Įkraunama...
Įkraunama...

Keeshondas / Volfšpicas

QUOTE(saika @ 2010 07 15, 11:26)
Pas nykštukus gumingas yra bet ir čia teisėjui gali  nepatikti kad per daug ai per mažiai apkirptas šuo.O mažeij špicai turi būti a la natur .

"Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt schmoll.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  visuomenės manipuliacija doh.gif"
O jie dar sužinos kad šitas šuniukas kainoja ne 500l  doh.gif  blink.gif

Tikrai taip, bet aš jau geriau iš vis neveisiu šunys, negu veisiu be dokumentu, neaiškios sveikatos ar kilmės. O praejus visas parodas daugelyje šalių, pasitikrinus sveikatą Amerikoje, ir sukergus užsienyje kaina atitinkama. Bet tai pat ,stebina ir atvirkštinis variantas, kai veisiami šuniukai kuo daugiau, kuo greičiau ir parduodami už tokia pat kaina kiek kainuoja sveikas kilmingas keeshondas. Gal but dėl to Lietuvoje ir nėra jų. T schmoll.gif
Kai mes einam į lauką pirmas klausimas buna:
- Oj, koks gražus, o kokia čia veislė? antras - Turbut kiekvieną dieną šukuojat ?
Sukuriau tinklapį butent tam, kad nors maža dalys žmonių paskaitytu apie šią veislę, sužinotu ,kad šito šuns priežiūra reikalauja mažiau laiko ir pastangų negu bet kokio trumpaplaukio šuns. Ir kad žmonės nebijotu vien pažiurėjus į jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 15 liepos 2010 - 11:52
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 15, 12:32)
Tikrai taip, bet aš jau geriau iš vis neveisiu šunys, negu veisiu be dokumentu, neaiškios sveikatos ar kilmės. O praejus visas parodas daugelyje šalių, pasitikrinus sveikatą Amerikoje, ir sukergus užsienyje kaina atitinkama. Bet tai pat ,stebina ir atvirkštinis variantas, kai veisiami šuniukai kuo daugiau, kuo greičiau ir parduodami už tokia pat kaina kiek kainuoja sveikas kilmingas keeshondas. Gal but dėl to Lietuvoje ir nėra jų. T schmoll.gif
Kai mes einam į lauką pirmas klausimas buna:
- Oj, koks gražus, o kokia čia veislė? antras - Turbut kiekvieną dieną šukuojat ?
Sukuriau tinklapį butent tam, kad nors maža dalys žmonių paskaitytu apie šią veislę, sužinotu ,kad šito šuns priežiūra reikalauja mažiau laiko ir pastangų negu bet kokio trumpaplaukio šuns. Ir kad žmonės nebijotu vien pažiurėjus į jį.

Labai gražus, aiškus puslapis, na bet klaidų kiek..... Gal paprašykit,kad kas paredaguotų g.gif ? Nesupykit, tiesiog eilinio skaitytojo nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2010 07 15, 14:52)
Labai gražus, aiškus puslapis, na bet klaidų kiek.....  Gal paprašykit,kad kas paredaguotų  g.gif ?  Nesupykit, tiesiog eilinio skaitytojo nuomonė  smile.gif

ok. ačiu. pati verčiau viską, tai gali būti. peržiūrėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 15 liepos 2010 - 13:57
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 14, 21:25)
nuotraukyčių dar naujų neturiu, bet yra kelios www.gauruotis.lt
Štai čia mano panelės:

Labai gražūs šunys smile.gif ... Komplimentai jums 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpytė @ 2010 07 17, 20:16)
Labai gražūs šunys  smile.gif ... Komplimentai jums  4u.gif oro_buckis.gif

Ačiu labai, labai malonu kad ir jums patinka. ax.gif Esame dabar sode, visaip pramogaujam vandenyje. Vėliau ikelsiu naujas, gražias nuotraukytes. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 18, 17:26)
Ačiu labai, labai malonu kad ir jums patinka. ax.gif  Esame dabar sode, visaip pramogaujam vandenyje. Vėliau ikelsiu naujas, gražias nuotraukytes. bigsmile.gif

Laukiam fotosesijos vandenyje bigsmile.gif ... Mano mažasis špicas, bet vandens bijom kaip velnio fear.gif , visai nemėgstam maudytis schmoll.gif , nebent negiliai pabraidyti rolleyes.gif ...
Atsakyti
Mano šunys tai pat atsargus su vandeniu, bet ,kai taip karšta, negaliu žiūrėt kaip jie kankinas, tai ar pripilu į vonią vandens, pasodinu, ar apipilu. Šlapias Keeshondas ne itin gražus. ax.gif biggrin.gif Bet kaip bebūtų karšta patys nelenda giliai, tai, taip, ir nesigavo pagaut nufotkint. Ypač mažylę sunku pagaut, aplamai, net stovint. biggrin.gif Bet turiu nuotraukas po vandens procedurų, išdžiūnam per 10min.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Va taip atrodo volfšpicas šlapias, čia Polly jauna labai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 19 liepos 2010 - 16:40
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 17:32)
Mano šunys tai pat atsargus su vandeniu, bet ,kai taip karšta, negaliu žiūrėt kaip jie kankinas, tai ar pripilu į vonią vandens, pasodinu, ar apipilu. Šlapias Keeshondas ne itin gražus. ax.gif  biggrin.gif  Bet kaip bebūtų karšta patys nelenda giliai, tai, taip, ir nesigavo pagaut nufotkint. Ypač mažylę sunku pagaut, aplamai, net stovint. biggrin.gif  Bet turiu nuotraukas po vandens procedurų, išdžiūnam per 10min.

kas gali but graziau uz spica tik du ar trys spicai thumbup.gif
man tai labiausiai jusiskiu spalva patinka, sekantis mano spiciukas bus nykstukas bet spalvyte kaip jusu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anija_aaa @ 2010 07 19, 20:55)
kas gali but graziau uz spica tik du ar trys spicai  thumbup.gif
man tai labiausiai jusiskiu spalva patinka, sekantis mano spiciukas bus nykstukas bet spalvyte kaip jusu  ax.gif

Jo, labai reta spalvytė nykštukiniam špicui. Ar suradot jau veisliną iš kurio pirksit? Labai gražūs jie iš tikrųjų, mačiau irgi labai patiko. Bet Lietuvoje jų kiek žinau nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 19 liepos 2010 - 21:18
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 17:32)

user posted image

Šakės kaip gražu wub.gif wub.gif ... O tie tamsūs snukučiai uch bigsmile.gif ... Man šie šunys tokie "laukiniai" bigsmile.gif, tokie "iš gamtos", "natūralūs" žinoma gerąja šių žodžių prasme smile.gif ...
Atsakyti
Stai cia dar vaizdelis, kaip praleidziam laika.

zaidimu metas
Atsakyti
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 21, 12:26)
Stai cia dar vaizdelis, kaip praleidziam laika.

zaidimu metas

Smagiai leidžiat laiką bigsmile.gif ... O mažylė thumbup.gif
Atsakyti