QUOTE(akvilyte @ 2009 09 25, 23:44)
o ,mes jau nebe
kazkaip tie nauji kvartalai įpareigoja... ir labiau pasitempus but ir tt... o cia.. su naktiniais galiu kieme visą dieną vaikščiot
juk tai tik sodai
tas toks dzin dzin an patinka
nemokėčiau turbūt naujuose rajonuose gyvent...

Tikrai ir dar ten naujuosiuose kvartaluose- kaikur- netgi jokio daržo, jokio šiltnamio negali būti kieme, teritorijoj. Netgi prieskonines žoleles turi auginti gėliu darželio principu, ne lysvelėmis.
Tai pat sutartyje yra buvę- negalima tvoros kitokios, o tik tokia kaip projekte, pas visus.
Dar žinau- negalima daug gyvūnu kieme, tik 1 šuo.
nu ir t.t.
gal dabar ir sumažėjo tie reikalavimai, bet keli metai atgal tikrai buvo
O soduose- jo

Kas klauset del pasto- pas mus atveza. Tik ne is pacio ryto.Registruotus laiskus irgi atveza- tik pries tai parasiau paste prasyma, kad nestu ne pranesima o pati laiska. Siuntinius irgi.

Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2009 09 24, 15:54)
n, mes jau seniai zinom apie jusu antipatija nuosaviem namam ir susizavejima gyvenimu bute.... tik kam jus tokiose temose lankotes? taip jau perdetai tas jusu "aciu dieve" nuskambejo, jus tirkai taip isgyvenate del sodu gyventoju???
pas mane kaiminysteje yra sunu. pati turiu juos du, kambarinius beja. uz keliu namu musu draugu sunelis (dyydelis beja), kitoj gatves pusej dar du. tu kur is toli aidas ateina net neskaiciuoju. man ju lojimas nesukelia visiskai jokiu emociju. kai suloja draugu suo net susidomiu kame reikalas, nes jie visa diena darbe, o suo kieme laksto. tai jei pati namie bunu paziuriu kas nutiko kad suo loja.
as niekaip nesuprantu kodel sunys soduose nervuoja, o apie sunis gyvenamuju namu kvartaluose tylima? jie ten ka tyliau loja? ar jus niekad nebuve tokiuose kvartaluose? is vis cia stebuklas kazkoks kad suo loja ar kaip?
tarp kitko susidekit rimtus langus ir name visiskai jokio lojimo nesigirdes
is vis kokios jautrios cia visos
pas mane kaiminysteje yra sunu. pati turiu juos du, kambarinius beja. uz keliu namu musu draugu sunelis (dyydelis beja), kitoj gatves pusej dar du. tu kur is toli aidas ateina net neskaiciuoju. man ju lojimas nesukelia visiskai jokiu emociju. kai suloja draugu suo net susidomiu kame reikalas, nes jie visa diena darbe, o suo kieme laksto. tai jei pati namie bunu paziuriu kas nutiko kad suo loja.
as niekaip nesuprantu kodel sunys soduose nervuoja, o apie sunis gyvenamuju namu kvartaluose tylima? jie ten ka tyliau loja? ar jus niekad nebuve tokiuose kvartaluose? is vis cia stebuklas kazkoks kad suo loja ar kaip?
tarp kitko susidekit rimtus langus ir name visiskai jokio lojimo nesigirdes

is vis kokios jautrios cia visos

Gorada, prie jūsų paminėtos antipatijos nuosaviems namams pridėkime dar antipatiją MB A klasės mašiniukams. Oi, toje temoje kiek prirašė, tik nei vienos nuomonės iš praktikos , o viskas skaityta, matyta internete ir girdėta...

tiesiog turi žmogus preištaravimo maniją. Gal ir smagiau gyvent, nežinau, nebandžiau...

Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2009 09 24, 18:59)
Subjektyvi, jau kelintoje temoje pastebiu, kad kažkodėl labai pykstate ant visų. Gal reiktų truputį paprasčiau žiūrėti į viską- dar lauke nešalta ir saulė šviečia ( žiemą bus liūdniau) ir šildyti nereikia
. O kažkieno šuo, pabaliavojimas ar dar ka nors, tai tokia gyvenimo smulkmena. Kiekvienas turi savo nuomonę, kaip ir jus pati, bet gal nereikia taip aršiai ?

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 24, 19:13)
Aruna, nutarėte pasekti kur ką rašau?
Tai pasakykite, kame reikalas, kad tildo?
Man tinka visos nuomonės, tik cenzūros bais nemėgstu 

Jums netinka visų nuomonės, nes jūs visada kitų išsakytoms nuomonėms prieštaraujate. Neradau niekur, kad kažkam pritartumėt. Nei vienoj temoj, kiek jus vis tenka susitikti
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
.......na o dabar gausiu pylos.....