QUOTE(Babulka @ 2006 02 02, 08:49)
Estrofemas skiriamas iskarto baigus Clostb. tabletes. O kaip derina su gonaliu - nezinau.. itariu tas pats, po jo paskutines dozes.
Estrofemą galima skirti kartu su Gonaliu, taip, beje, ir daroma

QUOTE(femme @ 2006 02 02, 09:57)
Estrofemą galima skirti kartu su Gonaliu, taip, beje, ir daroma
Padeda auginti gleivinę 

Kagi, reiks ryt skambint ir klaust, nes gal pamiršo tiesiog, ar neatkreipė į tai dėmesio

QUOTE(jolma @ 2006 02 02, 19:18)
Kagi, reiks ryt skambint ir klaust, nes gal pamiršo tiesiog, ar neatkreipė į tai dėmesio 

Nepamiršk, kad galima kartu skirti.
Man pries menesi dare diagnostine laparoskopija 22 c.d. Tai sake,kad gleivine yra 8mm.(tiksliau perskaiciau israse). Bet man niekas nesake,kad cia mazai. Tai gal del to niekaip neprikimba,nes man folikulai auga normaliai,o nepastoju jau apie 1.5m.
O sakykit, pas mane 8 c.d. 2 mm gleivinės storis buvo? Ar cia labai mažai? Koks jis turėtų būti panašiu metu?
Kiek man dabar klausimų ....

Niu man bent jau atrodo mažoka, nors gal klystu 
O kokio ilgio tavo ciklas?

O kokio ilgio tavo ciklas?
QUOTE(Aga @ 2006 03 24, 18:45)
Nu siaip nera labai reaguliarus, bet apie 33-35 d. bent jau paskutinius menesius...
O pačiai galima pradėti gerti kokius nors vaistukus, kad gleivinė geriau augtu, nes praeita mėnesi daktaras sakė, kad mažoka užaugo.
ar butinai reikia prieš btai pasitarti su daktaru...

ar butinai reikia prieš btai pasitarti su daktaru...

Svetucia, geriau kuo mažiau saviveiklos, toj vietoj, kas susiję su sveikata. Pasitark bent telefonu

QUOTE(Aga @ 2006 03 24, 19:22)
Svetucia, geriau kuo mažiau saviveiklos, toj vietoj, kas susiję su sveikata. Pasitark bent telefonu 

ačiū Aga,

aš tik šiaip pamąsčiau ....

Tikrai išpradžiu pasitarsiu su daktaru, nors kartais man atrodo, kad Jūs visos daugiau žinot....

QUOTE(jolma @ 2006 02 01, 22:03)
Man nuo clostilbegyto t.p plona gleivinė. Dabar geriu clotb. ir nuo 7 c.d leisiu gonalį.
Pasakykit Brangiosios, nuo kurios c.d.skiria Estrofemo?
Man pas gyd, tik 10 c.d ar nebus per vėlu po to ją auginti?
Pasakykit Brangiosios, nuo kurios c.d.skiria Estrofemo?
Man pas gyd, tik 10 c.d ar nebus per vėlu po to ją auginti?
man visuomet Estrofem skiria kartu su gonaliu ir dar kelias dienas po ovuliacijos. paskutinį kartą vartojau nuo 7c.d.

Papildyta:
QUOTE(VaidaI @ 2006 03 24, 18:37)
O sakykit, pas mane 8 c.d. 2 mm gleivinės storis buvo? Ar cia labai mažai? Koks jis turėtų būti panašiu metu?

manau, kad maža

Papildyta:
QUOTE(Svetucia @ 2006 03 24, 19:26)
ačiū Aga,
Tikrai išpradžiu pasitarsiu su daktaru, nors kartais man atrodo, kad Jūs visos daugiau žinot....

mes žinom nemažai, kartais kitoms atrodo - daugiau nei iš tikro. tačiau mes tik patirtimi ir patarimais pasidalinti galima. o už tavąją sveikatą turi atsakyti tavo gydytoja ir aišku tu pati