Oho, net keista kad tiek besidominčių.
lenox, jūs kaip suprantu gyvenate Airijoj, ar ne? Linkiu, kad laikas, kai lauksite šuniuko kuo greičiau praeitų, tėveliai labai gražūs. Tikiuosi šuniuką rodysit parodose.
JelenaJelena, taip, ten buvo apie mane rašyta

Aš važiavau su veislyno "Gauruotis" savininkės šunimis į tą Estijos parodą. Nuotraukų aš čia esu dėjus nemažai, paverskit kelis puslapius atgal, ir rasit 09-05 atrodė šitaip

Veislė man LABAI patinka, maniškė dar dabar tokia vaikiška, krečia visokias "zbitkes" "durniukė" bet aš negaliu sakyt, kad ji ne protinga

Papasakosiu visą teisybę be jokių pagražinimų, kad pasiruoštumėt viskam ir įsitikintumėm, kad tikrai norit tokio šuns

Kai parsivežėm pirmą, antrą, trečią dienom buvo auksinis šuo, pirmą dieną aš ją paleidau, tik pašaukiu ir ji atbėga pas mane, elgiasi labai gražiai nu žodžiu viskas "kaip sviestu patepta" o prieš tai jau veisėja perspėjo kad man atveža mažą demoniuką vakare jau susisiekiam, aš klausiu ko čia man meluoja, toks geras šuo, buvau gavus visą instrukciją ką ji mėgstą veikt

Beeet po kelių dienų ji parodė, kokia yra iš tikrųjų Pirma blogybė buvo, kad sysiojo ant lovų, labai kandžiojosi (dantys keitėsi) kai ji atsirado pas mane jai buvo keturi mėnesiai, bet negaliu atsidžiaukt, kad tai buvo vasaros pirmą mėnesį ir aš turėjau visą vasarą jos auklėjimui Tai va kandžiojosi ji ne bet kur bet įsibėgėja ir kanda į veidą

miegodavau maximum iki penkių ryto, paskutinis išvedimas į lauką buvo apie pirmą valandą nakties. Bet aš vis save guosdavau, kad žinau jog tikrai išaugs, buvau bendravusi su suagusiais šios veislės šunimis, taip ir ramindavausi, nes kokais dvi savaites buvau žinokit tikrai nevilty

Bet per vasarą susireguliavom maždaug, vienos nepalikdavom, pradėjau normuoti vandenį ir baigėsi sysiojimai ant lovų, bausdavau už tuos kandžiojimus ir susitardavom Dar labai daug lojo, tokiu skaaardžiu balsu, ir dabar dar kartais taip daro, bet lot žinau, kad išmoko iš kito mano šuns, tai nėr dėl ko pykt O dabar prasidėjo rugsėjis, aš išėjau į mokyklą, tėvai darbuose, paliekam ją ir kitą šunį namuose vienus, nu tai šiek tiek apgraužus sofą, stalą, kartais tapetus paplėšo, jei randa kokį daiktą ne vietoj padėtą, patvarko

Nu bet čia gi normalu augančiam šuniukui Bet jau atsirado ir meilumas, aišku pakramto dar ji mane (nepiktybiškai) bet laaabai gerai moka komandą bučkis ir bučiuojamės ištisai, labai mėgsta.. Su svetimais labai gražiai elgiasi prie visų sėdasi, duoda labas, bučkina

su šunim irgi labai dūksta, tikrai agresijos nulis Jaučiasi tikrai, kad auga ir protingėja Kiekvienas praeivis pasižiūri, dėmesio per akis

Miega ant grindų kur jai patogu, ant lovos per karšta, o gulto neperku, nes žinau kad būtų sugraužtas kai paaugs, gal Šiaip labai mėgsta žaist, turi krūūūvą pliušinių žaislų ir labai ėdri bet gal geriau už tokį šunį, kuris nieko neėda Tai vat tokia mūsų istorija, tikiuosi neišsigandot Bet čia tokia yra maniškė, kiekvieno šuniuko charakteriai yra skirtingi, gal jūsų bus visai kitoks

Beje laidų pas mus ji negraužia Kažkaip labai išsiplėčiau.. Ai dar labai mėgsta vogti maistą nuo stalo, bet ir tai daro labai protingai, ji negalvoja vogt ar nevogt, o tiesiog vogia ir viskas