Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

sveiki,norejau paklausti kaip uzsakyti petite star zia http://www.nurseryvalue.com/ is sio puslapio paciai,nes as gyvenu ne lietuvoje ir labai noriu sio vezimelio,bet neina net prisiregistruoti nes nera ten tokios salies kur as gyvenu,bet nera ir lietuvos,tai kaip jus uzsisakot juos?per tarpininkus?
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 04 24, 12:43)
ant dienu buvau uzsukus i babycentra, ziurejau ZAPP XTRA...ir ka gi galiu pasakyt...
na visu pirma jis siek tiek patobulejo nuo savo pirmuju xtros modeliuku...berods, zodziu atsirado pakojis, pirmuose modeliuose jo lyg nebuvo. (issivercia ta kojiu kisene, ir yra isiutas laikiklis, kad visa si konstrukcija laikytusi..
antra, kas nudziugino, kad iki menesio pabaigos, kaina 699lt , ir spalvyte labai  wub.gif
zodziu jau beveik susigundziau, kol vel grizau prie susilankstymo klausimo...galvojau gal visgi jie kazka patobulino, o kad nei velnio, sedimoji dalis nusiima, ir nesusilanksto, o remukai susilanksto atskirai....kaip pvz keliaut su siuo vezimuku pvz lektuvu, ar net ta pacia masina, neisivaizduoju...ZAPP prarado, savo pagrindini zavesi, kompaktiskuma.
ir dar tiesa, pasunkejo jis gerokai, lyginant su paprastuoju ZAPP`u

na ka, si vaika, jau matyt neteks pavezint su xtra, teks laukti, naujos modifikacojos  doh.gif
user posted image

Taip taip, remas ir sedimoji dalis - atskirai, kartu nesusilanksto, bet vietos tikrai daug neuzima. schmoll.gif Uzsisakiau, pasius spec. tase musiskiui zapp xtra ir manau, sauniai keliausim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vsaida @ 2012 04 12, 14:45)
sveiki,norejau paklausti kaip uzsakyti petite star zia http://www.nurseryvalue.com/ is sio puslapio paciai,nes as gyvenu ne lietuvoje ir labai noriu sio vezimelio,bet neina net prisiregistruoti nes nera ten tokios salies kur as gyvenu,bet nera ir lietuvos,tai kaip jus uzsisakot juos?per tarpininkus?

Taip,mamytes ji sakesi per tarpininkes sm,ir viskas vyko gan greitai ir sklandziai smile.gif
Atsakyti
Ar lenkiškas vežimėlis Espiro Magic (arba Baby Design Magic) vertas savo kainos (549Lt). Parduotuvėje apžiūrėjau ir labai patiko, bet nebuvau planavus tiek išleisti pakaitiniam vėžimėliui. Gal turite kas tokį?
Atsakyti
Uz lenkiska tiek niekada nemokeciau schmoll.gif Jau originalus zappas iseina arba koks babywelt vokiskas (pege.lt paziurekit) ar kad ir cia mamu isgirtasisi zia g.gif
Atsakyti
O čia nuomonė pagrįsta tiesiog nusistatymu prieš lenkiškus vežimėlius, ar šis konkretus gamintojas nerimtas?
Petite Star Zia visai norėčiau, bet kad Zia4 (man būtinas buomelis) tik juodos gaminamas. Juodo vežimėlio nenoriu.
BabyWelt, deja, negaliu realiai apžiūrėti.
Be to, abiejų variantų reikėtų laukti pora savaičių, o kadangi savo "visureigį" šiandien pardaviau, ratų reikia tuoj pat.
O Espiro pastumdžiau parduotuvėje visai patiko. Pardavėjas irgi jo nepeikė (nors jo toks darbas smile.gif ). Gal tada geriau imti ABC design Primo už 599 Lt?
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2012 04 13, 21:01)
O čia nuomonė pagrįsta tiesiog nusistatymu prieš lenkiškus vežimėlius, ar šis konkretus gamintojas nerimtas?
Petite Star Zia visai norėčiau, bet kad Zia4 (man būtinas buomelis) tik juodos gaminamas. Juodo vežimėlio nenoriu.
BabyWelt, deja, negaliu realiai apžiūrėti.
Be to, abiejų variantų reikėtų laukti pora savaičių, o kadangi savo "visureigį" šiandien pardaviau, ratų reikia tuoj pat.
O Espiro pastumdžiau parduotuvėje visai patiko. Pardavėjas irgi jo nepeikė (nors jo toks darbas smile.gif ). Gal tada geriau imti ABC design Primo už 599 Lt?

Siaip Espiro vezimeliai gana geri. Kazkada, kai tik ju pradzia buvo, turejau isigijusi, tai patiko, nieko pries neturiu. Nezinau, kaip dabartiniai Espiro vezimeliai. g.gif
Na, o ABC Design Primo, kaip kazkada rasiau, man tai laabai fainuoliski. thumbup.gif Ie kokyve ju gera. thumbup.gif
Atsakyti
Kiek esu ciupinejusi lenkisku vezimeliu, man ne vienas pilnai nepatiko, tai plastmase labai prasta, tai medziagos net liesti nemalonu, o dar kai kaina lygi aukstesnes kokybes vezimams tai nekiltu ranka moketi. Jei reiktu rinktis man is espiro ir abc, imciau vokiska, man atrodo neuzmusama tankiuka, primo. Vokiski vezimai nera is lengvuju, bet jie tokie sudarantys tvirto (nors kartais ir kirvio darbo) daikto ispudi. Primo turi daug funkciju, turetu jusu nenuvilti.
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2012 04 13, 21:01)

O galima pakl,kam jums tas buomelis? ax.gif AS turiu zia x,tai jame nera buomelio,bet visiskai jo nepasigendu,nors kai rinkausi vezima,galvojau vis,kad nera,nes zia vezime vaikas taip idomiai sedi ir lb gerai dirzai laiko,niekur neslista,zodziu siam modeliui tikrai nereikia buomelio,tad jei visa kita tinka,net nesukciau galvos.

O kas del lenkisku vezimu,tai nzn,nesu pries,pati 3in1 turejau lenkiska,ir esu be galo juo patenkita ir db pardavem pazistamiem,tai jie irgi lb dziaugiasi ax.gif
Atsakyti
zia4 yra ivairiu spalvu, kodel tik juoda? nebent is nukainuotu siuo metu tik juoda yra...bet jie papildo vos ne kas savaite.
Atsakyti
Zia 4 gamintojo puslapyje pateikiamas tik juodos spalvos, visur kur tik jį pardavinėja spalva irgi tik juoda. Net google vaizdų paieška meta tik juodus ir dar žalios spalvos, bet tokio turbūt jau nebegamina, nes visos nuorodos neaktyvios.
Buomelis man atrodo būtinas. Auginu trečia vaiką ir visi kaip vienas važiuoja įsitvėrę to buomelio tongue.gif
Kaip bebūtų, šiandien nusipirkom Espiro Magic
user posted image

Jau ir išbandėm - pravažiavom savo tradicinę trasą smile.gif Kol kas neturiu prie ko prikibti thumbup.gif , o toliau kaip bus - parodys laikas.
Atsakyti
as ir dairaus sketuko,buciau LT pirkciau nurse futura,bet gyvenat toli toli pasirinkimo neturiu tokio,o zapp neiperku,nes cia ju kainos nesveikos (zapp panasiai 1200lt,zapp extra apie 2000lt) o kazko panasaus ir nera doh.gif tai dabar mastau gal toki pirkti,svoris 6kg,tinkamas iki 17kg,hamako tipo sedyne kuri verciasi (kaip zapp extra) galima tvirtinti veidu i mama (gatvei kazi ar pavyktu greit,nes tvirtinimas sedines gan komplikuotas,bet vezat maza vaika labiau noris ji matyt,o veliau nelabai jau ir reiktu tos sedynes sukinejimo funkcijos g.gif ) tinkamas nuo 3 men (dedas spec ideklas)
kazi ar verta ar geriau koki paprasta sketuka?
naudojamas butu keliones autobusu,lektuvu kartais masina (pagrindinis vezimas Jane slalom ax.gif ) zodziu reik sketuko mazo tinkamo kelionems ax.gif
user posted image
Atsakyti