Įkraunama...
Įkraunama...

Aura

Man labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2007 07 23, 19:54)
Sveikos. Na as irgi turiu sąsaja su šiuo vardu. Mano vardas Euridija, bet draugės vadindavo Auridija, po to vyras ir siaip pažystami Aura. M biggrin.gif an tai šis vardas visai nieko. bigsmile.gif

Kadangi mano vardas Aurelija, tai as uz si varda thumbup.gif biggrin.gif vaikysteje buvau Auryte, paauglysteje ir dabar mane vadina Aura smile.gif man visaip grazu biggrin.gif
Atsakyti
nu siaip as skaiciau vardu zinine ka jis reiskia tai parasyta,kad jokiu budu neatsiejamas nu vardo Aurelija ir turi ta pacia reiksme.siaip tai mano pacios vardas Aurelija,bet man graziau kai vadina Aura ax.gif
Atsakyti
Mano vardas AURA. Aš labai juo patenkinta. Čia visko prisiskaičiau ir:
1. Jokia Maura niekas nepravardžiavo, matyt nebuvau bjauri g.gif
2. Sultys Aura atsirado kai man jau buvo virš 25 metų, taigi čia gamintojai turėtų visų Aurų atsiprašyti, o ne Jūs mamytės rašinėti, kad dėl sulčių savo dukrytėm šio vardo neduotumėt.
3. Šis vardas yra ne šiaip Aurėjos trumpinys- tai šventas vardas, nes mano tėvai jį rado maldaknygėje.
4.Taigi maldaknygėje vardas Aura paminėtas jau labai senai ir mielosios AUROS ir mažytės AURYTĖS - mūsų vardadienis liepos 19 d.
Žinoma visada atsirasdavo klausiančių koks mano pilnas vardas ir nustebusių, kad aš tik AURA.
Atsakyti
Man Aurelija graziau nei Aura.Aura tikrai skamba kaip trumpinys. 4u.gif
Atsakyti
Man sis vardas thumbup.gif
Mazytei mergytei Auryte labai grazu, o panelei Aura wub.gif
Normalus grazus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai ir neblogas visai vardelis,neturiu prie ko prikibti 4u.gif
Atsakyti
mielas trumpas vardas smile.gif
Atsakyti
Idomus. asociacijos su religija, zmogaus aura. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2008 12 15, 14:23)

Del graik. reismes- tiesa, kad reiskia vejo dvelktelejima-pazodinis vertimas. Neurologijoje is tiesu periodas pries priepuoli epilepsijos vadinamas aura- kuomet ligonis mato sviesas, bei panasiai. Bet tai nereiskia ,kad aura= epilepsija. Cia tik vienas is sio so zodzio reiksmiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 12 15, 13:26)
Papildyta:

Del graik. reismes- tiesa, kad reiskia vejo dvelktelejima-pazodinis vertimas. Neurologijoje is tiesu periodas pries priepuoli epilepsijos vadinamas aura- kuomet ligonis mato sviesas, bei panasiai. Bet tai nereiskia ,kad aura= epilepsija. Cia tik vienas is sio so zodzio reiksmiu ax.gif

O neskaitet ka kiekvienas vardas reiskia is visu kalbu isvertus biggrin.gif
Manau jei kiekviena varda pradetume analizuoti, ka jis reiskia kiekvinoje kalboje, rastume begalybe apsurdo biggrin.gif
Pvz.: Akvile - is lot.k. "erelis" biggrin.gif
Atsakyti
Na man asmeniškai patinka pilni vardai, ne trumpiniai... ax.gif Aš už Aureliją smile.gif

Aura, Aurė, Aurys – lotynų trumpinys iš Aurelija, Aurelijus „auksinė, auksinis“.
Atsakyti
Man tai nei Aura, nei Aurelija nepatinka ax.gif
Atsakyti