Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

Baižėm braižėm ir va kas gavosi. Gal kas ka patars ar pakomentuos? Tiesa, ten kur spintelė su stalčiais, tai turi būti tik trys stalčiai - vienas įrankiams ir kiti du didesni, bet neradom kitokios spintelės blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 27 liepos 2010 - 20:59
QUOTE(Brunetike @ 2010 07 27, 18:22)
Aciu uz nuomones laukiu dar  biggrin.gif  spinteliu noriu daugiau ir del to, kad svetaineje noriu erdves ir nenoriu nei komodu (turiu galvoje indams sudeti), nei sekciju na nebent... indauja kokia  blush2.gif  todel butu gerai viska susitalpinti virtuveje  rolleyes.gif

man pirmoji - talpesne ir pakankamai vientisa, perdaug nekrentanti i akis.
Jeigu nemegstate sunkaus, gremezdisko interjero, galite daryti visas apatines spinteles su stiklu - suteiktu lengvumo ir mikrobange geriau isipaisytu i spinteliu fasada.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2010 07 27, 21:59)
Baižėm braižėm ir va kas gavosi. Gal kas ka patars ar pakomentuos? Tiesa, ten kur spintelė su stalčiais, tai turi būti tik trys stalčiai - vienas įrankiams ir kiti du didesni, bet neradom kitokios spintelės

DOLILE, mes planuojam panasia virtuve, na tik musu kairej siena trumpesne, tai bus antraip ax.gif O virsutines spinteles noreciau kad butu dvieju eiliu, tokios pakeliamos i virsu..gal dar kaikurios su stiklu.. bigsmile.gif Nes tokios dideles dureles kazi ar patogu g.gif nezinau ar supratot ka as cia keverzoju blush2.gif
O pas ju prie okaites desineje bus spintute ar indaplove? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

pribrendo ir man toks reikalas, kad jau pradejau mastyt apie virtuves isdestyma smile.gif Pasibraiziau su programele va toki brezinuka VIRTUVE

Noreciau Jusu nuomones, ka keistumet, gal ka prideti ir pan? smile.gif Buciau dekinga uz Jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2010 07 28, 10:11)
Sveikos,

pribrendo ir man toks reikalas, kad jau pradejau mastyt apie virtuves isdestyma  smile.gif Pasibraiziau su programele va toki brezinuka VIRTUVE

Noreciau Jusu nuomones, ka keistumet, gal ka prideti ir pan? smile.gif Buciau dekinga uz Jusu nuomone  4u.gif

mano nuomone, viryklė per arti kriauklės. Kelčiau viryklę dešiniau.
Atsakyti
O Alno kitchen planner programeleje galima pasidaryti, kad butu metrais ir centimetrais, o ne coliais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliukas @ 2010 07 28, 12:48)
O Alno kitchen planner programeleje galima pasidaryti, kad butu metrais ir centimetrais, o ne coliais? 4u.gif

Kiek pamenu, tai alno iškart ir skaičiuoja centimetrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2010 07 28, 11:09)
DOLILE, mes planuojam panasia virtuve, na tik musu kairej siena trumpesne, tai bus antraip  ax.gif  O virsutines spinteles noreciau kad butu dvieju eiliu, tokios pakeliamos i virsu..gal dar kaikurios su stiklu.. bigsmile.gif  Nes tokios dideles dureles kazi ar patogu  g.gif  nezinau ar supratot ka as cia keverzoju  blush2.gif
O pas ju prie okaites desineje bus spintute ar indaplove?  blush2.gif

Na pakeliamų durelių ir aš norėčiau, bet jos gaunasi ir brangesnės smile.gif o prie orkaitės iš dešinės indaplovė, bet ji 60cm, tai daugiau nėr kur dėti jos. Nes užsukimą planuojam siauresnį - 40cm, kad liktų bent kiek erdvės virtuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2010 07 27, 14:00)
1 var. :
http://public.fotki....as/virtuve.html
po mikrobange, ten turetu buti orkaite, bet.... as matyt nemoku kazko, kriaukle su kaitlente irgi pakibusios  blush2.gif

2 var. :
http://public.fotki....uve1.html#media

kuris geriau?

Na is tiesu reiketu is abieju variantu padaryti 1 gera smile.gif
man stringa pabarstytos aliuminio spinteles, reiketu kazkaip subazuoti i viena kruva. kampas stilingiau atrodo status. mikrobangine deciau i pastatoma spintele-pakabinamoj man ji grozio nepriduoda. desineje uz lango nekabinciau spinteles, geriau padaryciau ukine spinta kad atsikartotu kaip saldytuvo spinta. dar galimas variantas daryti salia saldytuvo antra spinta-orkaitei, mikrobanginei ir pan.
tai tiek smile.gif

Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2010 07 28, 11:11)
Pasibraiziau su programele va toki brezinuka VIRTUVE
Noreciau Jusu nuomones, ka keistumet, gal ka prideti ir pan? smile.gif

siame variante irgi siulyciau statu kampa, ir nedaryciau uzapvalintu lentyneliu 4u.gif
spalvinio sprendimo tokio irgi nelabai daryciau, nors jeigu atsisakytumet uzapvalintu lentyneliu-tuomet fasado spalva persimestu i sona ir grazai nueitu, butu vientisiau.tas pats galioja ir virsui.
beje apie lentyneles-ten tik dulkes gerai gyvena tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2010 07 27, 21:59)
Baižėm braižėm ir va kas gavosi. Gal kas ka patars ar pakomentuos? Tiesa, ten kur spintelė su stalčiais, tai turi būti tik trys stalčiai - vienas įrankiams ir kiti du didesni, bet neradom kitokios spintelės 

Plautuve igrusta labai i kampa -kazin ar patogu bus? g.gif
na ir virsuje gartraukio kaireje truksta siauros spinteles kaip kad apacioje ... mirksiukas.gif
ir dar virsutinio ir apatinio kampo formos skiriasi, o jau tai blogis... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 07 28, 16:23)
na ir virsuje gartraukio kaireje truksta siauros spinteles kaip kad apacioje ... mirksiukas.gif ir dar virsutinio ir apatinio kampo formos skiriasi, o jau tai blogis... tongue.gif

O sito net nepastebejau, ot zalia as virtuveje doh.gif doh.gif
Atsakyti
na ir virsuje gartraukio kaireje truksta siauros spinteles kaip kad apacioje ... mirksiukas.gif
ir dar virsutinio ir apatinio kampo formos skiriasi, o jau tai blogis... tongue.gif

Na plautuvę truputį arčiau patrauksim - biški nesusitarėm su programa wink.gif jo dėl kampo, tai teisybė, kai pabraižėm, pastebėjom, bet vėlgi, neradom programoje kitokios viršutinės spintelės - na ne profesionalai blush2.gif
Atsakyti
Na is tiesu reiketu is abieju variantu padaryti 1 gera smile.gif
man stringa pabarstytos aliuminio spinteles, reiketu kazkaip subazuoti i viena kruva. kampas stilingiau atrodo status. mikrobangine deciau i pastatoma spintele-pakabinamoj man ji grozio nepriduoda. desineje uz lango nekabinciau spinteles, geriau padaryciau ukine spinta kad atsikartotu kaip saldytuvo spinta. dar galimas variantas daryti salia saldytuvo antra spinta-orkaitei, mikrobanginei ir pan.
tai tiek smile.gif

salia saldytuvo ir esu papaisiusi ukine ta spinta kurioje turetu buti orkaite (kuri yra nusmukusi kazkur, nes neradau kaip ja pakelti su ta programa ax.gif ) o virs orkaites mikrobange. Tik dabar kazkaip pamasciau o gali buti orkaite salia saldytuvo? g.gif
Kas del ukines kitoj lango puseje tai net nzn kazin koks ten vaizdas gautusi nes nuo lango iki sienos 1,30 m g.gif
Atsakyti