Įkraunama...
Įkraunama...

Pliusai ir minusai gyventi soduose

na, kaip sakoma, kam ko reikia, bet as visuomet pasisakydavau uz gyvenima erdviau, nei uz pseudokomforta, uz kuri, siais laikais, dar ir nezmoniskus pinigus lupa daugiabuciuose. Tevai ir sesuo gyvena soduose, sesuo pasistate modernu nama, o tevai prisitaike sodo nameli gyventi ziema. Nei vieni nei kiti ne uz ka negriztu i butus. Aisku, sodai prie Zaliuju ezeru Vilniuje, tad nera problemu nei su transportu nei su privaziavimu. Man, asmeniskai, svarbiausia infrastruktura, todel i sodus neziurejom, nusipirkom sena nama gyvenvietej, 25 km. nuo Vilniaus centro, rekonstravomes ji ir dziaugiames miesto vandentiekiu, kanalizacija, dujomis ir siuksliu isvezimu. Grizimo i buta-neisivaizduoju, nebent prispirtu finansiniai sunkumai. Jeigu dar vaikai yra-tai vienareiksmiskai pasisakau uz gyvenima ne bute, bet kam ko reikia.
Atsakyti
tukstanciai zmoniu gyvena ir visi patenkinti smile.gif tie kas gyvena bute svarsto ar vaziot gyvent i nama, bet tia kurie pagyveno name niekada nenori atgal i buta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Va šiandieninis bajeris: 8.30 dingo elektra, 11.45 [paskambinau į el.tinklus sako planiniai tvarkymai blink.gif Klausiu - ar neturėjo perspėti gyventojų g.gif Atsakymas - o kam, čia gi sodai doh.gif Įjungsime 17 val.....

Pas mane pilnas šaldiklis mėsos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 10, 12:52)
Sveikutės,

Va šiandieninis bajeris: 8.30 dingo elektra, 11.45 [paskambinau į el.tinklus sako planiniai tvarkymai  blink.gif  Klausiu - ar neturėjo perspėti gyventojų  g.gif  Atsakymas - o kam, čia gi sodai  doh.gif  Įjungsime 17 val.....

Pas mane pilnas šaldiklis mėsos  verysad.gif

nu tikrai ne kas doh.gif as irgi gyvensiu soduose, bet ten praktiskai gyvenama g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 03 10, 12:52)
Sveikutės,

Va šiandieninis bajeris: 8.30 dingo elektra, 11.45 [paskambinau į el.tinklus sako planiniai tvarkymai  blink.gif  Klausiu - ar neturėjo perspėti gyventojų  g.gif  Atsakymas - o kam, čia gi sodai  doh.gif  Įjungsime 17 val.....

Pas mane pilnas šaldiklis mėsos  verysad.gif

oho blink.gif
Pas mus tai kiekvieną savaitę LRyte, Sostinėje spausdina sąrašą, kam atjungia ir kiek laiko nebus elektros, sodai irgi ten įtraukti ax.gif
Atsakyti
Atsirado elektra 19.15 val blink.gif
Žaviuosi savo šaldikliu, išlaikė temperatūra, buvo nukritę iki -8 karsta.gif
Atsakyti
Zinot,turiu gana grazu buta Bajoru kalvose.Gyvenam dviese 68 kv m bute ir turim sode nama N.Vilnioj.Tai toks geris...Ten erdve,ramybe,pauksciukai ciulba.Zinoma,negali pasakyti,kad bute blogai.Bet man bobulei sode geriau.O stai mano dukra nenoretu gyventi sode,nes darbai,darzeliai vaikams.Vaiku draugai.Visa tai kolkas mieste.Jie atvaziuoja pas mus su vaikiukais savaitgaliais.Todel vienareiksmiai pasakyti kas geriau,negalima.
Atsakyti
Sveikos, gal kas yra is Kauno rajono, Draseikiu sodu ir aplink??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2009 03 11, 00:47)
Sveikos, gal kas yra is Kauno rajono, Draseikiu sodu ir aplink??? rolleyes.gif

esu 4u.gif
Atsakyti
Sveika, tai kuriuos soduose randates? bigsmile.gif mes tai esam S/B Narupis...

QUOTE(Lotavita @ 2009 03 12, 08:57)

Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2009 03 16, 15:09)
Sveika, tai kuriuos soduose randates?  bigsmile.gif mes tai esam S/B Narupis...

kaimynka beveik smile.gif .....mes SB "Vingis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotavita: 16 kovo 2009 - 14:18
labas 4u.gif

Esu sodų gyventoja, smagu atrasti bendraminčių biggrin.gif Minusą kol kas vieną matau - 1 km neasfaltuoto kelio biggrin.gif Bet kai įvertini visus kitus privalumus, kas tas 1 km? ax.gif
Atsakyti