Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(Piktukė @ 2010 12 21, 13:04)
Sveikinus visas sulaukusias stebukliuku... wub.gif 

Tik nelabai suprantu, kaip vyram pasakysit tik per sventes? As nuo saviskio negaleciau nei poros dienu nuslepti, nes pats zino, kada mazdaug turi ateiti mm ir iskart klaust pradetu biggrin.gif

Itarimas ir jam yra, bet ju tiek turejom, kad tiesiog paskutiniu metu nebekreipem demesio i tuos itarimus. O ciklas pas mane nereguliarus ir net sunku pasakyt kiek tiksliai veluoja, tad dar nepuola kamantineti smile.gif)

Pasakyt labai norisi, bet ir tuo paciu norisi padaryti svente savo MB kuomet bus atsiputes nuo darbeliu ir nesuks galvos kelinta rytoj keltis ir pan. Bet cia tikriausiai prikauso nuo kiekvienos situacijos ir noru. As siuo atveju noriu pranesti butent sitaip - musu pazinties diena, o laukti liko tikrai nedaug. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 21, 16:35)
Aš mergaites jungiuosi prie jūsų, nors ir su vaiduokliuku, bet tikiuosi, kad tikras  lotuliukas.gif
user posted image

O tai sveikinam 4u.gif o tai is kur tu žinai kad jau 5 savaites?(uzsidejusi apačioje) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2010 12 21, 14:38)
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie jusu gretu. Jau apie 11men nesisaugojom ir vis tikejomes, kad gal jau jau... Tik vis nesiseke. Kol vaistinej nepatare pagert nakvisos. Keli menesiukai ir stai ivyksta stebuklas. Siandien padariau testa ir iskart isryskejo dvi ryskios juosteles.

O simtomai buvo ir yra. Pradzioj tai labai stipriai maude krutine, dvigubai nei pries mmm, bet galvojau siaip cia... nerimta. Pastarasias dienas siaubas kaip dusino. Taip ir nesuprantu nuo ko, tiesiog ziobciojau kaip zuvis is vandens istraukta. Vakar prasidejo pykinimo simptomai nelabai zymus. O siandien ryte tai uoj.... atbulais dantim suvalgiau kotleta ir ejau gert imbiero arbatos nuskaicius kad padeda nuo pykinimo (truputi pagerejo). Bet kas per silpnumas... galva sukte sukasi, vienu metu galvojau kad nualpsiu. Tikiuosi nebus to svaigimo kasdien - reiks iki gines kazkaip nusigaut,bet baisu jau vienai su tokiu svaiguliu ir vairuot ar vaziuot  kur smile.gif)

Bet jausmas tai nepakartojamas kai jauti kad viduj kazkas vyksta. Jauciu MB pasakysiu per sventes - bus pati geriausia dovana. Beje per Kaledas mes ir susipazinom - stebuklu metas smile.gif))  thumbup.gif

negasdinsiu mirksiukas.gif bet man su paskutiniu leliuku tai visus 3 men draugavau su klozetu blush2.gif tikiuosi tau ne bus taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 21, 14:35)
Aš mergaites jungiuosi prie jūsų, nors ir su vaiduokliuku, bet tikiuosi, kad tikras  lotuliukas.gif

Sveikinu, su tikesimes ne vaiduokliuku o zirniuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 21, 15:08)
Oi o as jau nebesuprantu, kas su manimi daros... Gaminom gaminom ta maziuka per O... Neatsirado pas mane jokiu pojuciu nei budingu niesciosioms nei ne... Menesines turetu but tik uz 4-5 dienu, bet sian netiketai sulaukiau tokiu kaip staigiu mm, nelabai gausaus, bet pakraujavimo...  verysad.gif  Man tai nepanasu tik i patepliojima... Abu su MB nukabinom nosis, nes jau buvom patikeje tuo Kalediniu stebuklu... Tai va, kartais geriau isvis nesitiketi nieko...

tikekimes kad kitais metais pradesit geriau smile.gif 4u.gif o gal dar ne viskas prarasta blush2.gif
Atsakyti
Dėl penktos savaitės paskaičiavo skaičiuoklė, tai taip ir įsivedžiau, nes klausia, kada paskutinių mėnesinių pirmoji diena, o tai yra 2010 11 21.
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif , vis paskaitineju jusu pasisakymus cia, kol viena diena supratau kad daugumos pozymiai atitinka mano savijauta.Siandien pasidariau del sventos ramybes testuka, ir ka, is karto II stiprios juosteless pasirode...Nezinau dziaugtis ar verkti is to soko! blush2.gif
Noreciau paklausti jusu nuomones..cia man pirmas atvejis tai tokia pasimetus dabar..Pilva kaip pries menesines skaudena apie 2 savaites, ir aplamai pozymiai visokie jau apie 2 savaites, tai kiek savaiciu galeciau buti nescia? g.gif Kaip manot?
Linkejimai visoms panestejusioms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isimylejus: 21 gruodžio 2010 - 17:06
QUOTE(Isimylejus @ 2010 12 21, 18:04)
Labas mergaites 4u.gif , vis paskaitineju jusu pasisakymus cia, kol viena diena supratau kad daugumos pozymiai atitinka mano savijauta.Siandien pasidariau del sventos ramybes testuka, ir ka, is karto II stiprios juosteless pasirode...Nezinau dziaugtis ar verkti is to soko! blush2.gif
Noreciau paklausti jusu nuomones..cia man pirmas atvejis tai tokia pasimetus dabar..Pilva kaip pries menesines skaudena apie  2 savaites, ir aplamai pozymiai visokie jau apie 2 savaites, tai kiek savaiciu galeciau buti nescia? g.gif Kaip manot?
Linkejimai visoms panestejusioms smile.gif

Sveikinu! 4u.gif Aisku dziaukis biggrin.gif
O kiek savaiciu gali pasiskaiciuoti nuo paskutiniu mmm. Ty. kiek nuo ju savaiciu praejo, tiek ir nestumas. Taip skaiciuojama...
Atsakyti
tikrai taip keistai nestumas skaiciuojamas/mano paskutine menesiniu diena buvo kazkur lapkricio 26 tai reiskia 3 savaites nescia kazkur?nors mylejomes gal kelios dienos po menesiniu apie gruodzio pradzia..Jetus, pasekeis mano pasaulis visikai..Ir maniskio taip pat..Net nezinau kaip sia zinia jam pranesti, ness lyg ir kalbejom nestumo tema, bet oficialiai nepradejom to jau daryti blush2.gif bet va. leliukas rado savo laika ateiti...Net nezinau kaip MB sita zinia pranesti.. doh.gif
aciu uz palaikyma:)
Atsakyti
Man tas skaiciavimas irgi keistokas, pagal mane butu tik 2 sav, skaiciuojant nuo pradejimo, o pagal gyd. skaiciavimus, mat jau 5 sav. eina lotuliukas.gif
Atsakyti
mm veluoja jau 3d.dariausi vakar NT tik kakzoks keistas pagelbekit kaip idet nuotrauka NT cia?
Atsakyti
susipazink su www.tinypic.com
Atsakyti