Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

aciuks.gif gyrusioms 4u.gif

Alio-nka, nuostabūs Tavo žiedai thumbup.gif wub.gif

Alia duok tu man tokį liūdną vardą - Mirštanti Gulbė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 22, 10:50)
bet vietos nebeturiu verysad.gif  stovi vazoneliai dviem eilem ant palanges..

Baltai pavidziu, man ta stadija jau senai perejo i astresne forma doh.gif per maxima ispardavimus nesenai triacia lentina prigrebiau blush2.gif bet kazkodel laisvu vietu nepadaugejo lotuliukas.gif o dabar dar ir lempu reikia, nes tamsoka jiems ten...o sausi sese zado atvazioti,tai jau pradejau "noru" sarasiuka...

QUOTE(dzūkė @ 2010 09 22, 12:59)

Alia duok tu man tokį liūdną vardą - Mirštanti Gulbė unsure.gif

aha liudnokas,bet gal Butene dodama pavadinima galvojo apie baleta "Mirštanti Gulbė" nes ziedukai tikrai primena balerinu sijonelius,tok pavasariskas labai buna jausmas ir labai trapus,sakiciau tai viena is nefotogienisku veisliu, nes kiek maciau nuotrauku, sakiciau kad neatspindi jie tos veisles harakterio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 22 rugsėjo 2010 - 14:02
QUOTE(alio-nka @ 2010 09 22, 15:01)
gal Butene dodama pavadinima galvojo apie baleta

Lietuvių selekcininkės pavardė yra Butienė (o vardas nelietuviškas - Fatima) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos sanpaulijų augintojos.... Šįryt ant savo gražuolės mylimukės Frozen in time radau supuvusį lapeliuką - jį nugnybiau. verysad.gif bet susirūpinau iškart - atrinkau stipriausią ir žaliausią lapelį (atsarga gėdos nedaro). Tik noriu pasitikslint - ar prigis jinai man iš lepelių, ar reikia iš žiedstiebio daugint (prie kažkokios rūšies jos taip dauginamos)?
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2010 09 23, 09:17)
Tik noriu pasitikslint - ar prigis jinai man  iš lepelių, ar reikia iš žiedstiebio daugint (prie kažkokios rūšies jos taip dauginamos)?

Na aš kol kas tik pati žinias gaudanti, bet su kuo teko susidurt dėl auginimo iš žiedstiebio, tai chimeros, dar lyg "fantazy" taip patariama, bet su šia kol kas dauginimo prasme nesusidūriau, tai atidžiau nesidomėjau.

http://www.sugardas....t_sheet_lt.html
Atsakyti
Frozen in Time galima dauginti iš lapelio.
Tik dabar ne pats tinkamiausias laikas lapeliams sodinti, bet gali ir viskas gerai būti.
Atsakyti
Sveikos,
sanpaulijų mylėtojos. Besimokydama mokykloje buvau uzsikretusi siuo virusu- sanpauliju auginimu smile.gif Nors mokykla seniai baigiau, taciau meile liko biggrin.gif
Arba tiksliau ta meile vel atgijo...
Mane domina, kaip galeciau nusipirkti ir atsisiusti (gyvenu Utenoje) sanpauliju ar ju lapeliu.
Laukiu pasiulymu, gal i AŽ ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Man labai smalsu su paroda ax.gif Ar dalyvaujate kas?Gal kokiu foto turite? bigsmile.gif Labai liudna,kad negalejau nuvykti verysad.gif Bent jau nuotraukomis pasigrozesime 4u.gif
Atsakyti
sendien buvom parodoje bet gaila kad fotiko nepaemem....tikrai buvo i ka ais paganyti i seile pavarvinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2010 09 21, 19:09)
user posted image

Bet mirstanti Gulbe tai zydi stai staip unsure.gif :
user posted image
Rozines spalvos nera, yra tik melsva g.gif
Atsakyti
QUOTE(vejuka @ 2010 09 25, 12:54)
Sveikos,
sanpaulijų mylėtojos. Besimokydama mokykloje buvau uzsikretusi siuo virusu- sanpauliju auginimu smile.gif  Nors mokykla seniai baigiau, taciau meile liko biggrin.gif
Arba tiksliau ta meile vel atgijo...
Mane domina, kaip galeciau nusipirkti ir atsisiusti (gyvenu Utenoje)  sanpauliju ar ju lapeliu.
Laukiu pasiulymu, gal i AŽ ax.gif

parasyk dzukei i az...grazus jos augaliukai... smile.gif
Atsakyti
buvau parodoj 4u.gif faina.įspūdžių pilna.ryt foto įkelsiu.ten tokia aura pas juos wub.gif
Atsakyti