Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 07 31, 13:47)
Kaip gražu  bigsmile.gif  o ten vietom skylutės ar tik taip atrodo?  ax.gif

Aha, skylutės. Ten akmens imitacijos modelinas ir aš jį dar pabadau. Todėl daug kam ir atrodo kaip tikras akmuo biggrin.gif
Atsakyti
Irunia, kaip grazu bigsmile.gif drasiai galiu sakyt, kad tai vienas graziausiu mano matytu modelino darbu smile.gif o rastas gal ne komercine paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 07 31, 15:44)
Irunia, kaip grazu bigsmile.gif drasiai galiu sakyt, kad tai vienas graziausiu mano matytu modelino darbu smile.gif o rastas gal ne komercine paslaptis? blush2.gif

Oho, ačiū už tokį įvertinimą.
O vat su raštu sunkiau. Aš gi kaip visad - nemėgstu jokių mokymų. Todėl visi mano atradimai tik bandymų keliu. Tai reiškias, kad pakartoti negalėčiau.
Dažniausiai sluoksniuoju įvairių spalvų modeliną, o tada suku rutuliuką. Perpjaunu jį ir sudedu abi dalis viena šalia kitos. Man atrodo čia taip ir daryta, nes per vidurį aiškiai matosi sudėjimo linija.
Jei sudėjus pusiau raštas negražus, tada vėl kočioju rutuliuką ir vėl pjaunu. Kartais sudedu ne dvi puseles, o keturias. Kažkaip vadinasi ta technika, nepamenu. Bet ten siekiama tikslios simetrijos. O aš kaip visad, darau savaip doh.gif
Atsakyti
zinok, bandysiu ir as koki kabosona suregzt. nugi labai jau grazu wub.gif ir aciu kad netingi paaiskint 4u.gif
Atsakyti
Irunia, kaleidoskopai ten buna tokie simetriski mirksiukas.gif
o va ta sudurimo linija man ir krito i aki is karto ax.gif galetu jos ir nebuti...o siaip tai grazus akmenelis, kazkada sirdele tokia rodei ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 07 31, 17:18)
Irunia, kaleidoskopai ten buna tokie simetriski  mirksiukas.gif
o va ta sudurimo linija man ir krito i aki is karto  ax.gif galetu jos ir nebuti...o siaip tai grazus akmenelis, kazkada sirdele tokia rodei ar ne?  bigsmile.gif

Aha, panaši širdelė.
O man žinok, kaip tik ta sudūrimo linija ir patinka. Klaidina ji, nes ir tikruose akmenyse būna tokie "griežti" sluoksniai, lyg įtrūkimai.
Man norisi pabandyt išgaut dar labiau laužytą raštą. Kad būtų vaizdas, lyg tas akmenėlis tyčia lipdytas. Nežinau, kokią čia aš nesąmonę susigalvojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kadangi cia pas jus klausinejaus ir Hytka prase senoje temoje parodyt savo "sedevra" lotuliukas.gif tai rodausi...
sagutes, taikytos prie mezginio..
user posted image
user posted image

aisku nera ko man lygintis prie jusu groziu su savo pirmu blynu biggrin.gif
Atsakyti
Kokios mielos sagos wub.gif

user posted image

linkas parsisiuntimui

user posted image

Linkas parsisiuntimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 31 liepos 2010 - 19:58
O tos skylutės su adata išbadytos? Esu kažką girdėjus, kad galima cukrum pabarstyt ir gausis skylutės. Ar aš čia visai nusišnekėjau? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 07 31, 23:29)
O tos skylutės su adata išbadytos? Esu kažką girdėjus, kad galima cukrum pabarstyt ir gausis skylutės. Ar aš čia visai nusišnekėjau?  blush2.gif  biggrin.gif

Su druska galima. Bet čia su smeigtuku badyta. 4u.gif
Atsakyti
Reiks bandyt biggrin.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu kaip parsisiuti tas knygas unsure.gif praso prisiregistruoti ir moketi g.gif

P.S. jau atsikapsciau galus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 01 rugpjūčio 2010 - 10:14