Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

QUOTE(berniukumama @ 2010 10 03, 19:13)
O jus sakot, kad Nurse ir Zia yra prasti gamintojai?!!!
Tarkim Nurse tai yra tas pats kai Jane, o si firma ryskiai geresne nei Quinny.
Pati isbandziau, tiek Quinny Buzz, tiek Zapp. Turejome ne viena vezima, bet pats paskutinis buvo butent tas vienitelis, kuris prilipo is pirmo pasivazinejimo - Nurse Futura, net nelyginti su Zapp  schmoll.gif  erdvuma jus matovot? Apie nugarele as jau nekalbu, man pakako vaiko patogumo atzvilgiu palyginti. su Zapp kai lele vos ne turi vezioti, o Futuroj vaikas pasisukineti i visas puses laisvai gali. Miegodamas net ant sonuko laisvai apsisukdavo.

Nezinau ir nesakau apie Nurse, bet Zia, mano nuomone, tikrai prastas gamintojas 4u.gif cia is mano patirties. Turiu Zia, jau pakoreguota-patobulinta varianta (skaiciau reviews - pries kelis metus isvis tragedija buvo - ratai kritinedavo), o trukumu - vis dar milijonas. Tai is kur jau cia geras gamintojas?
Atsakyti
QUOTE(VikteIrl @ 2010 10 06, 19:54)
Nezinau ir nesakau apie Nurse, bet Zia, mano nuomone, tikrai prastas gamintojas  4u.gif cia is mano patirties. Turiu Zia, jau pakoreguota-patobulinta varianta (skaiciau reviews - pries kelis metus isvis tragedija buvo - ratai kritinedavo), o trukumu - vis dar milijonas. Tai is kur jau cia geras gamintojas?

o kas jums jame blogai? na minusas kad tas nugaros sistemos pakelejas netobulas-bet jis toks pat kaip ir quinny....o kas dar netenkina?
o kas jusu vezime koreguota ir tobulinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 spalio 2010 - 08:34
QUOTE(looo @ 2010 10 07, 07:33)
o kas jums jame blogai? na minusas kad tas nugaros sistemos pakelejas netobulas-bet jis toks pat kaip ir quinny....o kas dar netenkina?
o kas jusu vezime koreguota ir tobulinta?

ne mano vezime konkreciai, o visuose, berods, nuo 2009. Krisdavo lauk priekinis ratas, vos kur nors atsitrenkus, pvz., i borteli, einant per gatve. na, tikrai labai saugu blink.gif tai va toks patobulinimas, kad dabar jau nebekritineja. Bet uz tai vis dar verciasi vezimas atgal, jei pakabini krepsi, arba jei vaikas staigiai atsilosia, aisku, nesneku apie metu neturinti kleckiuka, bet mano dvimetis keleta kartu vos neplojo galva i asfalta su visu vezimu. Va tas man ir blogai su juo, jau neskaitant nugaros sistemos pakelejo, ar nepatogaus pirkiniu krepsio. Jei jums jis tinka ir patinka - valio cool.gif cia tik mano pastebejimai. Mano manymu, Zia - prastas vezimas.
Atsakyti
na del kad verciasi, nzn mes dar iki to nepriaugom, bet chia manau visu tokiu pat vezimu teorine problema, kiek futuros, babywelto, babypointo, ir t.t. butent del to zapp nedaro savo vezimo su nuleidziamu atloshu tokiu pat principu, sako kad ale, tada keiciasi svorio centro taskas, ir vezimas gali apsiverst....tad nemanau kad chia konkreciai zijos problema. del krepselio, o parodykit man tokio dizaino vezimeli, kuris turi normalu krepsi....tarkim lideris zappas, irgi sudnieki turi, dar ir pirkt ji reikia atskirai....zodziu kam aktualios sios problemos, isvis nesirenka tokio tipo skietuka, o perka tradicini 4rrati.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2010 10 07, 10:40)
na del kad verciasi, nzn mes dar iki to nepriaugom, bet chia manau visu tokiu pat vezimu teorine problema, kiek futuros, babywelto, babypointo, ir t.t. butent del to zapp nedaro savo vezimo su nuleidziamu atloshu tokiu pat principu, sako kad ale, tada keiciasi svorio centro taskas, ir vezimas gali apsiverst....tad nemanau kad chia konkreciai zijos problema. del krepselio, o parodykit man tokio dizaino vezimeli, kuris turi normalu krepsi....tarkim lideris zappas, irgi sudnieki turi, dar ir pirkt ji reikia atskirai....zodziu kam aktualios sios problemos, isvis nesirenka tokio tipo skietuka, o perka tradicini 4rrati.

Na, Quinny, kiek girdejau, susitvarke su Zapp atloso problema ir pristate Extra su keliomis padetimis. O as ir nesakau, kad cia konkreciai Zios problema, galbut ir kiti vezimai ja turi, nzn, nesusiduriau, todel ir sneku tik apie Zia smile.gif o del krepselio - tai ne dydis man nepatinka, o tai, kad gulimoj padety tiesiog neimanoma nieko nei isimti, nei ideti i ta krepsiuka, nepazadinus vaiko. Deja, issirinkau si "netradicini" trirati nepaskaiciusi jokiu komentaru, todel man sios problemos ir yra aktualios. Tai va, gal jau uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi mes nei perkam, nei parduodame, tesiog diskutuojame apie + ir -. ir manau kaupiam nebloga baze besidomintiems, ir planojantiems isigyt sketuka. o apie Zia ypac manau info svarbi, nes LT taip masiskai jom neprekiaujama, visos kur atkeliauja tai tik pirktos uk, vos ne pagal spec. uzsakymus. beje UK, jos vienos populeresniu skietuku...kaip patys anglai sako, svari alternatyva ZAPPui, na bent jau taip sakydavo kol xtra neatsirado....o visgi xtros kaina zenkliai didesne, bent jau kolkas....ir sunkiai LT ikandama (kaip sketukiskam vezimeliui)
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2010 10 07, 13:08)
taigi mes nei perkam, nei parduodame, tesiog diskutuojame apie + ir -. ir manau kaupiam nebloga baze besidomintiems, ir planojantiems isigyt sketuka. o apie Zia ypac manau info svarbi, nes LT taip masiskai jom neprekiaujama, visos kur atkeliauja tai tik pirktos uk, vos ne pagal spec. uzsakymus. beje UK, jos vienos populeresniu skietuku...kaip patys anglai sako, svari alternatyva ZAPPui, na bent jau taip sakydavo kol xtra neatsirado....o visgi xtros kaina  zenkliai didesne, bent jau kolkas....ir sunkiai LT ikandama (kaip sketukiskam vezimeliui)

Tai va, ir as taip manau, kad tiesiog tik pasidalijame patirtimi 4u.gif
Atsakyti
NA MAn ZIA,kol kas pats geriausias is turetu,ir stabilus ir manevringas,vietos uzima labai mazai,patogiai susilanksto,lengvutis.Nezinau vazinejame ir apvirte ne karto nebuvome,nors vazinejame visur ir miske ir sode ir t.t.Na nezinau kiek jus ant jo visko prikraunate,kad jis jums virsta.Tai juk ne prekinimosi vezimelis,o vaiko veziojimui ir t.t.Ratai labai geri,vaziuoja minkstai,nesikrato,kaip kiti sketukai.As minusu neturiu,na nebent tik tas atlosas kai reikia paguldyti,bet tai cia nemanau,kad didele problema,kai ipranti viskas greitai ir gerai gaunasi.Jei reikia vezimo apsiprekinimui,tai net nezinau koks sketukas tam tinkamas.ZIA 100procentu geras,grazus ir patvarus.
Atsakyti
temos pagyvinimui ikelsiu savo "tiununguota" vezimuka. padariau ji beveik tobulu:]
like vieninteliai minusai, koju pakelimas tinka iki metuku (na nes pats vezimas tinkamas nuo gimimo)-gal veliau jis ne taip aktualus, bei mazas krepsiukas...tinkamas nedidelems rubams, bei indams.kazka didesnio i ji neikisi.
beje, galiu pasiulyt toki pat "stebuklinga" ciuzinuka.-galima skalbti skalbimo masinoje.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasilysha: 15 lapkričio 2010 - 15:18
QUOTE(vasilysha @ 2010 11 15, 17:09)
temos pagyvinimui ikelsiu savo "tiununguota" vezimuka. padariau ji beveik tobulu:]
like vieninteliai minusai, koju pakelimas tinka iki metuku (na nes pats vezimas tinkamas nuo gimimo)-gal veliau jis ne taip aktualus, bei mazas krepsiukas...tinkamas nedidelems rubams, bei indams.kazka didesnio i ji neikisi.
beje, galiu pasiulyt toki  pat "stebuklinga" ciuzinuka.-galima skalbti skalbimo masinoje.
user posted image
user posted image

Saunuole,gerai sugalvota thumbup.gif
MAn sie vezimai patys,patys fainiausi mirksiukas.gif ,patys turime,tik mes jau didesni.MAn patinka,kad jis yra labai manevringas ir minkstai vaziuoja,nebarska,netarska lotuliukas.gif .Labai fainiai susilanksto vietos mazai uzima thumbup.gif .Del daiktu krepsio nesuku galvos,pakanka mums jo vaiko daikteliams rolleyes.gif .
Atsakyti
laukiam, pirmu zapp Xtros vairuotoju:] ir ju atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2010 11 20, 18:23)
laukiam, pirmu zapp Xtros vairuotoju:] ir ju atsiliepimu  smile.gif

Mums ir idomu mirksiukas.gif
Atsakyti