Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

Nusipirk brangesni testa ir kartok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute07: 22 gruodžio 2010 - 14:34
QUOTE(rasellia @ 2010 12 22, 15:10)
Sveikos mamytes, ir dar tik busimos! 4u.gif

Man nutiko taip... varciau vakar kalendoriu savo, ir akys uzkliuvo uz paskutines raudonuju gulbiu datos, ziuriu, kad jos jau neparskrenda 8 dienas doh.gif  praeita men.buvo taip pat, tai jauciau ir pykinimus ir galvos svaigimus ir t.t., ir galiausiai gulbes atskrido. biggrin.gif  (kazkur skaiciau, kad tai psichologinis nestumas) biggrin.gif  bet vakar, nezinau kodel, pasijutau keistai, ir tuoj pat nuejau nusipirkt testa. Ka jus manot, nereikejo laukt nei tu 3min., dar ''proceso'' metu isryskejo ta antra juostele g.gif  nezinau ka ir galvot. Pasidaryti antra testa? Butinai. O pas gydytojus prisibelsciau tik po svenciu.... bet tiesiog negaliu, kaip noriu pasakyti savo brangiajam.

Visumoj - esu laiminga, nes abu to norim nestuke.gif  blush2.gif , sutrikusi - nes nezinau ar testas nemeluoja.

Taigi, patarkit mielosios, sakyt dar savajam, ar ne?  g.gif  Aciu 4u.gif

Priklauso nuo to, kiek turi kantrybes.. thumbup.gif
Atsakyti
as tai nk nesuprantu dariausi ta pirma kur nuotraukyte idejau brangesnis poto vakar ryte juostele Nt tai buvo vaiduokliukas siandien vel juostele bet ne ryte o va nesenai tai nieko jokio vaiduokliuko sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 22, 15:34)
Nusipirk brangesni testa ir kartok  thumbup.gif

Tai jau dariau dviejų rūšių viena su juostelem,kitus su +
Atsakyti
Na ką merginos... ax.gif vakar pasidariau testą , iškart parodė dvi juosteles. Kažkokia pasimetus jaučiuosi blush2.gif netikėtai. Nuo vasaros nesisaugojom, kaip nieko taip nieko, o dabar še tau nestuke.gif
Tokie keisti jausmai visą dieną lydėjo, galvojau kaip aš atrodysiu su pilvu, kai esu tokia liekna, ar nebus pilvas didesnis už mane pačią. Kaip gimdysiu doh.gif Atrodo jau pats laikas, nes kitą mėn sueis 25 metai. Ir plius dar prieš savaitę įsidarbinau pusei etato, tada dar nežinojau,kad laukiuosi. Kažin kiek reik būt pradirbus, kad gautum pinigėlių vėliau..? ech nors ką čia gausi iš to pusė etato biggrin.gif Bet aš nosies nenukabinu, nes tikrai nepražūsiu thumbup.gif
Beje nėštumo požymiai pas mane: padidėjo krūtinė ir jautri asidarė ir tokia jau antrą savaitę yra, taip pat raižo, maudžia pilvą, žodžiu toks jausmas, kad mm ateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2010 12 22, 19:15)
Na ką merginos...  ax.gif vakar pasidariau testą , iškart parodė dvi juosteles. Kažkokia pasimetus jaučiuosi  blush2.gif netikėtai. Nuo vasaros nesisaugojom, kaip nieko taip nieko, o dabar še tau  nestuke.gif 
Tokie keisti jausmai visą dieną lydėjo, galvojau kaip aš atrodysiu su pilvu, kai esu tokia liekna, ar nebus pilvas didesnis už mane pačią. Kaip gimdysiu  doh.gif  Atrodo jau pats laikas, nes kitą mėn sueis 25 metai. Ir plius dar prieš savaitę įsidarbinau pusei etato, tada dar nežinojau,kad laukiuosi. Kažin kiek reik būt pradirbus, kad gautum pinigėlių vėliau..? ech nors ką čia gausi iš to pusė etato  biggrin.gif Bet aš nosies nenukabinu, nes tikrai nepražūsiu  thumbup.gif
Beje nėštumo požymiai pas mane: padidėjo krūtinė ir jautri asidarė ir tokia jau antrą savaitę yra, taip pat raižo, maudžia pilvą, žodžiu toks jausmas, kad mm ateina  biggrin.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
As su treciu ir niekaip saves neitikinu, nes simtomu "paranormaliu" jokiu rolleyes.gif
blush2.gif o kiek sveri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute07: 22 gruodžio 2010 - 19:46
QUOTE(agute07 @ 2010 12 22, 20:45)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
As su treciu ir niekaip saves neitikinu, nes simtomu "paranormaliu" jokiu rolleyes.gif
blush2.gif o kiek sveri?

Sveriu 52 kg , o ūgis 170 ax.gif Na tikrai jokių dietų niekad nesilaikiau, čia nuo pat mažens esu tokia biggrin.gif
Man reik eit pas gydytoją, pasitikrint, kad pažėtų kiek laiko vaisiui, nes tų dienų nebėra nuo spalio 20 d.. Ir blogiausia, kad esu kitame mieste teks eit privačiai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 22 gruodžio 2010 - 22:49
QUOTE(Isimylejus @ 2010 12 21, 18:04)
Labas mergaites 4u.gif , vis paskaitineju jusu pasisakymus cia, kol viena diena supratau kad daugumos pozymiai atitinka mano savijauta.Siandien pasidariau del sventos ramybes testuka, ir ka, is karto II stiprios juosteless pasirode...Nezinau dziaugtis ar verkti is to soko! blush2.gif
Noreciau paklausti jusu nuomones..cia man pirmas atvejis tai tokia pasimetus dabar..Pilva kaip pries menesines skaudena apie  2 savaites, ir aplamai pozymiai visokie jau apie 2 savaites, tai kiek savaiciu galeciau buti nescia? g.gif Kaip manot?
Linkejimai visoms panestejusioms smile.gif

paskaiciuos daktaryte tiksliau su echo, o neistumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu mmm pirmos dienos smile.gif tai kai dvi svaites pries dar nebuni nestuke.gif tai jau isiskaiciuoja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Isimylejus @ 2010 12 21, 18:42)
tikrai taip keistai nestumas skaiciuojamas/mano paskutine menesiniu diena buvo kazkur lapkricio 26 tai reiskia 3 savaites nescia kazkur?nors mylejomes gal kelios dienos po menesiniu apie gruodzio pradzia..Jetus, pasekeis mano pasaulis visikai..Ir maniskio taip pat..Net nezinau kaip sia zinia jam pranesti, ness lyg ir kalbejom nestumo tema, bet oficialiai nepradejom to jau daryti blush2.gif  bet va. leliukas rado savo laika ateiti...Net nezinau kaip MB sita zinia pranesti.. doh.gif
aciu uz palaikyma:)

visada jie patys pasirenka kada ateiti mirksiukas.gif tik mes galvojam kad galim papplanuot ka nors 4u.gif o tavo brangiausiam tegu buna nuostabi dovana po eglute 000054.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 22, 09:12)
As siulyciau irgi pakartoti  4u.gif As jau pradedu itarti, kad tikrai kazkas pilvelyje gyvena lotuliukas.gif Kai jau pradedu pikteti kaip velnias ir pilti rastus ivairioms institucijoms del prastu paslaugu teikimo ir dar sleikstuliuko burnoje, galiu suprasti, kad  nestuke.gif

ai kaip smagu kai jau gali dziaugis nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(rasellia @ 2010 12 22, 15:10)
Sveikos mamytes, ir dar tik busimos! 4u.gif

Man nutiko taip... varciau vakar kalendoriu savo, ir akys uzkliuvo uz paskutines raudonuju gulbiu datos, ziuriu, kad jos jau neparskrenda 8 dienas doh.gif  praeita men.buvo taip pat, tai jauciau ir pykinimus ir galvos svaigimus ir t.t., ir galiausiai gulbes atskrido. biggrin.gif  (kazkur skaiciau, kad tai psichologinis nestumas) biggrin.gif  bet vakar, nezinau kodel, pasijutau keistai, ir tuoj pat nuejau nusipirkt testa. Ka jus manot, nereikejo laukt nei tu 3min., dar ''proceso'' metu isryskejo ta antra juostele g.gif  nezinau ka ir galvot. Pasidaryti antra testa? Butinai. O pas gydytojus prisibelsciau tik po svenciu.... bet tiesiog negaliu, kaip noriu pasakyti savo brangiajam.

Visumoj - esu laiminga, nes abu to norim nestuke.gif  blush2.gif , sutrikusi - nes nezinau ar testas nemeluoja.

Taigi, patarkit mielosios, sakyt dar savajam, ar ne?  g.gif  Aciu 4u.gif

zinoma sakyti smile.gif dziauggsmas kartu tai dvigubas dziaugsmas thumbup.gif o antros juosteles siaip sau nebuna lotuliukas.gif Labai labai sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rraameke @ 2010 12 22, 15:11)
As jau tris dariausi ir kol kas nieko nera,ziuresiu kas bus,nes MM turi būti gale mėnesio  unsure.gif

oi kaip toli... tai tau tik kantrybes mergyt 4u.gif gal ne viskas prarasta dar mirksiukas.gif zinau kad jau pavargai nuo nezinios laukimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2010 12 22, 16:09)
as tai nk nesuprantu dariausi ta pirma kur nuotraukyte idejau brangesnis poto vakar ryte juostele Nt tai buvo vaiduokliukas siandien vel juostele bet ne ryte o va nesenai tai nieko jokio vaiduokliuko sad.gif((

pasidaryk rytini smile.gif gal zirniukas nedidukas, nors ta testo juostele tai keista kazkokia g.gif kiek man matosi tai kazkokia sulinkusi...?
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2010 12 22, 18:15)
Na ką merginos...  ax.gif vakar pasidariau testą , iškart parodė dvi juosteles. Kažkokia pasimetus jaučiuosi  blush2.gif netikėtai. Nuo vasaros nesisaugojom, kaip nieko taip nieko, o dabar še tau  nestuke.gif 
Tokie keisti jausmai visą dieną lydėjo, galvojau kaip aš atrodysiu su pilvu, kai esu tokia liekna, ar nebus pilvas didesnis už mane pačią. Kaip gimdysiu  doh.gif  Atrodo jau pats laikas, nes kitą mėn sueis 25 metai. Ir plius dar prieš savaitę įsidarbinau pusei etato, tada dar nežinojau,kad laukiuosi. Kažin kiek reik būt pradirbus, kad gautum pinigėlių vėliau..? ech nors ką čia gausi iš to pusė etato  biggrin.gif Bet aš nosies nenukabinu, nes tikrai nepražūsiu  thumbup.gif
Beje nėštumo požymiai pas mane: padidėjo krūtinė ir jautri asidarė ir tokia jau antrą savaitę yra, taip pat raižo, maudžia pilvą, žodžiu toks jausmas, kad mm ateina  biggrin.gif

mirksiukas.gif labai smagu, kad ir skauda kad ir maudzia svarbu zirniukas pilvelyje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2010 12 22, 23:48)
Sveriu 52 kg , o ūgis 170  ax.gif Na tikrai  jokių dietų niekad nesilaikiau, čia nuo pat mažens esu tokia  biggrin.gif
Man reik eit pas gydytoją, pasitikrint, kad pažėtų kiek laiko vaisiui, nes tų dienų nebėra nuo spalio 20 d.. Ir blogiausia, kad esu kitame mieste teks eit privačiai.  doh.gif

i kito miesto poliklinika gali greitai prisiregistruoti smile.gif jei nori mirksiukas.gif o manau reikes vistiek, nes zirniuka reikes priziuret smile.gif

Papildyta:
na jau 7 DPO kantriai laukiam 4u.gif
Atsakyti
Vaje kaip gausu nestukiu cia, net nesitikejau. Tikriausiai visa Lietuva sitam forume raso thumbup.gif
Kelias dienas bijojau prisest prie pc, nes kuo daugiau sedziu tuo prasciau jauciuosi - arba gulet arba vaiskciot.

Bet jus man pasakykit ar nors vienai buvo simptomas kad dusina, truksta oro? Jauciu cia man kazkas kito yra. Zemas slegis, rukai ir pan.. tai kogero tas kelias dienas bus kokia astma pasireiskus g.gif
Ir dar... man toks itarimas, kad as laukiuosi ilgiau nei rodo kalendorius. Pastarosios mmm buvo vos tris dienas ir tokios kuklios... kazka girdejau, kad galima sergant lauktis, bet kaip cia istiesu? 4u.gif
Atsakyti
na taip palinkusi ta juostele antra,irgi man keista pasirode bet vaistinei sake kad gal gal taip padaryta arba pakeite forma gal nelygiai gulejo na va rytinis vel vos vos imatoma vaiduokliuka siandien parode.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2010 12 23, 13:56)
na taip palinkusi ta juostele antra,irgi man keista pasirode bet vaistinei sake kad gal gal taip padaryta arba pakeite forma gal nelygiai gulejo na va rytinis vel vos vos imatoma vaiduokliuka siandien parode.

Matyt ankstyvi nestumai, man dar irgi vaiduokli rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 23, 16:06)
Matyt ankstyvi nestumai, man dar irgi vaiduokli rodo  lotuliukas.gif

pas mane tai tik jei prie lango arba prie lempos matosi o tamsesnioj patalpoi lyg nieko nera.
Atsakyti