyks jo nusipirkti na tuomet ir pabandysiu. gal blogiau nebus...  blush2.gif

Reikia dar rusiskose vaistinese pasidomet, ir gal dar turgelyje, kur bobutes is Baltarusijos visokiu dalyku atsiveza g.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa sia temele ir mane labai sudomino liaudiski metodai pasalinti nereikalingus plaukelius. gaila, kad daugiau niekas nebediskutuoja sia tema verysad.gif labai noretusi atsiliepimu is tu , kurios isbande proceduras su skruzdziu spiritu..... Gal kuri pasidalins savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renaz @ 2011 05 19, 10:53)
Perskaiciau visa sia temele ir mane labai sudomino liaudiski metodai pasalinti nereikalingus plaukelius. gaila, kad daugiau niekas nebediskutuoja sia tema  verysad.gif labai noretusi atsiliepimu is tu , kurios isbande proceduras su skruzdziu spiritu..... Gal kuri pasidalins savo patirtimi  4u.gif

Ieskojau as kazkada, nera kur gauti to spirito. schmoll.gif Is pasiekiamu liaudisku budu liko tik fermentai, nebandet dar?
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 19, 10:08)
Ieskojau as kazkada, nera kur gauti to spirito.  schmoll.gif  Is pasiekiamu liaudisku budu liko tik fermentai, nebandet dar?

Kas per fermentai? 4u.gif
Atsakyti