Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

Babulka, mielai tau pasakyčiau, bet nežinau. Man estrofemas buvo paskirtas, kai buvo gresiantis persileidimas.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 02 02, 08:49)
Estrofemas skiriamas iskarto baigus Clostb. tabletes. O kaip derina su gonaliu - nezinau.. itariu tas pats, po jo paskutines dozes.

Estrofemą galima skirti kartu su Gonaliu, taip, beje, ir daroma blush2.gif Padeda auginti gleivinę 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 02, 09:57)
Estrofemą galima skirti kartu su Gonaliu, taip, beje, ir daroma blush2.gif Padeda auginti gleivinę 4u.gif

Kagi, reiks ryt skambint ir klaust, nes gal pamiršo tiesiog, ar neatkreipė į tai dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 02 02, 19:18)
Kagi, reiks ryt skambint ir klaust, nes gal pamiršo tiesiog, ar neatkreipė į tai dėmesio  g.gif

Nepamiršk, kad galima kartu skirti.
Atsakyti
Man pries menesi dare diagnostine laparoskopija 22 c.d. Tai sake,kad gleivine yra 8mm.(tiksliau perskaiciau israse). Bet man niekas nesake,kad cia mazai. Tai gal del to niekaip neprikimba,nes man folikulai auga normaliai,o nepastoju jau apie 1.5m.
Atsakyti
O sakykit, pas mane 8 c.d. 2 mm gleivinės storis buvo? Ar cia labai mažai? Koks jis turėtų būti panašiu metu? doh.gif
Kiek man dabar klausimų .... blush2.gif
Atsakyti
Niu man bent jau atrodo mažoka, nors gal klystu doh.gif
O kokio ilgio tavo ciklas?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 24, 18:45)
Niu man bent jau atrodo mažoka, nors gal klystu doh.gif
O kokio ilgio tavo ciklas?

Nu siaip nera labai reaguliarus, bet apie 33-35 d. bent jau paskutinius menesius...
Atsakyti
O pačiai galima pradėti gerti kokius nors vaistukus, kad gleivinė geriau augtu, nes praeita mėnesi daktaras sakė, kad mažoka užaugo. ax.gif
ar butinai reikia prieš btai pasitarti su daktaru... blush2.gif
Atsakyti
Svetucia, geriau kuo mažiau saviveiklos, toj vietoj, kas susiję su sveikata. Pasitark bent telefonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 24, 19:22)
Svetucia, geriau kuo mažiau saviveiklos, toj vietoj, kas susiję su sveikata. Pasitark bent telefonu ax.gif

ačiū Aga, blush2.gif ax.gif blush2.gif
aš tik šiaip pamąsčiau .... blush2.gif
Tikrai išpradžiu pasitarsiu su daktaru, nors kartais man atrodo, kad Jūs visos daugiau žinot.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 02 01, 22:03)
Man nuo clostilbegyto t.p plona gleivinė. Dabar geriu clotb. ir nuo 7 c.d leisiu gonalį.
Pasakykit Brangiosios, nuo kurios c.d.skiria  Estrofemo?
Man pas gyd, tik 10 c.d ar nebus per vėlu po to ją auginti?

man visuomet Estrofem skiria kartu su gonaliu ir dar kelias dienas po ovuliacijos. paskutinį kartą vartojau nuo 7c.d. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(VaidaI @ 2006 03 24, 18:37)
O sakykit, pas mane 8 c.d. 2 mm gleivinės storis buvo? Ar cia labai mažai? Koks jis turėtų būti panašiu metu? doh.gif
Kiek man dabar klausimų .... blush2.gif

manau, kad maža g.gif man tokiu metu randa jau 6-8mm ir vis dar gydytojui maža atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetucia @ 2006 03 24, 19:26)
ačiū Aga,  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif
aš tik šiaip pamąsčiau .... blush2.gif
Tikrai išpradžiu pasitarsiu su daktaru, nors kartais man atrodo, kad Jūs visos daugiau žinot.... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

mes žinom nemažai, kartais kitoms atrodo - daugiau nei iš tikro. tačiau mes tik patirtimi ir patarimais pasidalinti galima. o už tavąją sveikatą turi atsakyti tavo gydytoja ir aišku tu pati wub.gif taip kad domėtis galima, bet saviveikla užsiimti nepatartina schmoll.gif
blush2.gif
Atsakyti