QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 03, 03:28)
Su 2011
O mes va sausio 1 d nauju metu proga pasimatem pirma karta su savo mazuliuku

Naujuju isvakarese vel patepe rudai, vos vos, bet sunerimau

nuvaziavom i gimdymo namu priimamaji (airijoj tokia sistema) palaukem ilgokai, nes buvo rimtesniu

Bijojau nupeiktos airiu med.prieziuros, bet jau aptarnavimas super, nezinau kam toks demesys gali netikti

Iskart slapima paeme, pulsa, tempe pamatavo sesele, daktare visko isklausinejo, echoskopa padare

leliukas sveikas, sirdele tik kilnojasi, vyras sako ir rankyte judino, kazi ar 9sav lelius jau judina atskiras kuno dalis
Apziurejo is vidaus, tai suerzintas gimdos kaklelis, skaiciau knygoj, tai kazkas is e raides, kai vidiniu gimdos kaklelio lasteliu pereina i isore, jei be infekcijos tai viskas normalu, del to ir tepineli dar paeme, sake jei negerai paskambins ir pranes, vaistuku kokiu israsys. Bet daug kam taip buna, tai labai nuramino. - gal kam si info pravers, jei netycia prades rudai patepti (matosi tik ant wc popieriaus nuvalius vietele).
Pirma karta echo dare, tai taip gera pamatyti kad leliukui viskas gerai. raso 3proc sumazeja persileidimo tikimybe po pirmo echoskopo.
Issipleciau, bet taip

Tikras stebuklas tas vaikelis
kaip smagu kai pirma karta isvyst savo stebukleli ir suzinai kad jam viskas gerai

zinau ta jausma, nes su pirmu leliuku atsiduriau ligoninej del pilvelio skausmu, o jie paime tepineli, o po keliu val parsidejo kraujavimas, bet tikrai ne taip kaip tau tik patepliojo

liepe gulet ir laukti echoskopo, gerti skysciu. tai po kokios val kai padare echo, tai daktare nusisypsojo ir sako matai kaip jis visas juda ir plaka mazyte sirdute vadinasi leliui viskas gerai. Sujudino gimdos kakleli ir kiek streso ivare

, o po to dar kokias pora sav. tepilojo. bet tas jausmas kai pirma karta pamatai tai nepakartojamas

, o nesake kad geriau su MB zaisti

geriau su gumyte?
Papildyta:
QUOTE(sigutekns @ 2011 01 02, 12:01)
Visikai nejauciu jokiu nestumo pozymiu. Praeita menesi man vis vaidenosi, kad mane pykina, daziau i wc noriu, noriu miego, skauda krutine, naktim sapnuodavau, kad esu nescia ir gimdau...Jau buvau tikra, kad esu nescia. Aisku pasidarius NT pamaciau,kad nieko as ne nescia irkaip sakant "nusileidau ant zemes". Rankos nusviro ir pasakiau sau kad uzteks. Vaikelis ateis tada kada reikes ir nieko mes cia nepakeisim. Kazkaip nusiraminau...Ir visai nesitikejau, kad jau kita menesi pastosiu (apie nestuma suzinojau gruodzio 23d). Tai va, vienintelis tikrojo nestumo pozymis-dingusios mmmmm. Na ir dabar pradejau labai noreti pietu miegelio
na labai nepergyvenk

rytiniai pykinimai dazniausiai prasideda nuo 6-7 savaites
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2011 01 02, 12:58)
niu va, aš įtariu,kad man jau geri du mėnesiai. Na bus matyt ką pasakys. Labai laukiu to momento, nes noriu kuo greičiau sužinoti

Nes jaučiu,kad pilvuke tikrai kažkas gyvena

Kažkaip niekad negalvojau,kad nėštumo pradžia tokia varginanti ir nepatogi, jaučiuosi kartais kaip didžiausiais ligonis
na jei jau pora men dai dar liko men ir bus lengviau kol labai neissaugs pilvelis
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2011 01 02, 17:30)
Labutis, o siandien vos nenuvirtau parduotuveje

jei ne salia vyras

Susisuko galva, atjunge kojas

3

ir visai kitaip nei pries tai buve
tai matyt pupa bus, nes mane labai su mergytem pykino ,o su berniuku visai nieko tik uosle pajautrejus buvo