Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(Atlan-tida @ 2010 12 31, 17:56)
tau taip pat linksmu naujuju ir linkiu kad testukas parodytu  II bruksnelius  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif

Dėkui, kad Jūsų žodžiai tiesiai Dievui į ausį. Būtinai pasidalinsiu, ką pamatysiu, labai vyliuosi išvysti II smile.gif
Atsakyti
Man tai pamaudzia pilvuka, bet matyt del to, kad kazkokie bardakai su virskinimu - pucia pilva ir del to degliuoja. Kitu pozymiu nelabai yra, isskyrus tai, kad miego norisi pastoviai, pakiles apetitas ir labaiu jauciasi nuovargis. Pagal daktaru skaiciavimus nestumui beveik 5 sav.
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2010 12 31, 16:07)
Labas esamos ir būsimos nėštukės. Nežinau prie kurių jungtis man, nes man istorija kiek kebli ir graudi. Ai bet čia ne į temą.
Apie neštumo požymius pradžioje man buvo taip, labai labai norėjosi miego, miegodavau ir pietų miego ir vakare jau 21val sapnuodavau angeliukus smile.gif Buvo minimalus pykinimas, bet su toletu draugauti neteko. Tad tokie tie požymiai buvo. Bet nelaimei jie dingo ir mano lelius pabėgo.... sad.gif
Bet atsigavus ir atsistojus, bei kai vyras jau buvo tam pasiruošęs vėl nusprendėm planuoti ir ką gi aš jau 5 diena kaip mm nesulaukiu biggrin.gif Tad kolkas jokių požymių apart mm nebūvimo kaip ir nejaučiu, tik gal minimalus pykinimas. Tad žadu 2011m darytis testuką smile.gif

Tikiuosiu kad būsiu nėštukė.

P.S. Linkmų Naujų metų

Labas rytas su Naujaisiais metais drinks_cheers.gif gal kokiu naujienu turime ?
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 31, 19:17)
Man tai pamaudzia pilvuka, bet matyt del to, kad kazkokie bardakai su virskinimu - pucia pilva ir del to degliuoja. Kitu pozymiu nelabai yra, isskyrus tai, kad miego norisi pastoviai, pakiles apetitas ir labaiu jauciasi nuovargis. Pagal daktaru skaiciavimus nestumui beveik 5 sav.

Na matyt pilvelis pratinasi prie diejimo smile.gif
Atsakyti
Visas busimas ir esamas mamytes su Naujais 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes, su Naujais Visas 4u.gif
Ar kai patoji iskart pirma menesi jau dingsta PMS?
Man likus dviem savaitem iki menesiniu pradedavo skaudet krutine. Ji skaudedavo iki pirmos menesiniu dienos,bet dabar jokiu PMS pozymiu nejauciu. menesines turetu but po savaites. nesisaugom dar tik menesi.Ar tai galetu buti pozymis kad jau nestuke.gif
Atsakyti
Būsimos mamytės, ar dar kuriai nors taip yra? Mano skrandis labai silpnas pasidarė, jei tik daugiau pavalgau, tai šakės, tiek kankinuosi, labai bloga, silpna, atrodo skrandis sustojęs.. Tada ir pykina ir jėgų visai nėra, ir galva sunki, nedarbinga pasidariau visai. Eisiu sausio mėnesio vidury pirmąkart pasitikrinti nestuke.gif , gal jau pamatysiu plakančią širdelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowflake:) @ 2011 01 01, 19:39)
Sveikutes, su Naujais Visas 4u.gif
Ar kai patoji iskart pirma menesi jau dingsta PMS?
Man likus dviem savaitem iki menesiniu pradedavo skaudet krutine. Ji skaudedavo iki pirmos menesiniu dienos,bet dabar jokiu PMS pozymiu nejauciu. menesines turetu but po savaites. nesisaugom dar tik menesi.Ar tai galetu buti pozymis kad jau  nestuke.gif

jei jau kas ne taip kai visada tai jau galetu buti nestuke.gif su Naujais ir pukuotais metukais drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2011 01 01, 20:15)
Būsimos mamytės, ar dar kuriai nors taip yra? Mano skrandis labai silpnas pasidarė, jei tik daugiau pavalgau, tai šakės, tiek kankinuosi, labai bloga, silpna, atrodo skrandis sustojęs.. Tada ir pykina ir jėgų visai nėra, ir galva sunki, nedarbinga pasidariau visai. Eisiu sausio mėnesio vidury pirmąkart pasitikrinti  nestuke.gif , gal jau pamatysiu plakančią širdelę  wub.gif

bijau nuliudinti, bet greiciausiai jei pirma karta eini, tai dar niekas neziures lelytes unsure.gif o skrandukas gali buti toks del leliuko, nes jis dar be normalios placentos, ji iki 12 sav. vystosi doh.gif
Atsakyti
Visikai nejauciu jokiu nestumo pozymiu. Praeita menesi man vis vaidenosi, kad mane pykina, daziau i wc noriu, noriu miego, skauda krutine, naktim sapnuodavau, kad esu nescia ir gimdau...Jau buvau tikra, kad esu nescia. Aisku pasidarius NT pamaciau,kad nieko as ne nescia irkaip sakant "nusileidau ant zemes". Rankos nusviro ir pasakiau sau kad uzteks. Vaikelis ateis tada kada reikes ir nieko mes cia nepakeisim. Kazkaip nusiraminau...Ir visai nesitikejau, kad jau kita menesi pastosiu (apie nestuma suzinojau gruodzio 23d). Tai va, vienintelis tikrojo nestumo pozymis-dingusios mmmmm. Na ir dabar pradejau labai noreti pietu miegelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 01, 23:57)
jei jau kas ne taip kai visada tai jau galetu buti  nestuke.gif su Naujais ir pukuotais metukais  drinks_cheers.gif
Papildyta:

bijau nuliudinti, bet greiciausiai jei pirma karta eini, tai dar niekas neziures lelytes  unsure.gif o skrandukas gali buti toks del leliuko, nes jis dar be normalios placentos, ji iki 12 sav. vystosi  doh.gif

niu va, aš įtariu,kad man jau geri du mėnesiai. Na bus matyt ką pasakys. Labai laukiu to momento, nes noriu kuo greičiau sužinoti smile.gif Nes jaučiu,kad pilvuke tikrai kažkas gyvena thumbup.gif Kažkaip niekad negalvojau,kad nėštumo pradžia tokia varginanti ir nepatogi, jaučiuosi kartais kaip didžiausiais ligonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2011 01 02, 12:01)
Visikai nejauciu jokiu nestumo pozymiu. Praeita menesi man vis vaidenosi, kad mane pykina, daziau i wc noriu, noriu miego, skauda krutine, naktim sapnuodavau, kad esu nescia ir gimdau...Jau buvau tikra, kad esu nescia. Aisku pasidarius NT pamaciau,kad nieko as ne nescia irkaip sakant "nusileidau ant zemes". Rankos nusviro ir pasakiau sau kad uzteks. Vaikelis ateis tada kada reikes ir nieko mes cia nepakeisim. Kazkaip nusiraminau...Ir visai nesitikejau, kad jau kita menesi pastosiu (apie nestuma suzinojau gruodzio 23d). Tai va, vienintelis tikrojo nestumo pozymis-dingusios mmmmm. Na ir dabar pradejau labai noreti pietu miegelio  smile.gif

Sveikinu bigsmile.gif
Man kartais desiniam sone biski digliuoja bigsmile.gif O taip silpna, bet turbut kad sirguliuoju as dar ax.gif
Atsakyti
Labutis, o siandien vos nenuvirtau parduotuveje doh.gif jei ne salia vyras thumbup.gif Susisuko galva, atjunge kojas doh.gif 3 nestuke.gif ir visai kitaip nei pries tai buve nestuke.gif
Atsakyti