QUOTE(Tekantisaule @ 2012 04 24, 15:58)
Nu as pati turiu, tai ir sakau aiskiai, kad adapreriai tvirtinasi atskiriai, prie pacio remo nera jokiu adapteriu, yra tik tokia fiksaroriu sistema vientisa su remu...net nebezinau kaip cia paaiskinus tiksliau...
o adapteriai, tai cia tik dar plius prie viso komplekto, bet jie jau eina atskirai visiskai. O tai kas eina su paciu remu jau niekas niekur nenusiima, neskaitant tu atskiru adapteriu, kuriais tvirtinasi autokedute.
O jus bent jau meginot su zapp extra pavaziuot, nes man atrodo, kad tik kambaryje spejot islankstyt, pastumdyt ir visa nuomone susidaret.
Papildyta:
Na, jei taip susmulkinus, tai aisku, kad net sportinukai gerai nevaziuos per toki vaizdeli, kaip "nupieset".
As tik sakau, ka isbandziau....aisku, per didziausias zoles nevazinejom, bet per nupjautus zolynelius vaziavom, tai vaziavimas gana geras.

O jus bent jau meginot su zapp extra pavaziuot, nes man atrodo, kad tik kambaryje spejot islankstyt, pastumdyt ir visa nuomone susidaret.

Papildyta:
Na, jei taip susmulkinus, tai aisku, kad net sportinukai gerai nevaziuos per toki vaizdeli, kaip "nupieset".

As tik sakau, ka isbandziau....aisku, per didziausias zoles nevazinejom, bet per nupjautus zolynelius vaziavom, tai vaziavimas gana geras.
Na as spejau pora dienu ji isbandyt ir man jis