QUOTE(Abo @ 2010 08 10, 19:37)
Na, todėl, kad man čia smirdantis verslas

O savas kiemas man šventas reikalas
O e-parduotuvė nėra labai brangu. Na, jei nori labai profesionaliai, gali ir 2000, ir 4000 sumokėt, tektų tik redaguoti. O jei savom pajėgom gali ir visai nebrangiai, iki kelių šimtų, tik reikia pavargti nemažai ir aišku nebe taip profesionalu.
niu nekvepiantis, bet as sutikciau, tik kad namo neturiu, pati laikau kalyte, be suns neisivaizduoju gyvenimo, nors kai su neigaliuku savo ir vyru vaziavom prie juros, savo suni palikom tevam, tai spjaudesi, nes mano tevas isvis toks pedantas, pas juo remontas viskas, o imti kartu su savim nu be sansu, juk ir vaikas toks nestandartinis pas mane, o dar suo lojantis...
o del e pardes reiks dar pataupyt, reiks....
QUOTE(Mililė @ 2010 08 10, 19:45)
Dėl gyvūnų, tai galiu pasakyti, kad klientų, tai turėtų būti, nes žmonės tikrai laiko daug gyvūnų. Buvau atostogauti prie jūros, tai 2/3 namelių su šunimis. Nors aš jų nelabai mėgstu

, bet panašu, kad kiti tai labai mėgsta ir laiko. Pagal pajamas, sakyčiau kontingetas labai vidutinis (čia sprendžiu pagal tai kur apsistoja), bet šunis tai arklinius laiko. O šuns išlaikymas, tai manau kainuoja. Veterinarijos klinikos, tai jaučiu turėtų klestėti.
na, tiek kuriu pajamos ne vidutines atostogauja arba ne lt, arba turi savo ten namukus, vilutes, bet tarkim kiek teko matyt pasiturinciu, tikrai daznas turi suni...katina, ar koki ropliu...zmones megsta gyvunus...
QUOTE(te verde @ 2010 08 10, 23:53)
Sveikos,
Puikios pas jus idejos, merginos!

Labiausiai patiko del gyvunu, ne karta teko is pazystamu girdeti, kad kaip gerai butu koks gyvuneliu viesbutukas, nes koks vargas, kai reikia isvykti atostogu, i svecius ar i ligonine gulti, nera juk kam palikti, o jei dar placiau, tai neblogai butu ir suniuku isvedziotoju paslauga, kai zmones dirba ir neturi galimybes gyvunelio isvesti.
Del arbatines, nezinau ar tokiu yra Lietuvoje, kur vietoje ir pyragus su bandelemis keptu, bet manau, neturetu trukti zmoniu, ypac savaitgaliais.
yra viesbutukas tikrai, mano vyro bendradarbio zmona toki turi, perlno nemazai...
sunu isvedziojimas lb popuiliaru jav, tuo uzsiema dazniausiai jau paskutiniu klasiu moksleiviai. o kiek moketumet uz valanda suns pavedziojimo?
QUOTE(Lariana @ 2010 08 11, 00:00)
Žaislus tai man irgi jega. Beje su žaislais tai jau aš sugalvojau versliuka, tik gaila, kad Vokiečių kalbos nei bu nei me.

Taip, kad su versliuku irgi nieko neisdegs
Papildyta:
Tai vat užtai, kad nėra tokių Lietuvoje. O kodėl nėra vat man irgi įdomu.
O va Vokietijoje pažystami įkūrė, tai tokio pasisekimo nesitikejo.
ka ikure arbatine ar sunu viesbuti?
kas palieka suni kazkur numetes apie tai nediskutuokim, bet tarkim sunu viesbutis yra manau nebloga ideja, kiek tevu vaziuoja atostogaut be vaiku, arba eina kur i vakareli, samdo aukles, ar palieka seneliam? ir tai normalu, as pati vaika mamai palieku koki savaitgali, kad pailsetu jis nuo musu, pakeistu aplinka, seneliai pasidziaugtu, ri ems su vyru ar i koki kaima nuvaziuotume ar kokiu reikalu ar ko. jau geriau saugiai kokiam viesbuty suniuka palikti, na viesbutis gal skamba kiek praciziskai, galima pavadinti sunu stovykla |

))
dar turiu ideju, tarkim uzsienyje degalinese yra pastatyti mikrtobangines, ir keliaujantys zmones gali pasisilgyti maista uz koki ten 50kapeiku, nebrangu ir reikalinga, negu tuos menesiais laikomus sumustinius kebabus pirkti, be to kurie labai brangus ir nepavalgai visai, tarkim kad padaryti maisto pasildymas mikrobangej kokis litas, va ir vaikui tyrele galima pasildyti, kaip furistam but patogu ar siaip keliaujantiem zmonem, nu nezinau kaip si ideja, dar kad visdulys butu su vandeniu virintu, irgi nebrangiai, gana jau lupti tose degalinese uz maista ir pan, jie ir tai akcizus susikele. dar ideja butu, vasara nakti kino teatras po atviru dangumi, galima su masinom atvaziuoti, padavejos su rieduciais, rodyti kokius senus filmus, arba siaubus, na ir zinome meiles istorijas....
nu sakau ideju mase, bet kas is to?