Įkraunama...
Įkraunama...

Keeshondas / Volfšpicas

Mazuteli is visos sirdies dekoju uz issamu pasakojima, visiskai neisgasdinot, tesiog dabar turesiu laiko po truputi pratinsiu vyra , kad tai ne tik grazus pukuotas zaisliukas ir draugas bet dar ir didele atsakomybe, ir teks nemazai laiko skirti,ir pasiruosti visuokems neteketumams kol paaugs suniukas.....

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuteli @ 2011 09 21, 20:18)
Simpatiaska, šuniukų kainos niekas nėra nustatęs, jas nurodo pats veisėjas smile.gif O kaina priklauso nuo labai daugelio dalykų, todėl jos visur ir yra skirtingos, beeet iš ten kur įdėjot nuorodas tai atleiskit, bet iš nei vienos vietos nepirkčiau šuniuko  blush2.gif  Na bet tai jūsų reikalas, man svarbiausia, kad nenusipirktumėt šuniuko be dokumentų, AČIŪ Die, kad Lt dar nėra tokių keshondų, visi sveiki, gražūs ir tikiuosi, kad laimingi smile.gif O išvaizda tai žinoma skiriasi kiekvieno šuns, plauko struktūra ir "kiekis", taip pat snukučio forma, ūgis ir t.t. kas liečia splavas tai yra keletas atspalvių, o išvaizda priklauso nuo tėvų, senelių, prosenelių ir t.t. smile.gif

Dekoju tikrai labai labai issamus atsakymas.Ir daug naujo suzinojau apie suniukus, tikri velniuksciai, bet tokie fainiciai, kad galima ir pakenteti trupuciuka....)) mazulesli jusu keeshondo mergiukste tikra isdykele, net akys tokios .....oj su charakteriu...bet faina panelicke.....)))))[I]
butinaj perskaitysiu foruma rusiska, tikrai daug ten naudingos informacijos...)))0Aciuks 4u.gif

Idomu butu suzinuoti ir kitu siuo grozio savininku nuomone, kokio charakterio JU suniukai buvo ir kokie jie kai paauga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 22 rugsėjo 2011 - 14:50
QUOTE(lenox @ 2011 09 21, 01:05)
sveikos, Keeshondu myletojos, apsireiskiu ir as, nes, atrodo, ir mano svajone issipildys...smile.gif
nepavyko suniuko nusipirkt Lt, tai, pagaliau, sulaukiau Airijoj:)
Keeshond
Papildyta:

jau uzsisakiau, maniskis bus berniukas, arba mr White, arba mr Blue... negaliu sulaukti, kol paaugs maziukas:)

Sveika prisijungus prie mūsų siauro ratelio. Pasirinkot labai gera veislyną bei gražius bei sveikus šunys, Mačiau juos gyvai jie labai gražūs. wub.gif O jų tėvelis iš to pačio veislyno iš kurio ir mano Olvi tėvas. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mazuteli @ 2011 09 21, 20:18)
Simpatiaska, šuniukų kainos niekas nėra nustatęs, jas nurodo pats veisėjas smile.gif O kaina priklauso nuo labai daugelio dalykų, todėl jos visur ir yra skirtingos, beeet iš ten kur įdėjot nuorodas tai atleiskit, bet iš nei vienos vietos nepirkčiau šuniuko  blush2.gif  Na bet tai jūsų reikalas, man svarbiausia, kad nenusipirktumėt šuniuko be dokumentų, AČIŪ Die, kad Lt dar nėra tokių keshondų, visi sveiki, gražūs ir tikiuosi, kad laimingi smile.gif O išvaizda tai žinoma skiriasi kiekvieno šuns, plauko struktūra ir "kiekis", taip pat snukučio forma, ūgis ir t.t. kas liečia splavas tai yra keletas atspalvių, o išvaizda priklauso nuo tėvų, senelių, prosenelių ir t.t. smile.gif

Iveta, tu visiškai teisi, visai aspektais. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Simpatiaska @ 2011 09 21, 16:51)
Sveikos keeshondu myletojai ir laimingi" turetojai" ,ir man laabai patinka si veisle, kartais ir as siek tiek pasvajoju.....apjeskojau visus forumus, laabai daug keeshonduku Kalinindrade,Maskvoj, Vokietijoje,Baltarusijoj,nesenai skelbimas buvo Kaliningrado veislinas pardavinejo keeshondukus vaikucius, tevai cempionai, grozys pasakiskas kaina lt sekia apie 2000 lt, tik neisivizduoju kaip is ten pargabenti ta suniuka.Nes viza reikalinga ir .t.  blink.gif Lietuvoj kazkaip neradau keeshondu., tik Jusu forumas.Ir dar ziuriu jie kazkaip labai skiriasi, vienam rusijos veisline jie maziau pukuoti, daugiau i volfspicus panasus, kitur laaabai jau tokie grazuciai , pukuotukai,kailiniai fantastiski ,uzsinieciu forume kainos visai man nesuprantomos,nuo 500 lt iki 3000 lt.Raso kad ir pigesni suniukai vakcinuoti,su cipais, tevai suniuku sakyciau visuoke cempionai , raso kad tinka parodom, tai nesuprantu kas nori tas uz tiek ir parduoda ar kaip cia suprasti.Suprantu kad geras suniukas nepigiai ir kainuoja,bet kazkaip noresi ne permoketi, nes pinigeliai Lietuvj tikrai sunkaia uzdirbami verysad.gif .Gal ka is keeshonduku zinovu gales siet tiek man paaiskinti kaip cia ir kas su ta veisle, kainas ir t.t
Pvz. cia kainos visai skirtingos :

http://www.puppyfind...d_i...=68&back=

ir cia
http://www.ilotok-ka...s-keeshond.html

Latvijoi man pasake kad laaabi geru krauju suniuka galima isigyti uz 500 eur.,labai lauksiu informacijos kur geriau pirki,is kur ir kaip vezti,gal kas ka patars, lenox ziuriu Airijoi pirko, gal pasidalinsin info kaip is ten pirkti,kokios keliones islaidos, ar suniuka atveza ir t.t

patarkit prasau .....ir smarkiai nebarkit tikrai negaila pinigeliu tik zinau kad Lietuvoje viskas brangiau....o uzdirbam deja maziau... blush2.gif Is anksto dekoju uz informacija

Viliojanti kaina gali būti klaidinantis nezinancius zmones faktorius. Pasirenkat šuniuką pasitarkit su žinančiais šią veislę apie jų: įgimtas lygas PHPT, akių lygas,displazija, epilepsijos galimybe, kraujomaišą : volfšpico su keeshondu, bei artimų giminių bei dar daugelys kriterijų į kuriuos reikia orientuotis norint nupirkti sveiką ir gražų šuniuką.
Kai jus surasit veislyną kuris turi tėvų visus turimus sveikatos sertifikatus, diplomus liudijančius kad abu tėvai sveiki fiziologiškai,genetiškai, psichologiškai ir pan. kaina tikrai ne bus 500EU. Ir patikėkit manim perkant šunį geriau ne taupyt nes skupus moka dvigubai.
Iš tų nuorodų kur įdėjot nepatariu pirkt šuniuko. Jei norit galit pasižiūrėt į mano mergas gal norėsit nuo vienos iš jų šuniuko. www.gauruotis.lt Planuoju kergti ESWOOD OLWEN kovo mėn. kergimas būs greičiausiai skandinavijoj, nes nera mūsų verto vyro baltijos šalyse. Jei nenorit mano mergų galiu patarti gerus veislynus Rusijoje arba Skandinavijoje . Noriu kad žmonės turėtu tik gerus šios veislės atstovus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 22 rugsėjo 2011 - 18:53
O dabar jei čia jau susirinko tiek besidominančių papasakosiu ir apie savo kalytes. Tik iš anksto sorry už klaidas.
Ješkojau praktiškos veislės kuri nėra kišianynė bet ir tilptu bute. Apie šia veislę nieko nežinojau, tiesiog pamačiau mažą vilkiuką ir daugiau jokiu klausymų nekilo.
user posted image user posted image
Polly neįtykėtinai būvo padūkus. Iki metu negalėjau jos paleist nuo pavadžio, jį kasdavo, rausdavo, bėgdavo iš namų, grauždavo laidus kabelius, baldus. Bet visą tai ji darydavo ne piktai nusiteikus. Jei ji pabėgdavo rasdavau pas kaimynus gulinčią prie jų kojų kramtidama šašlykus, jei ką pridarydavo slėpdavosi pripažindama savo kaltę. Dabar Polly spalio mėn. bus 4 metai. Ji pats protingiausias ir ištykimiasias šuo pasaulyje, suprantantis mane iš pusės žodžio. Būtent ji mane įtikino kad butent šios veislės aš norėčiau antrą šunį. Šiaip, aš tiesa pasakius aplamai pamirštu kad ji yra šuo, nes ji prie stalo sėdi su manim, ramiai, kelias kai aš keliuos, laukia tiek kiek reikia. Kartais tingiu keltis ir galvoju: Polly uždaryk durys, ar paduok pultą, o Po to pagaunu savę, tu ka... jug ji šuo.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 22 rugsėjo 2011 - 19:26
Ikisiu ir as savo trigrasi biggrin.gif
Labai zaviuosi sitais sunim ir nekantrauju susipazint su Ivetos isdykele bigsmile.gif
As esu samojedu myletoja ir seimininke, bet tai siek tiek panasios veisles, o ypac charakteriu.

Idomu tai, kad nelabai seniai per olandu TV maciau laida apie sunis, ir ten pasakojo apie keeshond'us. Sia teorija esu girdejus kazkur ir anksciau, taciau su malonumu paziurejau dar karta ir jums papasakosiu ax.gif
Zodziu taip, visi sunys kitus zmones irgi mato kaip sunis, tik keistai vaikstancius ant 2 koju ir ne visada suprantamai besielgiancius... kai tuo tarpu keeshondai, yra vienintele veisle kuri atvirksciai, nemano kad zmones yra sunys, o tuo tarpu save laiko irgo tokiais paciais, t.y. zmonem, ir del to jie bando atkartot zmoniu veiksmus. Ir uztat nereiketu pykti kai keeshondas ismoksta atsidaryti duris, ima nuo stalo maista, atsidaro saldytuva, ar net uzsoka ant virykles - juk jie daro tik tai ka daro zmones - ju seimininkai biggrin.gif Tai viena is intelektualiausiu sunu veisliu, taciau del ju astraus proto ir noro megdzioti seimininka jie daznai palaikomi nevaldomais ir per daug isdykusiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2011 09 22, 23:21)
Ikisiu ir as savo trigrasi  biggrin.gif
Labai zaviuosi sitais sunim ir nekantrauju susipazint su Ivetos isdykele  bigsmile.gif
As esu samojedu myletoja ir seimininke, bet tai siek tiek panasios veisles, o ypac charakteriu.

Idomu tai, kad nelabai seniai per olandu TV maciau laida apie sunis, ir ten pasakojo apie keeshond'us. Sia teorija esu girdejus kazkur ir anksciau, taciau su malonumu paziurejau dar karta ir jums papasakosiu  ax.gif
Zodziu taip, visi sunys kitus zmones irgi mato kaip sunis, tik keistai vaikstancius ant 2 koju ir ne visada suprantamai besielgiancius... kai tuo tarpu keeshondai, yra vienintele veisle kuri atvirksciai, nemano kad zmones yra sunys, o tuo tarpu save laiko irgo tokiais paciais, t.y. zmonem, ir del to jie bando atkartot zmoniu veiksmus. Ir uztat nereiketu pykti kai keeshondas ismoksta atsidaryti duris, ima nuo stalo maista, atsidaro saldytuva, ar net uzsoka ant virykles - juk jie daro tik tai ka daro zmones - ju seimininkai  biggrin.gif Tai viena is intelektualiausiu sunu veisliu, taciau del ju astraus proto ir noro megdzioti seimininka jie daznai palaikomi nevaldomais ir per daug isdykusiais  wub.gif

Aciu uz grazius ir prasmingus zodzius drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien buvo toks grazus oras, kad negalejau neiseit ir ne padaryt fotosesijos. Prie musu prisijunge ir musu vaikai Gauruotis AQUA.
Polly visikai atsigavus po suniuku, atsiauginus grazu kaili.
user posted image
Grazuole durkryte Gauruotis AQUA
user posted image user posted image
Mama su dukra.
user posted image
Olvi su Polly sprendzia delema su pagaliuku.
user posted image
Polly
user posted image
Olvi kaip visada fotogeniska
user posted image
Atsakyti
Nu kokios gražuolės visos wub.gif wub.gif wub.gif Reikėjo ir mums ten būti biggrin.gif Nieko, kitą kartą. Avrora labiau mėgsta po purvynus lakstyt, nei gražiai pozuot lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
KatiaNorg dekojam uz nuotraukas, pasakiskas Jusu mergaiciu grozys.....))))

O kailinukus turi fantastiskus., karaliski sunys., Avrora labai panasi i mamyte....fainulka, linksma mergaiciuke doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaJelena: 03 spalio 2011 - 13:08
Kur visos dingo? g.gif Greit prasides parodos tai jau tada turesit pasirodyt... mirksiukas.gif
Atsakyti
neseniai suvokiau, suzinojau, kad keeshondas ir folfspitsas yra skirtingos veisles... blink.gif
na tai kuom gi jos skirias? g.gif
tik dydziu? ir tai kaip supratau tas dydis gan didele paklaida turi...

aciu uz zinias smile.gif labai jau mieli tie puku jau net ne kamuoliukai, o visi kamuoliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2011 10 26, 23:41)
neseniai suvokiau, suzinojau, kad keeshondas ir folfspitsas yra skirtingos veisles...  blink.gif
na tai kuom gi jos skirias?  g.gif
tik dydziu? ir tai kaip supratau tas dydis gan didele paklaida turi...

aciu uz zinias smile.gif labai jau mieli tie puku jau net ne kamuoliukai, o visi kamuoliai biggrin.gif

CIA APRASYTA KUOM SKYRISI TIK RUSU KALBA
http://forum.spitz-f....php?f=32&t=395
Atsakyti