na, kaip sakoma, kam ko reikia, bet as visuomet pasisakydavau uz gyvenima erdviau, nei uz pseudokomforta, uz kuri, siais laikais, dar ir nezmoniskus pinigus lupa daugiabuciuose. Tevai ir sesuo gyvena soduose, sesuo pasistate modernu nama, o tevai prisitaike sodo nameli gyventi ziema. Nei vieni nei kiti ne uz ka negriztu i butus. Aisku, sodai prie Zaliuju ezeru Vilniuje, tad nera problemu nei su transportu nei su privaziavimu. Man, asmeniskai, svarbiausia infrastruktura, todel i sodus neziurejom, nusipirkom sena nama gyvenvietej, 25 km. nuo Vilniaus centro, rekonstravomes ji ir dziaugiames miesto vandentiekiu, kanalizacija, dujomis ir siuksliu isvezimu. Grizimo i buta-neisivaizduoju, nebent prispirtu finansiniai sunkumai. Jeigu dar vaikai yra-tai vienareiksmiskai pasisakau uz gyvenima ne bute, bet kam ko reikia.
Sveikutės,
Va šiandieninis bajeris: 8.30 dingo elektra, 11.45 [paskambinau į el.tinklus sako planiniai tvarkymai
Klausiu - ar neturėjo perspėti gyventojų
Atsakymas - o kam, čia gi sodai
Įjungsime 17 val.....
Pas mane pilnas šaldiklis mėsos
Va šiandieninis bajeris: 8.30 dingo elektra, 11.45 [paskambinau į el.tinklus sako planiniai tvarkymai

QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 10, 12:52)
Sveikutės,
Įjungsime 17 val.....

nu tikrai ne kas

QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 10, 12:52)
Sveikutės,
Įjungsime 17 val.....

oho

Pas mus tai kiekvieną savaitę LRyte, Sostinėje spausdina sąrašą, kam atjungia ir kiek laiko nebus elektros, sodai irgi ten įtraukti

Atsirado elektra 19.15 val
Žaviuosi savo šaldikliu, išlaikė temperatūra, buvo nukritę iki -8

Žaviuosi savo šaldikliu, išlaikė temperatūra, buvo nukritę iki -8

Zinot,turiu gana grazu buta Bajoru kalvose.Gyvenam dviese 68 kv m bute ir turim sode nama N.Vilnioj.Tai toks geris...Ten erdve,ramybe,pauksciukai ciulba.Zinoma,negali pasakyti,kad bute blogai.Bet man bobulei sode geriau.O stai mano dukra nenoretu gyventi sode,nes darbai,darzeliai vaikams.Vaiku draugai.Visa tai kolkas mieste.Jie atvaziuoja pas mus su vaikiukais savaitgaliais.Todel vienareiksmiai pasakyti kas geriau,negalima.
QUOTE(amaliute @ 2009 03 11, 00:47)
esu

Sveika, tai kuriuos soduose randates?
mes tai esam S/B Narupis...

QUOTE(Lotavita @ 2009 03 12, 08:57)
QUOTE(amaliute @ 2009 03 16, 15:09)
kaimynka beveik

labas
Esu sodų gyventoja, smagu atrasti bendraminčių
Minusą kol kas vieną matau - 1 km neasfaltuoto kelio
Bet kai įvertini visus kitus privalumus, kas tas 1 km?

Esu sodų gyventoja, smagu atrasti bendraminčių