Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

Jei jums reikia vezimo naudotis vazinejimams autobusu, man atrodo, kad tokie, kuriu sedynes nusiima kaip zapp extra atskirai, jums netiks ir bus nepatogus. Kaip ji susilankstyti su vaiku lipant i vezima?
Tokioms kelionems man atrodo idealiausiai butu toks, kuris lankstosi ciut ne viena ranka, sulankstytas stovi pats ir ratai sueina visi i apacia sulankscius, kad kitu autobuso keleiviu neistepliotum besisukinedama su murzinais ratais.
Pvz kazkas panasaus i Peg Perego SI, Maxi cosi noa ir pan. mirksiukas.gif

P.s. jei ne paslaptis kur gyvenat, kad tokie brangus vezimai? Gal pigiau butu atsisiusti pastu koki modeliuka is LT ar UK?
Atsakyti
Reikėtų pagalbos išsirenkant vežimėlį:
Mes daug keliaujam tiek automobiliu, tiek lėktuvu skraidom, tai man reikia kuo kompaktiškesnio vežimėlio, kad neužimtu daug vietos automobilio bagažinėje.
Nusižiūrėjau Quinny ZAPP XTRA, bet viena bėda, kad yra iš dviejų dalių.
Dar žiūrėjau Petite Star Zia +, man buomelio nereikia prie vežimėlio.
Gal turit kas patirties keliaujant pvz su Quinny ZAPP XTRA, kaip lektuve su tomis dviejomis dalimis, nes galima registruoti vežimėlį iš dviejų dalių, bet kaip apsaugoti, kad neišsiteptų sėdima dalis.
Atsakyti
xtra ne lektuvinis vezimas, mano akim smile.gif aisku maciau ir su griozdais keliauja...bet, su vezimu nuvaziuoji iki pat lektuvo ilipimo, i ta rankove, ten greitai sulenki ir atiduodi, (dazniausiai toje vietoje jau prisikaupia zmoniu kamstis, ir nera kur ten uzpakaliais stumdytis, kad ta vezima isrynkynet, tas dalis kimsti i tases ir pan), bet aisku sakau uz save, asmeniskai as nemegstu "pasiklysti grustyje", todel mano vezimas susilenkia 1 mygtuko paspaudimu, uzima ~pora sekundziu. esu maciusi kaip darbininkai, pasieme i sauja tu vezimu , velka juos asfaltu prie lektuvo, (taip mano vezyme atsirado skyle , aciu dievui nematomoje krepsio dalyje)-bet visvien atsirado. pritenziju jau nebuvo kam reiskti, nes neirodyciau kad iki tol tas vezimas buvo be defektu....
o del buomelio, nelabai jis ir reikalingas, man irgi atrode kad tai didziulis trukumas, bet raktikoje kazkaip nepasigedau. nors musu pagrindinis vezimas buvo su buomeliu, ir vaikas visai noraii i ji isikibdavo...todel maniau kad pritruks sketuke jo...bet nepritruko tikrai!
Atsakyti
Man irgi extra kelionems neatrodo patogus. Dar nuemus atskirai sedyne nuo remo, reiktu nepamirsti nusiimti adapterius nuo sedynes ir susikist i rankinuka, nes galima pamest, jei su jais atiduosi i bagaza. Zodziu per daug daliu ir vargo su juo lektuvuose. Yra paprastesniu variantu daug.
Atsakyti
Bet man bėda ta, kad gyvenam ne Lietuvoje ir turim automobilį su nedidele bagazine, dabar kur turim skėtuką, tai beveik visa bagažinę uzima, tai labai nepatogu. Noriu mažesnio ir kompatiškesnio vežimo. Taip pat, kad būtų patogu keliauti lektuvu. Gal kas pasidalintu informacija apie Zia+, kokie jo išmatavimai sudėjus.
Atsakyti
Mes turim zia x,superinis,uzima tikrai nedaug vietos,db masinoj palikoj,bet veliau galesiu su cm ismatuoti tiksliai.
user posted image va taip atrodo "gyvai"
Atsakyti
Mes taip pat turime Zia X, super vezimelis ! Ir manevringas ir lengvas, mazai vietos uzima ir labai minkstai vaziuoja , labai dziausiuosi siuo pasirinkimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivalev @ 2012 04 21, 14:37)
Bet man bėda ta, kad gyvenam ne Lietuvoje ir turim automobilį su nedidele bagazine, dabar kur turim skėtuką, tai beveik visa bagažinę uzima, tai labai nepatogu. Noriu mažesnio ir kompatiškesnio vežimo. Taip pat, kad būtų patogu keliauti lektuvu. Gal kas pasidalintu informacija apie Zia+, kokie jo išmatavimai sudėjus.

ismatavimu net nereikia, istieskite taip savo pirstus, ir pamatysite, telpa i maziausius auto, toyota aigo, ir audi a2, matavomes chia su draugem.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 21, 11:27)
Man irgi extra kelionems neatrodo patogus. Dar nuemus atskirai sedyne nuo remo, reiktu nepamirsti nusiimti adapterius nuo sedynes ir susikist i rankinuka, nes galima pamest, jei su jais atiduosi i bagaza. Zodziu per daug daliu ir vargo su juo lektuvuose. Yra paprastesniu variantu daug.

Na, Zapp XTRA nereikia deti jokiu adapteriu, jei nededama autokedute. Sedimoji dalis tvirtinasi be jokiu adapteriu.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 04 23, 12:48)
Na, Zapp XTRA nereikia deti jokiu adapteriu, jei nededama autokedute. Sedimoji dalis tvirtinasi be jokiu adapteriu.

Tada pliusas jam tai smile.gif Nezinojau, buvau skaiciusi, kad dedasi per adapterius, bet jei ju nera, tai tik i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 23, 13:00)
Tada pliusas jam tai smile.gif Nezinojau, buvau skaiciusi, kad dedasi per adapterius, bet jei ju nera, tai tik i gera  mirksiukas.gif

Taip, adapteriu jokiu nera, labai greitai ir patogiai uzsideda sedimoji dalis ant remo, klakt ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 04 23, 12:48)

zapp exstra yra sonuose addapteriai tik ju nei nuimt nei uzdet nereikia mirksiukas.gif Nes ant paprasto zapo nusipirkus adapterius ir exstros sedyne turesit exstra modeliuka thumbup.gif
Atsakyti