Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

QUOTE(Miglužė @ 2006 01 09, 18:56)
Nu femme, ieškai ko nepametusi lotuliukas.gif

blush-anim-cl.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 01 09, 16:56)

Kažką viena ausim girdėjau, kad kartais stimuliuoja gonaliu prieš šaldytų įsodinimą.

Vat ir man taip atrodo, o kita ausim lyg girdėjau, kad stimuliuotame cikle ir rezultatai geresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 01 09, 16:48)
Nu bet gi nuo Gonalio užauga ne vienas folikulas, būna ir hiperstimuliacija, taigi jaučiu ne kaip būtų, jei juos ne išpunktuotų, o leistų ovuliuoti blink.gif Nelabai žinau, gal ir įmanomas toks variantas, jei užaugtų max. 3 folikulai g.gif

o man vieną ciklą buvo 7folikulai ir niekas nepunktavo, buvo hiperstimuliacija, gulėjau ligoninėj, rezultatas 0

Atsakyti
Pas mane auga (stimuliuojant) ne keli folikulai, o daug. Ir visada būna švelni arba vidutinė hiperstimuliacija. To aš nejaučiu, kol stimuliuoja. Bet po Pregnyl, kai folikulai ovuliuoja, tuomet pasijaučia hiperstimuliacijos pasekmės.
Atsakyti
Širyt pamatavome gleivinės storį ir tik 8 mm. Per pietus suleidome Pregnyl. Rytoj per pietus IUI. 8 mm - gal įvyks stebuklas? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 01 09, 17:17)
Man lyg panaši problema dėl gleivinės - clostelbegytas slopino jos augimą, tai po clost. leidausi gonalį ir gėriau iš pradžių po 1, po to po 2 ir po 3 tabletes Estrofemo, po ovuliacijos diuphastoną po 2 tab. Nepaisant visko, prieš ovuliacija gleivinė buvo tik 7 mm, kelios dienos po ovuliacijos - 10 mm, bet dar nebuvo susijungus į vientisą, kaip kad turi būti... Tačiau net ir tokia plona gleivinė nesutrukdė man pastoti, deja dėl aukščiau nulemtų priežasčių bandysiu ir vėl...
Pastojus, apie 5 sav. gleivinė buvo 13 mm.

Femme, o dėl kokių priažasčių pastojus nepavyko...?
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 01 30, 13:00)
Širyt pamatavome gleivinės storį ir tik 8 mm. Per pietus suleidome Pregnyl. Rytoj per pietus IUI. 8 mm - gal įvyks stebuklas? schmoll.gif

turėtų dar šiek tiek paaugti iki ovuliacijos ir bus visai nebloga pagal mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 01 30, 13:04)
Femme, o dėl kokių priažasčių pastojus nepavyko...?

Pas mane buvo vadinamasis "biocheminis nėštumas", kai tik testai ir kraujo tyrimas rodė II, o gimdoje nieko nesimatė verysad.gif Gydytojo nuomone nėštumas nesitęsė dėl genetinių "klaidų", "trumpo sujungimo" dalijantis ląstelėms verysad.gif Žinau, kad taip baigiasi nemaža dalis pastojimų (mano jauname amžiuje sakė apie 10-15 proc.), bet graužiuosiu dėl to, kad per anksti dariausi kraujo tyrimus, kitaip gal būčiau iš vis nežinojus, kad pastojau ir nebūtų bereikalingų pergyvenimų blink.gif
Atsakyti
Man nuo clostilbegyto t.p plona gleivinė. Dabar geriu clotb. ir nuo 7 c.d leisiu gonalį.
Pasakykit Brangiosios, nuo kurios c.d.skiria Estrofemo?
Man pas gyd, tik 10 c.d ar nebus per vėlu po to ją auginti?
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 01 30, 14:00)

Nors as pastojau naturaliai, bet atsimenu, kad ovuliacijos diena gydytojas sake, kad gleivine 8 mm. Ir prisikabino, jau 17 sav. manyje. smile.gif Sekmes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 02 01, 23:03)
Man nuo clostilbegyto t.p plona gleivinė. Dabar geriu clotb. ir nuo 7 c.d leisiu gonalį.
Pasakykit Brangiosios, nuo kurios c.d.skiria  Estrofemo?
Man pas gyd, tik 10 c.d ar nebus per vėlu po to ją auginti?

Estrofemas skiriamas iskarto baigus Clostb. tabletes. O kaip derina su gonaliu - nezinau.. itariu tas pats, po jo paskutines dozes.
Atsakyti
Oi, ačiū merginos už palaikymą... už pasipasikojamus... kad taip būna gerai:)
Atsakyti