Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

Del spalvu tikrai nieko nepasakysiu, i juos niekada dar atidziai neziurejau, nes man ju nepakeliamas pakojis kol kas didelis minusas. Reik paknist internete gal ka gero ir raso apie juos g.gif
Atsakyti
Na va jau keliauja musu naujasis pirkinys, deja gavosi taip jog isigijome visai mandra modeliuka, kuri uztikom netyciom ax.gif , spalva isrinko vyras rolleyes.gif , vis del to sunaus tevas lotuliukas.gif
user posted image
Laukiam sio grazuolio bigsmile.gif .
Man nepakeliamas pakojis jokiu sunkumu nekelia, juolab kad paauges ir tame paciame sportinuke koju sulenkes nemiegos, vis tiek jos nukars rolleyes.gif , o mes dar ugiu nepagaileti esam ax.gif .
Kai gausiu ikelsiu geresnes foto ir parasysiu koks ivertinimas rolleyes.gif .
Kazkaip idomiai ir greit mums jau antras vezimas isigyjamas, tikiuosi ir sikart nenusivilsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lionita: 19 rugpjūčio 2010 - 08:53
QUOTE(vasilysha @ 2010 08 19, 07:46)
o kokiu spalvu babyweltas turi? berods maciau kazkokiam forume, apie babywaltus, tai 10metu spalvos nelabai.....tokios blankios....ir plius ta rankena....reikia kazka is seniau manau ziuret....

Na kadangi lionita jau isigijo, greit bus ir lietuvisku komentaru, o kol kas jei turi noro apie si vezima gali paskaityti cia
http://forum.materin...amp;hl=babywelt
net 44 psl. atsiliepimu spalvu ir pan. dalyku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lionita @ 2010 08 19, 08:50)
Man nepakeliamas pakojis jokiu sunkumu nekelia, juolab kad paauges ir tame paciame sportinuke koju sulenkes nemiegos, vis tiek jos nukars  rolleyes.gif , o mes dar ugiu nepagaileti esam  ax.gif .

Na mes dar maziukai, miegam vezime kiekviena pasivaiksciojima. Kai paaugsim ir maziau bemiegosim, otariu ir mums jis nebeklius, gal kada veliau paskaite jusu atsiliepimus ir mes susigundysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2010 08 19, 09:50)
Na va jau keliauja musu naujasis pirkinys, deja gavosi taip jog isigijome visai mandra modeliuka, kuri uztikom netyciom  ax.gif , spalva isrinko vyras  rolleyes.gif , vis del to sunaus tevas  lotuliukas.gif
user posted image
Laukiam sio grazuolio  bigsmile.gif .
Man nepakeliamas pakojis jokiu sunkumu nekelia, juolab kad paauges ir tame paciame sportinuke koju sulenkes nemiegos, vis tiek jos nukars  rolleyes.gif , o mes dar ugiu nepagaileti esam  ax.gif .
Kai gausiu ikelsiu geresnes foto ir parasysiu koks ivertinimas  rolleyes.gif .
Kazkaip idomiai ir greit mums jau antras vezimas isigyjamas, tikiuosi ir sikart nenusivilsim  4u.gif

pala, pala, o chia kas do grozis? kokios chia firmos, ziuriu susilanksto kaip zappas!!!
kur chia toki atknisot?= susilankto kompaktiskiau negu mano zia....o mano zia susilanksto siek tiek kompaktiskiau negu babyweltas....
ir kaip jame su gulima padetim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasilysha: 19 rugpjūčio 2010 - 10:31
QUOTE(gitulia @ 2010 08 19, 06:58)
Na kadangi lionita jau isigijo, greit bus ir lietuvisku komentaru....
...Na mes dar maziukai, miegam vezime kiekviena pasivaiksciojima. Kai paaugsim ir maziau bemiegosim, o itariu ir mums jis nebeklius, gal kada veliau paskaite jusu atsiliepimus ir mes susigundysim  mirksiukas.gif

Komentaru tikrai bus, tai vokiskas vezimelis, bet lyg ir ne Baby welt'as g.gif , raso jog Gamintojas : X BABY g.gif
Na bus matyt kai gausim, kas ant dezes uzrasyta, nes kartais truksta pilnos info prie daiktu internete unsure.gif .
O jums nevertetu labai skubet su sketuku, nes jums pilnai dar laiko vazinet su lopsiuku. Kada jau tikrai reiks ir papirksit mirksiukas.gif . Mes ji isigijom tik del keliavimo ir trumpu isvyku i parduotuves. O pasivaiksciojimams turime savo nuostabiai comfortable Slalom'a bigsmile.gif , o ten puikiai ir numiegam, nors tai jau ypac retai benutinka rolleyes.gif

QUOTE(vasilysha @ 2010 08 19, 08:29)
pala, pala, o chia kas do grozis? kokios chia firmos, ziuriu susilanksto kaip zappas!!!
kur chia toki atknisot?= susilankto kompaktiskiau negu mano zia....o mano zia susilanksto siek tiek kompaktiskiau negu babyweltas....
ir kaip jame su gulima padetim?

Oi spontaniska istorija su siuo groziu lotuliukas.gif .
Vakar gryzo vyras is darbo, as jau buvau issirinkusi koki pirksim Baby welt'a,(nes kalbejom jog jau reikia pirkt, nes laiko mazai belike iki keliones).
Tai va rodau as jam kuriuos issirinkusi, sprendziam apie spalva ir su keliais ratukais imti doh.gif , jau beveik pirkom viena toki, bet jis beziurinedamas paspaude sone ant to pardavejo internetines parduotuves nuorodos, kurioje daugiau jo parduodamu vezimeliu buvo.
Aisku smalsumas apeme ir ziurinejom, tai va ir uzmatem ten sita modeliuka, firma X BABY, bent jau raso taip produkto info smile.gif . Iskart krito i aki, nes remas labai panasus i Zapp'o, siek tiek apvalesnis ir na toks patraukiantis aki ax.gif .
Kadangi kainos visiskai identiskos, emem ir nusipirkom.
O dar ir svoris raso tik 5 kg, turbut lengvesniu neber smile.gif .
Baby welt'as sveria 6 kg.
Tik prekiu krepsiukas ten kitoks, prisegamas, ir galima naudot kaip kuprine, bet jis nebuvo aktualus mums wink.gif, o gulima padetis nepilna, kaip supratau, nors nebuvo daugiau foto, taciau mes jame nelabai miegosim, todel labai jau nepeikiu.
Daugiau galesiu pakomentuot ir parodyti kai jau turesim troboj mirksiukas.gif
Jei idomu galiu imest nuorodele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lionita: 19 rugpjūčio 2010 - 16:18
na, jo remas visikai zapp`inis, susilanksto matyt taipat.tiesa, jei jis toks pat, galima krepsi apacioje pritvirtinti , specialiai buna pirkti zappams.....

butinai ikelkite tikras foto, ir is arti, ir duokite nuoradele-smalsu....
jau buvau nusiminus kad ir as galejau toki imt, bet apsidziaugiau isgirdus kad ner gulimos padeties, o mums tai labai svarbu. spaly vaziuosime i siltus krastus, todel nesigailiu nusipirkus savo zia.....nes mums bus tik nepilni 6 men...
tiesa, einu pasversiu saviski:]]]]
Atsakyti
QUOTE(vasilysha @ 2010 08 19, 14:32)
na, jo remas visikai zapp`inis, susilanksto matyt taipat.tiesa, jei jis toks pat, galima krepsi apacioje pritvirtinti , specialiai buna pirkti zappams.....

butinai ikelkite tikras foto, ir is arti, ir duokite nuoradele-smalsu....
jau buvau nusiminus kad ir as galejau toki imt, bet apsidziaugiau isgirdus kad ner gulimos padeties, o mums tai labai svarbu. spaly vaziuosime i siltus krastus, todel nesigailiu nusipirkus savo zia.....nes mums bus tik nepilni 6 men...
tiesa, einu pasversiu saviski:]]]]

Tai krepsiukas bus jau komplektacijoje.
O dar parase pardavejas jog neturi oranzinio todel gausim zalia bigsmile.gif , o tos spalvytes taip norejau clap.gif , nes ji tokia fainuoliska thumbup.gif . Labai tikiuos jog kita savaite jau galesim apziuret bigsmile.gif .
Va o nuorodele : http://stores.ebay.d...p-Drei-Kasehoch mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2010 08 19, 20:57)
Tai krepsiukas bus jau komplektacijoje.
O dar parase pardavejas jog neturi oranzinio todel gausim zalia bigsmile.gif , o tos spalvytes taip norejau  clap.gif , nes ji tokia fainuoliska  thumbup.gif . Labai tikiuos jog kita savaite jau galesim apziuret  bigsmile.gif .
Va o nuorodele : http://stores.ebay.d...p-Drei-Kasehoch  mirksiukas.gif

sitas bus?
user posted image

g.gif o matete, kad chia susilankstymas toks pat kaip ir babywelte-o reiskias ji bus su atlenkiama nugara, bet uztat ne taip kompaktiskai susipakuoja kaip zappas .....
ar kaip sudarinot su pardaveju? jus vokishkai sprehinat?
na anyway lauksim naujienu "gyvai"
Atsakyti
QUOTE(vasilysha @ 2010 08 19, 18:36)
sitas bus?
g.gif  o matete, kad chia susilankstymas toks pat kaip ir babywelte-o reiskias ji bus su atlenkiama nugara, bet uztat ne taip kompaktiskai susipakuoja kaip zappas .....
ar kaip sudarinot su pardaveju? jus vokishkai sprehinat?
na anyway lauksim naujienu "gyvai"

Ne, ne sis, ten rodos Coneco firma. Si norejau pirkt kol neuzmatem ano.
Musiskis bus toks :
user posted image
O su pardaveju mes rasemes anglu kalba, viska ko reikejo issivertem Google verteju rolleyes.gif
Atsakyti
Na va pagaliau atkeliavo musu vezimaitis, jau buvom susirupnie kur jis taip ilgai doh.gif rolleyes.gif .
Kaip zadejau foto reportazas ir komentarai, kolkas dar tik po apziuros, nevazinejom, tik po kambari trumpai rolleyes.gif .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na va visais rakursais lyg ir idejau lotuliukas.gif . Manekenas gal ryt dar papildys foto, kolkas nesedejom dar tik pasimatavom, jog telpa normaliai rolleyes.gif , net kojas susikele ant buomelio doh.gif lotuliukas.gif . O siaip pirmas ispudis geras, tik gal siek tiek per sviesi man spalva, foto atrode daug tamsesne rolleyes.gif , siaip yra salotine spalva. Gal siek tiek medziagyte man skystoka g.gif .O gulima padetis galima sakyt pilna, apie 170 laipsniu.
Labai lengvas ir smagus, net amortizacija yra thumbup.gif .
Rinkinyje apsauga nuo lietaus, tasyte- pirkiniu ale krepselis, apsauga nuo uodu smile.gif .
Bet svarbiausia nustebom iseme instrukcija blink.gif , jog vezimaitis pasirodo lenku gamyba doh.gif , tik pardavejas Vokietijoje unsure.gif , tai nezinau ziuresim kaip tarnaus mums jis. Nes niekur nebuvo nurodytas tikslus gamintojas, maneme jog Vokietija ax.gif .
Puslapiukas besidomintiems www.xbaby.pl.
Musu modeliukas Vivi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lionita: 28 rugpjūčio 2010 - 00:55
oj, o man spalva kaip tik superine! na seip man is jusu foto butu tobulas vezimukas!!
vienyntelis dalykelis kuris nelabai patiko- tai kad ssusilanksto kaip knyga,,,galejo jie jau visiskai viska nukopijuoti nuo zappo, tada butu 100% tobulybe.....na chia tiesa nzn ar minusas, svarbausiai kad patogiai lankstytusi....
o kad gulima padetis, apsauga nuo uodu!!!- kas reta skietukams, visa tai super!

parasykite, ar patvarus, kai pradesite nauduotis!
Atsakyti
QUOTE(vasilysha @ 2010 08 30, 09:22)
parasykite, ar patvarus, kai pradesite nauduotis!

Na kiek panaudot spejom (tik viena isvyka tebuvo dar ax.gif ).
Tai skirtumas yra ypac po gero, tvirto sportinuko sulyginus ax.gif .
Jame amortizacija nebloga, net pakrypsta kai suki i sona, ir man atrodo jis toks nesaugus, be to toks lengvas rolleyes.gif , bet taip yra, be to mes tokio neturejom, siek tiek reikia priprast.
Be to su ragiukais ne taip lengva pastumt viena ranka, vis tik reikia abieju rolleyes.gif

O del sulankstymo, na kaip Zapp'as nesusiskliaudzia, bet siaip labai kompaktiskas thumbup.gif , masinos bagazineje nebesimato jo lotuliukas.gif
Atsakyti