Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

sveikos merginos
ir as bandau prisijungti i jusu gretas ax.gif
mane pries pora savaiciu pradejo baisiausiai pykinti bet po pietu, skaudeti tempti nugara, ir labai mausti pilva toks jausmas kad tuoj tuoj pratruks mmm, taciau veluoja mano dienos jau 5 d. penktadieni pasidariau NT ir pamaciau nerysku vaiduokliuka biggrin.gif , dar testuka kartosiu kad isitikinti ar tikrai nestuke.gif
bet vat vakar su vyru atlikom ND ir pasirode kraujo, ar yra taip kuriai nors buve nes labai pergyvenu, kad tas zirniukas niekur nepabegtu verysad.gif
Atsakyti
5-8 DPO svaigo galva staigiau pasisukus pirma kart gyvenime toks pojutis buvo, spazmuoja apacioj, plius pajauciu sleikstuli skaniau pavalgius ar siaip viduri grazios dienos, padariau testa ryte vaiduokliukas, laukiu dar po keliu dienu kartosiu, o is pozymiu tai sitie tik ir gal dar kelis kart suemes miegas buvo.

QUOTE(aukselisr @ 2010 08 23, 13:54)
sveikos merginos
ir as bandau prisijungti i jusu gretas  ax.gif
mane pries pora savaiciu pradejo baisiausiai pykinti bet po pietu, skaudeti tempti nugara, ir labai mausti pilva toks jausmas kad tuoj tuoj pratruks mmm, taciau veluoja mano dienos jau 5 d. penktadieni pasidariau NT ir pamaciau nerysku vaiduokliuka  biggrin.gif , dar testuka kartosiu kad isitikinti ar tikrai  nestuke.gif
bet vat vakar su vyru atlikom ND ir pasirode kraujo, ar yra taip kuriai nors buve nes labai pergyvenu, kad tas zirniukas niekur nepabegtu  verysad.gif

nusiramink, tai gali buti senas kraujas, 2-3 dienas gali pateplioti svarbiausia kad neskaudetu ir nesmarkiai butu,, man paciai taip buvo bet labai skaudejo trecia diena nuvaziavau i ligonine ir pagulde.. baigesi man prastai bet nesigazink viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiteirauti, ar kuri sirgot persalimu ar gripu nestumo pradzioje?
Pries pora deinu pasidariau testa (pirmadieni) (nes mmm velavo 3 dienas) ir pamaciau ryskias II biggrin.gif su vyru jau senokai planavom, tai laimingi abu kaip gandrai 4u.gif

Bet antradieni kaip uzejo kosulys, pakilo temperatura, jauciu sinusitas prie viso ko parasideda (turiu chroniska sloga 80% peraugancia i isnusita).

Vakar vyras iskaitino kojas, ar tai nekenkia vaisiui? Suprantu kad visi peraslimai ir negalavimai kenkia, taciau gydytis tai vistiek kazkaip reik g.gif

Merginos, ka patartumet? Juolab kad ruduo arteja unsure.gif
Atsakyti
jutau pirmus nestumo simptomus ( taip maniau) deja nieko gero atkeliavo mmm ir visos svajones nutolo kitam laikui. tai kartais mes ikalbam save ir tikikm. tad neapsirikit ir jus. linkiu visoms trokstancioms nestuke.gif tokioms ir buti ir sekmingai isnesioti.

VELGI buna kad suserga ir nestukes tik jokiu vaistu negalima paciai pirkt ir juolabiau naudoti nepasitarus su gydytoja. nors as kaip buvau nestuke.gif ir truputi sirguliavau tai hemeopatinius vartojau.

ir dar patarciau pavartoti daugiau vitamino C. as jau 4metai kaip kiekviena diena geriu spaustas citrinu sultis (aisku praskiestas vandeniu) ir super ziema buvo si gana salta ir dar tie gripai bet musu seimos jie nepaliete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pjurgitukas: 25 rugpjūčio 2010 - 17:58
QUOTE(Velgi @ 2010 08 25, 15:56)

Vakar vyras iskaitino kojas, ar tai nekenkia vaisiui? Suprantu kad visi peraslimai ir negalavimai kenkia, taciau gydytis tai vistiek kazkaip reik  g.gif

Merginos, ka patartumet? Juolab kad ruduo arteja  unsure.gif

Karšta vonia, taip pat ir kojų kaitinimas nėra gerai, gali išaukti persileidimą , atsargiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Velgi @ 2010 08 25, 16:56)
Sveikos,

Pries pora deinu pasidariau testa (pirmadieni) (nes mmm velavo 3 dienas) ir pamaciau ryskias II  biggrin.gif  su vyru jau senokai planavom, tai laimingi abu kaip gandrai  4u.gif

Bet  antradieni kaip uzejo kosulys, pakilo temperatura, jauciu sinusitas prie viso ko parasideda (turiu chroniska sloga 80% peraugancia i isnusita).

Vakar vyras iskaitino kojas, ar tai nekenkia vaisiui? Suprantu kad visi peraslimai ir negalavimai kenkia, taciau gydytis tai vistiek kazkaip reik  g.gif

Tik jau nekaitinkite kojų, negalima (kaip ir karštos vonios) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velgi @ 2010 08 25, 16:56)
Sveikos,

Pries pora deinu pasidariau testa (pirmadieni) (nes mmm velavo 3 dienas) ir pamaciau ryskias II  biggrin.gif  su vyru jau senokai planavom, tai laimingi abu kaip gandrai  4u.gif

Bet  antradieni kaip uzejo kosulys, pakilo temperatura, jauciu sinusitas prie viso ko parasideda (turiu chroniska sloga 80% peraugancia i isnusita).

Labuka 4u.gif

Aš buvau smarkiai peršalus, dar kai žirniukas mažiukas pilvukyje buvo, tai labai bijojau,nes kosint spazmuodavo gimda net unsure.gif tai ėjau būtent į homeopatinę vaistinę, gavau žolelių, tinkančių nestuke.gif , dar gerklytei čiulpiamų tabletukių, bei aišku nosiai Pinosol lašiukų, dar gėriau daug arbatėlės, gulėjau, ir praėjo mano peršalimas, daktarytė pažiūrėjo - viskas gerai bigsmile.gif dabar mes jau dideli nestuke.gif

O dėl pirmų nėštumo požymių - tai testukas iškart buvo laaabai ryškus thumbup.gif o pats organizmas gal tik koią 6 savaitę pradėjo jaust, kad kažkas čia netaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arenga: 26 rugpjūčio 2010 - 00:18
Itarimas kilo, kai is vakaro pamaude pilva, o ryte menesines nepasirode. Kai taip tesesi 3 dienas, buvau 90% tikra, kad esu nestuke.gif . Paskui maudimas baigesi, bet karts nuo karto papilvej lyg kas iduria. Krutys pasidare labai jautrios, o siaip kol kas jokiu kitu pozymiu. Testas parode labai neryskiai, bet daktare jau patvirtino 4u.gif .
Atsakyti
Jau po savaites nuo pastojimo pykino ir ziauriai svaigo galva, net dirbt negalejau, paziuri per mikroskopa ir atrodo vemsiu smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nestumo pozumiai:

nuojauta, kuri siaip retai buna,bet si kart kazkas neitiketino smile.gif
iprastai pries mm,pamaudzia pilva ir nugara pora dienu, o si kart maude pora dienu ir praejo,mm taip ir nebepasirode,yahooo thumbup.gif
priespienio laseliai,paspaudus speneli, va cia tai buvo naujiena, paskum paskaiciau internete,kad ir gali but nestumo pozymis, dar labiau isitikinau bigsmile.gif
nemiga,kaip ir su pirmaja, nuo pirmu dienu doh.gif

nors testas nieko nerode,buvau tikra,kad laukiuosi, po savaites kitas testukas jau buvo teigiamas 4u.gif zirniukui 5 savaite eina db wub.gif

sekmes visom laukianciom leliuku wub.gif
Atsakyti
je je as jau pasveikau biggrin.gif
bet galva svaigti pradejo, tai db kaip kosmonaute jauciuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
As nieko neitariau,tik velavo mm 10 dienu,tada pasidariau testa-du ryskus bruksniukai wink.gif Tada supratau kodel man kojos kaip svinines dvi savaites buvo,kodel begiodavau i tualeta tris kart dazniau nei visad,kodel uzeidavo noras valgyt to,ko anksciau nemegdavau ir siaip tokia mieguista buvau wink.gif Pasirodo maziukui jau 5 savaites buvo!O dabar 8 savaiteles-kartais papykina,begioju i wc,greit pavargstu,krutys laaabai skausmingos ir padidejusios.. smile.gif Vat.
Atsakyti