Mes irgi statysimes rukykla sau,jei neuzsiimsiu pardavinejimu tai bent sau rukysimes,nzn ta kumpi nusiperki,kad ir parduotuvej toj kur ukininkai pardavineja vien rukytus gaminius nu tikrai jie nebuna tokie kaip mano tevu rukyti kaime,net skonis nepanasus,o ir tas kumpis kietas,tasosi toks,pas tevus tai minksutis ir daug skanesnis,tai vat nesuprantu ka jie ten irgi deda visokius E ir t.t Pamenu nupirkom kumpi o kita diena jis pabaltejo visas
arba kita prapjovus kraujo pasirode,fuij nebesinori man tokiu ir pirkti daugiau...

QUOTE(duble @ 2010 08 25, 13:24)
Sveikos mergaites ir ne tik 
Nusprendziau pasikonsultuoti su super mamomis apie versla transporto srityje:)
Su vyru nusprendem atsidaryti imone. Turim sukaupe kapitalo, norim pirkti pora vilkiku su puspriekabem ir pradet savo versla. Pagrinde vazinet i vakarus, iki vokietijos ir atgal.
Gal kas tuo uzsiema, bei turi patirties pasidalint ?
Jeigu imone tures tik 2 furas, su salyga toliau plestis, pradzioj pakanka individuolia imone atsidaryt ar geriau iskart uab?
Vykdant transporto paslaugu veikla, girdejau reik kazkokia licenzija issilaikyt. Kokia konkreciai ir kiek tai trunka bei kainuoja?
kokia situacija siuo metu su vairuotojais? Ar sunku surast patikima, gera vairuotoja?
aciu uz demesi

Nusprendziau pasikonsultuoti su super mamomis apie versla transporto srityje:)
Su vyru nusprendem atsidaryti imone. Turim sukaupe kapitalo, norim pirkti pora vilkiku su puspriekabem ir pradet savo versla. Pagrinde vazinet i vakarus, iki vokietijos ir atgal.
Gal kas tuo uzsiema, bei turi patirties pasidalint ?

Jeigu imone tures tik 2 furas, su salyga toliau plestis, pradzioj pakanka individuolia imone atsidaryt ar geriau iskart uab?
Vykdant transporto paslaugu veikla, girdejau reik kazkokia licenzija issilaikyt. Kokia konkreciai ir kiek tai trunka bei kainuoja?
kokia situacija siuo metu su vairuotojais? Ar sunku surast patikima, gera vairuotoja?
aciu uz demesi

Mano vyras kūrė transporto įmonę su vokiečiu, reikia licenzijos. Jei domins daugiau konsultacijų prašom į AŽ

Sveikos
Kaip ir visos rasancios sioj temoj ir ja sekancios,mastau apie nuosava versla. Is pradziu buvo kilusi mintis atidaryti rubu parduotuve,taciau pradejau realiai mastyti- manajai turbut rinkoje vietos paprasciausiai neuztektu. Labai noriu dirbti grozio salone,nes dievinu visa su zmogumi susijusia grozio industrija. zinau,kad tai beveik tustybes verslas,taciau norisi daryti tai,kas labiausiai prie sirdies. Nesu kosmetologe, kirpeja ar panasios specialybes atstove, todel jau ilga laika ieskojausi administracinio darbo vietoje,kuri man labai patiktu- grozio salone. Gal skambes absurdiskai,taciau neradusi,pradejau mastyti apie savo salona. Ieskausi visos imanomos informacijos pradedanciam zmogui,taciau nelabai randu. Ar butu galimybe sulaukti pagalbos atsakymais i kelis klausimus?

Kaip ir visos rasancios sioj temoj ir ja sekancios,mastau apie nuosava versla. Is pradziu buvo kilusi mintis atidaryti rubu parduotuve,taciau pradejau realiai mastyti- manajai turbut rinkoje vietos paprasciausiai neuztektu. Labai noriu dirbti grozio salone,nes dievinu visa su zmogumi susijusia grozio industrija. zinau,kad tai beveik tustybes verslas,taciau norisi daryti tai,kas labiausiai prie sirdies. Nesu kosmetologe, kirpeja ar panasios specialybes atstove, todel jau ilga laika ieskojausi administracinio darbo vietoje,kuri man labai patiktu- grozio salone. Gal skambes absurdiskai,taciau neradusi,pradejau mastyti apie savo salona. Ieskausi visos imanomos informacijos pradedanciam zmogui,taciau nelabai randu. Ar butu galimybe sulaukti pagalbos atsakymais i kelis klausimus?

QUOTE(Bryana @ 2010 08 30, 15:48)
Pamenu nupirkom kumpi o kita diena jis pabaltejo visas
arba kita prapjovus kraujo pasirode,fuij nebesinori man tokiu ir pirkti daugiau...

Cia E ne prie ko, cia blogas marinavimas druskoje

Kumpi reikia marinuoti druskos tirpale beveik dvi savaites. Tada net zalia prapjovus kraujas nebegs(kaip ir su saslyku), nes rukymas juk tik kvapo/skonio suteikimas, jokio terminio apdorojimo nera(kalbu apie salta rukyma).
Turiu tokį klausimą, ar užtenka verslo liudijimo norint atidaryti rankdarbių parduotuvėlę. Būtų pagrindinis produktas siūlai ir įvairūs mezgimo - nėrimo priedai, o ir moteryčių mergaičių darbeliai.
Gal kas trumpai atsaykų ir pakonsultuotų kokie reikalingiausi dalykai???
QUOTE(Ingushko @ 2010 09 03, 15:01)
Turiu tokį klausimą, ar užtenka verslo liudijimo norint atidaryti rankdarbių parduotuvėlę. Būtų pagrindinis produktas siūlai ir įvairūs mezgimo - nėrimo priedai, o ir moteryčių mergaičių darbeliai.
Jei parduotuve-verslo liudijimo neuztenka

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 03, 17:41)
Jei parduotuve-verslo liudijimo neuztenka
Verslo liudijimas tinka tik prekiauti mugese, turguose bei is namu arba internetineje parduotuveje. Bet pati parduotuves savininke privalo tureti UABa ar imone.

sena pažįstama, ar tikrai turint internetinę parduotuvę užtenka verslo liudijimo?

QUOTE(Hopeidea @ 2010 09 03, 17:44)
Del to galvos deti negaleciau

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 03, 18:33)
Del to galvos deti negaleciau
Turejau internetine parduotuve-man pakako verslo liudijimo, bet cia buvo 2008 metais. Kaip dabar-nezinau.

Kiek domėjausi, tai neužtenka, nors esu internete "sutikusi" parduotuves, kurios su patentu prekiauja

Citata iš tax.lt:
""Patento" gal ir nėra tokiai veiklai, bet užtenka įregistruot individualią veiklą pagal pažymą ir galėsit prekiaut.
Ko dar?
Žiūrint kuo prekiausit.Gal licencijų reikės, gal higienos leidimų. Įlyskit į VMI puslapį, paieškokit informacijos pradedaniems verslininkams pradžiai."
Va čia pasiskaitinėti reiktų - apie verslo liudijimus ir individualią veiklą su pažymėjimu
http://mic.vmi.lt/do...e_id=1000001660
""Patento" gal ir nėra tokiai veiklai, bet užtenka įregistruot individualią veiklą pagal pažymą ir galėsit prekiaut.
Ko dar?
Žiūrint kuo prekiausit.Gal licencijų reikės, gal higienos leidimų. Įlyskit į VMI puslapį, paieškokit informacijos pradedaniems verslininkams pradžiai."
Va čia pasiskaitinėti reiktų - apie verslo liudijimus ir individualią veiklą su pažymėjimu
http://mic.vmi.lt/do...e_id=1000001660