Įkraunama...
Įkraunama...

Aura

aura [gr. aura - vėjelio dvelktelėjimas] simptomai, pranašaujantys priepuolį, pvz., epilepsinė D, isterinė D.

Saltiniai:
1. Tarptautinių žodžių žodynas, © Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985

Radau ČIA blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 19 sausio 2007 - 21:57
QUOTE(audiga @ 2006 01 09, 15:40)
Sveikutės, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Aura? Ne Aurelija, ne Aurėja, o tiesiog Aura. Mūsų dukrytė šiuo vardu, ir man jau atsibodo visiems kartot kad ji Aura o ne Aurelija...  Na mums ji Aurutė, Aurulka, Aurytė... Pasakykit savo nuomonę ax.gif

Grazus smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif NIEKO TOKS
Atsakyti
nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 19, 22:55)
aura [gr. aura - vėjelio dvelktelėjimas] simptomai, pranašaujantys priepuolį, pvz., epilepsinė D, isterinė D.

Saltiniai:
1. Tarptautinių žodžių žodynas, © Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985

Radau  ČIA  blink.gif

blink.gif - net plaukai šiaušiasi išgirdus.
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2006 01 09, 14:40)
Sveikutės, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Aura? Ne Aurelija, ne Aurėja, o tiesiog Aura. Mūsų dukrytė šiuo vardu, ir man jau atsibodo visiems kartot kad ji Aura o ne Aurelija...  Na mums ji Aurutė, Aurulka, Aurytė... Pasakykit savo nuomonę ax.gif

Vardas kaip vardas. Man Aurėja ar Aurelija gražiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 22, 11:29)
Vardas kaip vardas. Man  Aurėja ar Aurelija gražiau. 4u.gif

Aha,Aureja thumbup.gif daug graziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai net nežinau, kadangi mano vardas Aurelija ir visi būdavo linkę trumpinti vardą kaip Aura, man kažkaip Aura iki gyvo kaulo įgrisęs. Dar nieko būdavo kai buvau paauglė, bet kažkaip dabar kai jau 30-metę kas Aura pavadina, kažkaip visai be ryšio skamba.

Plius vaikai Aura-Maura vadins tongue.gif
Atsakyti
Yra ir lietuviškas atitikmuo - Auksė. Nors šiaip man nelabai Auksė, nei Aura, nei Aurelija...
Atsakyti
na, man tai nepatinka sitas vardas. O ir aura sultys yra
Atsakyti
Aurėja labiau smile.gif
Atsakyti
Aura, man gražus vardas. Tik ir pati turiu trumpa varda - o visiems pastaruoju metu norisi tuos vardu ilginti, lyg trumpieji jau nebebutu tokie geri : /
Atsakyti