Sveikos, turiu klausimėlį. Kada jos turi žydėt? Nes manoji yra violetinių žiedų ir žydėjo tik vieną kartą, prieš kokius metus ar pusę, gal ko trūksta ar persodint reikia? Ačiū
QUOTE(Flaminija @ 2010 09 25, 19:42)
tai jin tikrovei ir yra tokia alyvine,kompo isdaigos, na ir su muiline sunku pagauti tikra spalva
Papildyta:
cia senesne foto,bet ir tai spalva
QUOTE(Tomutia @ 2010 09 25, 22:28)
Kada jos turi žydėt?
Klausimą reikėtų tikslinti: ar kada pražysta jaunas augalas, ar kada žydėjimo sezonas? Jeigu pastarasis, tai sanpaulijos paprastai žydi nuo pavasario iki rudens, kartais ir žiemą. Sunku pasakyti, kodėl jūsiškė retai žydi, nes nežinome, kokiomis sąlygomis ji auga. Parašykite daugiau. Ir nuotrauka būtų visai neblogai.
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 26, 07:50)
Klausimą reikėtų tikslinti: ar kada pražysta jaunas augalas, ar kada žydėjimo sezonas? Jeigu pastarasis, tai sanpaulijos paprastai žydi nuo pavasario iki rudens, kartais ir žiemą. Sunku pasakyti, kodėl jūsiškė retai žydi, nes nežinome, kokiomis sąlygomis ji auga. Parašykite daugiau. Ir nuotrauka būtų visai neblogai.
Kaip man padovanojo ją vazone prieš kokius metus ar metus su puse tai jos nė kart nepersodinau dabar galvoju gal dėl to. Kaip manot ?
Gal todėl, kad nepersodinot, o gal ir ne. Žinoma, šviežia žemė augalui reikalinga, tačiau labiausiai žydėjimą stimuliuoja daug šviesos ir truputis reikalingų trąšų. Gali būti, kad jūsų gėlė vazone labai susikupstavusi, dėl to neformuoja žiedynų. Būtų įdomu pamatyti.
Va manoji:
http://img827.images...tvaizd000s.jpg/
http://img827.images...tvaizd000s.jpg/
Fredette's Risen Star

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 08 15, 15:32)
Sveikutės,
noriu paklausti, kodėl pas mane nežydi sanpaulija? Turiu ją du metus, bet nežydi. Nežinau, kas jai nepatinka
noriu paklausti, kodėl pas mane nežydi sanpaulija? Turiu ją du metus, bet nežydi. Nežinau, kas jai nepatinka
Sveikos,
neseniai čia skundžiausi, kad nežydi mano sanpaulija. Tai va, ji jau krauna žiedelius
Kai pražys, pasirodysiu
Demokratija-jusu Fredette's Risen Star tiesiog grozis..
linaule - kokia gausybe grazuciu ziedeliu..
linaule - kokia gausybe grazuciu ziedeliu..