QUOTE(Isimylejus @ 2010 12 21, 18:04)
Labas mergaites

, vis paskaitineju jusu pasisakymus cia, kol viena diena supratau kad daugumos pozymiai atitinka mano savijauta.Siandien pasidariau del sventos ramybes testuka, ir ka, is karto II stiprios juosteless pasirode...Nezinau dziaugtis ar verkti is to soko!
Noreciau paklausti jusu nuomones..cia man pirmas atvejis tai tokia pasimetus dabar..Pilva kaip pries menesines skaudena apie 2 savaites, ir aplamai pozymiai visokie jau apie 2 savaites, tai kiek savaiciu galeciau buti nescia?

Kaip manot?
Linkejimai visoms panestejusioms
paskaiciuos daktaryte tiksliau su echo, o neistumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu mmm pirmos dienos

tai kai dvi svaites pries dar nebuni

tai jau isiskaiciuoja
Papildyta:
QUOTE(Isimylejus @ 2010 12 21, 18:42)
tikrai taip keistai nestumas skaiciuojamas/mano paskutine menesiniu diena buvo kazkur lapkricio 26 tai reiskia 3 savaites nescia kazkur?nors mylejomes gal kelios dienos po menesiniu apie gruodzio pradzia..Jetus, pasekeis mano pasaulis visikai..Ir maniskio taip pat..Net nezinau kaip sia zinia jam pranesti, ness lyg ir kalbejom nestumo tema, bet oficialiai nepradejom to jau daryti

bet va. leliukas rado savo laika ateiti...Net nezinau kaip MB sita zinia pranesti..
aciu uz palaikyma:)
visada jie patys pasirenka kada ateiti

tik mes galvojam kad galim papplanuot ka nors

o tavo brangiausiam tegu buna nuostabi dovana po eglute
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 22, 09:12)
As siulyciau irgi pakartoti

As jau pradedu itarti, kad tikrai kazkas pilvelyje gyvena

Kai jau pradedu pikteti kaip velnias ir pilti rastus ivairioms institucijoms del prastu paslaugu teikimo ir dar sleikstuliuko burnoje, galiu suprasti, kad
ai kaip smagu kai jau gali dziaugis
Papildyta:
QUOTE(rasellia @ 2010 12 22, 15:10)
Sveikos mamytes, ir dar tik busimos!
Man nutiko taip... varciau vakar kalendoriu savo, ir akys uzkliuvo uz paskutines raudonuju gulbiu datos, ziuriu, kad jos jau neparskrenda 8 dienas

praeita men.buvo taip pat, tai jauciau ir pykinimus ir galvos svaigimus ir t.t., ir galiausiai gulbes atskrido.

(kazkur skaiciau, kad tai psichologinis nestumas)

bet vakar, nezinau kodel, pasijutau keistai, ir tuoj pat nuejau nusipirkt testa. Ka jus manot, nereikejo laukt nei tu 3min., dar ''proceso'' metu isryskejo ta antra juostele

nezinau ka ir galvot. Pasidaryti antra testa? Butinai. O pas gydytojus prisibelsciau tik po svenciu.... bet tiesiog negaliu, kaip noriu pasakyti savo brangiajam.
Visumoj - esu laiminga, nes abu to norim

, sutrikusi - nes nezinau ar testas nemeluoja.
Taigi, patarkit mielosios, sakyt dar savajam, ar ne?

Aciu
zinoma sakyti

dziauggsmas kartu tai dvigubas dziaugsmas

o antros juosteles siaip sau nebuna

Labai labai sveikinu
Papildyta:
QUOTE(rraameke @ 2010 12 22, 15:11)
As jau tris dariausi ir kol kas nieko nera,ziuresiu kas bus,nes MM turi būti gale mėnesio
oi kaip toli... tai tau tik kantrybes mergyt

gal ne viskas prarasta dar

zinau kad jau pavargai nuo nezinios laukimo
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2010 12 22, 16:09)
as tai nk nesuprantu dariausi ta pirma kur nuotraukyte idejau brangesnis poto vakar ryte juostele Nt tai buvo vaiduokliukas siandien vel juostele bet ne ryte o va nesenai tai nieko jokio vaiduokliuko

((
pasidaryk rytini

gal zirniukas nedidukas, nors ta testo juostele tai keista kazkokia

kiek man matosi tai kazkokia sulinkusi...?
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2010 12 22, 18:15)
Na ką merginos...

vakar pasidariau testą , iškart parodė dvi juosteles. Kažkokia pasimetus jaučiuosi

netikėtai. Nuo vasaros nesisaugojom, kaip nieko taip nieko, o dabar še tau
Tokie keisti jausmai visą dieną lydėjo, galvojau kaip aš atrodysiu su pilvu, kai esu tokia liekna, ar nebus pilvas didesnis už mane pačią. Kaip gimdysiu

Atrodo jau pats laikas, nes kitą mėn sueis 25 metai. Ir plius dar prieš savaitę įsidarbinau pusei etato, tada dar nežinojau,kad laukiuosi. Kažin kiek reik būt pradirbus, kad gautum pinigėlių vėliau..? ech nors ką čia gausi iš to pusė etato

Bet aš nosies nenukabinu, nes tikrai nepražūsiu
Beje nėštumo požymiai pas mane: padidėjo krūtinė ir jautri asidarė ir tokia jau antrą savaitę yra, taip pat raižo, maudžia pilvą, žodžiu toks jausmas, kad mm ateina

labai smagu, kad ir skauda kad ir maudzia svarbu zirniukas pilvelyje
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2010 12 22, 23:48)
Sveriu 52 kg , o ūgis 170

Na tikrai jokių dietų niekad nesilaikiau, čia nuo pat mažens esu tokia
Man reik eit pas gydytoją, pasitikrint, kad pažėtų kiek laiko vaisiui, nes tų dienų nebėra nuo spalio 20 d.. Ir blogiausia, kad esu kitame mieste teks eit privačiai.
i kito miesto poliklinika gali greitai prisiregistruoti

jei nori

o manau reikes vistiek, nes zirniuka reikes priziuret
Papildyta:
na jau 7 DPO kantriai laukiam