Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Mikax @ 2010 08 09, 23:19)
user posted image
Papildyta:
user posted image

antra greiciausia bus EK SAKHINIA
Atsakyti
[quote=Cukraus pudra,2010 08 10, 21:04
atrodo kaip pelėsis. baltas, bet toks giluminis, ir grybu smirdintis. auga žemėse ir aplink lapelius.
ryt bandusiu nuplaut ir persodint.
[/quote]
Tai gali būti grybelis saprofitas, ir "Topas" čia nepadės. Šiuos grybelius labai sunku išnaikinti, bet kartais ir nebūtina, jeigu jie nelabai trukdo augalui augti, vystytis. Priežastis - matyt, grybelio užuomazgų buvo substrate. Pabandykite išplauti augalo šaknis ir pasodinti į nają žemę. Kalio permanganato geriau nenaudoti, neaišku, kokio stirpumo jis turi būti, kad nenudegintų šaknų.
Dar patartina gerai apžiūrėti šaknis su lupą: esant vadinamųjų šakninių skydamarių (nežinau, kaip tiksliai jie vadinasi), šaknys irgi būna padengtos kaip pelėsiu, bet per lupą galima pastebėti ir mažų baltų, lėtai judančių vabaliukų. Šiuo atveju turėtų padėti laistymas Actara.
Grybai saprofitai per mikroskopą
user posted image
Šaknys, kurios apsigyveno šakninis skydamaris
user posted image

Dzūke, tai ir taviškė 'Star Wars' be fantasy... Bet šis augaliukas ir be to gana simpatiškas: pagal skrotelės dydį dideli žiedai, kompaktiškas, girl lapukai. Laikysi ar atsisveikinsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 11 rugpjūčio 2010 - 07:29
ausrazs, dėkui
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 08 10, 22:44)
tai praneskit,jei ka...beje,kokiam jus mieste? g.gif

Aš kaime rolleyes.gif

QUOTE(ausrazs @ 2010 08 11, 08:27)
Dzūke, tai ir taviškė 'Star Wars' be fantasy... Bet šis augaliukas ir be to gana simpatiškas: pagal skrotelės dydį dideli žiedai, kompaktiškas, girl lapukai. Laikysi ar atsisveikinsi?

Vieno žiedelio vienam kraštelyj pora dėmelių matosi biggrin.gif , jeigu būtų daugiau, nemanau, jog grožio daduotų blush2.gif
Žinoma laikysiu!!!!
Jei pasitaikys proga turbūt atsisveikinsiu su Rob's Vodoo Blue, ne dėl to, kad nepatiktų, bet perdaug mėlynžiedžių. Dar pasilieku My Smoky Trail ax.gif
Atsakyti
Man irgi reiks daryti griežtą atranką, ypač kai užaugs miniukų vaikučiai. "Rob's Voodoo Blue' tikrai nieko ypač neišsiskiria, atsisakiau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 11, 15:36)
Man irgi reiks daryti griežtą atranką, ypač kai užaugs miniukų vaikučiai. "Rob's Voodoo Blue' tikrai nieko ypač neišsiskiria, atsisakiau ir aš.

Norėjau paklaust (biškiuka ne į temą) - o ritleniai labai lepios gėlytės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2010 08 11, 16:27)
Norėjau paklaust (biškiuka ne į temą) - o ritleniai labai lepios gėlytės?  ax.gif

Nelepios, išskyrus vadinamasias margalapes rūšis, kurioms reikia drėgnesnio oro, tad jos paprastai auginamos akvariumuose ar terariumuose. Tik žiemą ritlenius reikėtų laikyti kur nors šiltesniame kampe, kur būtų apie 18-20 laipsnių
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 11, 16:41)
Nelepios, išskyrus vadinamasias margalapes rūšis, kurioms reikia drėgnesnio oro, tad jos paprastai auginamos akvariumuose ar terariumuose. Tik žiemą ritlenius reikėtų laikyti kur nors šiltesniame kampe, kur būtų apie 18-20 laipsnių

Ačiū už atsakymą, bet aš kaip tik vieną dovanų gavus - rausvai dryžuotais lapukais ax.gif na matysim kaip seksis su ja draugaut doh.gif

O lapelius jau išmokau nulaužt mirksiukas.gif Ačiū - nebekarpysiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos pirmas Red Lantern ziedelis....
user posted image
Papildyta:
ps...kaip nufotkinate man vis apsviecia foto.. doh.gif lapukai pablizga..
Atsakyti
Evers, sveikinu sulaukus pirmojo žiedelio 4u.gif Ką reiškia "apšviečia foto" ? Gal turite omenyje, kad įsijungia blykstė? Jeigu taip, blysktę išjunkite.
Atsakyti
laukiu kol pilnai dabar issiskleis... wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 13 rugpjūčio 2010 - 17:27