Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(Lutė @ 2010 07 30, 19:08)
Ačiū už paaiškinimą akinių, bet būna normalių be dioptrijų jų?
tiutiute - geros tau vasaros, poilsio ir gero nusiteikimo  ties bakalauriniu 4u.gif

fotochromas tai nzn ar buna be dioptriju. reiktu pasiklausti smile.gif

Lute ACIU ax.gif
ot tai makaule vakar skaudejo doh.gif jau net i balkona isejau atsisaldyti. tai besedint taaaaip galva pradejo suktis net MB teko vos ne nest iki lovos. toks jausmas buvo lyg kojas buciau is kazko pasiskolinusi ir su jom ejusi blink.gif jegu visiskas nulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 02 rugpjūčio 2010 - 08:50
tikiuosi dabar tiutiute geriau jauties? man užtenka kol kas kavos stiprios ir rankas karštam vandeny mirkyt, tėl to paskutinio tai man buvo atradimas, kuris pradžioje gerai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 08 02, 11:55)

visa diena praslankiojau be jegu. kaip ne savam kune. galva maude. kazkoks negeras oras. gulejau gulejau ant lovos, silpna buvo. nuejau i virtuve ir uzsimaniau lasiniu. tai ohoho kiek energijos atsirado. ir visi blogumai issilakste bigsmile.gif tai prisikimsau pilna pilveli ir puksiu db kaip gera lotuliukas.gif

as tai bijau ta kava daznai gert. ryte puodeli isgeriu ir viskas. nebent tik laaaabai didelis noras uzeina. o rankas bandziau karstam vandeny mirkyt, bet man nepadejo. gal per trumpai buvau ikisus? g.gif reiks gal dar pabandyt ilgiau palaikyti
Atsakyti
Aš kavą geriu ryte ir po piet apie 15 val. tada galva dirbasi normaliau wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, daug metuku turėjau problemų su ta negeraja migrena, kai užeidavo tai nieko nei matyti, nei girdėti, ir išvis gyvenimo noras praeidavo, sekdavo vėmimas, nieko negalėjimas, vaistai nieko nebepadėdavo, pradėjau leistis Carcilį, kad sustabdyti vėmymą, ir analgina leidžiama. Skausmai aprimdavo, bet gal 3 dienas, vaikščiodavau kaip sudaužyta, užtinusia galva. Skaudėdavo skrandį (nuo vaistų), ir išvis pasijutau kad kažka kardinaliai reikia keisti, o ne tai man bus "šabaš". Supermamoje esu seniai, bet kažka rašyti ar dalintis niekada nebuvau linkusi. O dabar turiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmiausiai niekada gyvenime negalvojau, kad prie to prieisiu, bet pasirodo....
Man ta problema padėjo išspresti "Tibeto pieno grybas", tai kefyras tik truputėli kitoks nei parduotuvinis, esmė kiekviena vakara stikline išgeriu, ir einu saldžiai miegoti. Esmė jo papildymas mineralų ir vitaminų, ir nuolatinis šlakų varymas iš organizmo, atstatymas žarnyno veiklos. O ar žinojote, kad migrena atsiranda todėl, kad UŽTERŠTAS ŽARNYNAS. Na va kita priemonė papildoma arbatnmedžio arba levandų aliejus, jo pilna vaistinėse 12-18 litų, čia priklauso nuo turio buteliuko, pasitepi einant miegoti panosėje, smilkiniuose ir rankas ten kur venos teka biggrin.gif . Tarpkitko kas negalite ir neturite jėgų isigyti to grybo gerkite kefyra parduotuvinį kas vakara po stiklinę kol isigysite. Po mėnesio net nesuprasyte kas čia su manimi pasidarė.
Kita paslaptis internetiniame puslapyje paieškokite "Spygliuočio eleksyro". Tai naturalus produktas, kuris Jūs turėtu atstatyti miego fazei, bei energijos sraute.
Pradėkite daryti pratimus, aš juos turiu bet kaip idėti Jums tai nežinau g.gif Paėmusi juos esu iš Semionovos knygos, ar Malachovo, dabar jau susimaščiau. va jie tai super atstato bioenergetinius sukurius, sistemos kuri "pagedusi", žiauriai paprasti, bet paprastume ir yra visas prikolas. Pagalvosiu kaip Čia juos Įdėti Jums.
Dėl Pieno grybo, tai atiduosiu kam reikia, tik dabar kokias dvi savaites reikia užauginti.
Papildyta:
Dar pamiršau pati svarbiausia dalyką bigsmile.gif "Pozityvumas, šypsena", aš šito dar mokausi, bet sakau pradėsiu lankyti jogą, gal išmoksiu, ir nieko iš išvardintų dalykų nelaikau stebuklu, tai pagrįsta moksliškai - valymas, papildymas mineralais ir vitaminais, energijos lastelėse suteikimas, bei atsipalaidavimas (aliejai).
Sėkmės, pradėkime džiaugtis gyvenimu ax.gif .
Ir vykime tas negandas, kartais išgyjimas slypi visai kitur nei mes koncentruojamės, kam reikia dar galite nusipirkti knyga "Pasamonės galia".
Aš dar nepabaigiau per metus perskaityti visos, bet geriausius puslapius kai sunku atsiverčiu ir skaitau nuolatos, turbūt atsirinkau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(angelelis @ 2010 08 03, 09:13)
Dėl Pieno grybo, tai atiduosiu kam reikia, tik dabar kokias dvi savaites reikia užauginti.

O kur gyveni tu? As visai noreciau pabandyti! ax.gif
Atsakyti

man irgi visai idomu pasidare... anyta turejo, siule ir man bet neemiau nes kefyro negeriu. bet jei jis jau taip padeda tai gal ir vertetu? g.gif idomu ar taip pat veikia ir arbatos bei vyno grybai g.gif
Atsakyti
Pirmiausiai niekada gyvenime negalvojau, kad prie to prieisiu, bet pasirodo....
Man ta problema padėjo išspresti "Tibeto pieno grybas"<..> galite nusipirkti knyga "Pasamonės galia".

visiškai sutinku su Jumis, bet pratimų lauksiu išsižiojusi mirksiukas.gif

QUOTE(tiutiute @ 2010 08 03, 10:15)
man irgi visai idomu pasidare...  anyta turejo, siule ir man bet neemiau nes kefyro negeriu. bet jei jis jau taip padeda tai gal ir vertetu?  g.gif  idomu ar taip pat veikia ir arbatos bei vyno grybai  g.gif

Na man patiko, bet kai paauglė buvau, tingėjau su juo draugaui, tai taip ir nuvažiavo jis pas kaimynus ir t.t. bet mama gėrė nes jai klubą skaudėdavo, “radikulitas“ buvo, ataugos - nuotraukoj atrodė kaip cviekai išsikišę iš stuburo doh.gif tai ana gal kokius pusė metų gėrė, tik nepamenu ar su pertraukom ar be g.gif tai vo: pradėjo su sysiuku ir smėlis byrėt lotuliukas.gif (buvo jauna dar ir graži), tada nustojo taip labai mausti tą klubą, jokių traškesių sukant galvą ir dar visokių gėrių dėl “radikulito“ na gal dar daug davė ir įsitikinimas, bet mamukui mano suveikė, o vat kaip dėl galvos tai nežinau, bet manau esmė panaši. O skonis man geresnis nei kefyro ar rūgpienio, biškiuką rūgštesnis, bet net dabar užsinorėjau doh.gif
O apie arbatos ir vyno gryvų poveikį nežinau, bet arbatos grybus bendrabuty panos augindavi ir norus galvodavo, gal čia tas?? g.gif
Na sėkmės!
Atsakyti
Na ryžio grybas veikia kitaip turiu aš juos ir bandžiau, bet čia jau nuo kitų ligų, kaip kasos problemos, kepenys ir panašiai.
Nuo 30 metu žmoguje nebelieka fermentų kurie virškintų pieno, varškės, rugpienio ir panašiai. Jis tiesiog kaupiasi sanariuose ir kai ateina laikas, amžius šis malonumas išriškėja su visa jėga. unsure.gif .
O pieno grybo gėrimukas turi visai kitas savybes aš apsuliučiai nuo vaikystės nevartoju, nemėgstu pieno. tai man tai buvo išbandymas. Bet... kai ateina bėda mėgini viska, vaistus, medikus ir pan., o kai atsimuši į siena tai pradedi visai kitaip elgtis, tuo labiau matai esmininius pokyčius, čia nėra nieko abejotino, pasiskaitykite apie tai internete.
NORIU - NENORIU, BANDYSIU - NEBANDYSIU
negali būti ir kalbos
REIKIA mirksiukas.gif
Na aš čia su užsidegimu parašiau tongue.gif
Gyvenu Kaune
Telefono ir kitų kontaktų kreipkitės į AŽ
To ko aš nežinau nerašau, ir nesų iš tų žmonių kurie reikštusi, esu uždara ir su sunkumais kovoju viena nepasikliaudama vyru, vaiku.....
Tiesiog jei norite tai darykite, nenorite, čia Jūsų pasirinkimo laisvė.....
Šalia esantiems žmonėms nemalonu matyti savo artimą žmogų serganti, tai neapkraukime juos tais "rūpesčiais, O imkimės veiksmu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 08 03, 10:51)
bet arbatos grybus bendrabuty panos augindavi ir norus galvodavo, gal čia tas?? g.gif

As girdejau, kad arbatos gyrbas labai gerai troskuli malsina ir siaip geras daiktas, bet neturiu ne zalio supratimo is kur ji gauti siais laikais... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(angelelis @ 2010 08 03, 11:06)
Na  ryžio grybas veikia kitaip turiu aš juos ir bandžiau, bet čia jau nuo kitų ligų, kaip kasos problemos, kepenys ir panašiai.
Nuo 30 metu žmoguje nebelieka fermentų kurie virškintų pieno, varškės, rugpienio ir panašiai. Jis tiesiog kaupiasi sanariuose ir kai ateina laikas, amžius šis malonumas išriškėja su visa jėga.  unsure.gif .
O pieno grybo gėrimukas turi visai kitas savybes aš apsuliučiai nuo vaikystės nevartoju, nemėgstu pieno. tai man tai buvo išbandymas. Bet... kai ateina bėda mėgini viska, vaistus, medikus ir pan., o kai atsimuši į siena tai pradedi visai kitaip elgtis, tuo labiau matai esmininius pokyčius, čia nėra nieko abejotino, pasiskaitykite apie tai internete.
NORIU - NENORIU, BANDYSIU - NEBANDYSIU
negali būti ir kalbos
REIKIA  mirksiukas.gif
Na aš čia su užsidegimu parašiau  tongue.gif
Gyvenu Kaune
Telefono ir kitų kontaktų kreipkitės į AŽ
To ko aš nežinau nerašau, ir nesų iš tų žmonių kurie reikštusi, esu uždara ir su sunkumais kovoju viena nepasikliaudama vyru, vaiku.....
Tiesiog jei norite tai darykite, nenorite, čia Jūsų pasirinkimo laisvė.....
Šalia esantiems žmonėms nemalonu matyti savo artimą žmogų serganti, tai neapkraukime juos tais "rūpesčiais, O imkimės veiksmu.  cool.gif

Jei turi laiko ir netingi, gal gali apie tuos kitus grybus trumpai aprasyti, nuo ko jie, kokio skonio ir t.t. Idomu gi... ax.gif

Beje, o juos siusti kaip nors imanoma? g.gif
Atsakyti
cia truputi yra apie juos:
http://gyvenimas.del...o.d?id=23199231

o nete tai apie juos nemazai parasyta. ir forumuose pridiskutuota. net SM yra biggrin.gif
Atsakyti