Pirmiausiai niekada gyvenime negalvojau, kad prie to prieisiu, bet pasirodo....
Man ta problema padėjo išspresti "Tibeto pieno grybas", tai kefyras tik truputėli kitoks nei parduotuvinis, esmė kiekviena vakara stikline išgeriu, ir einu saldžiai miegoti. Esmė jo papildymas mineralų ir vitaminų, ir nuolatinis šlakų varymas iš organizmo, atstatymas žarnyno veiklos. O ar žinojote, kad migrena atsiranda todėl, kad UŽTERŠTAS ŽARNYNAS. Na va kita priemonė papildoma arbatnmedžio arba levandų aliejus, jo pilna vaistinėse 12-18 litų, čia priklauso nuo turio buteliuko, pasitepi einant miegoti panosėje, smilkiniuose ir rankas ten kur venos teka

. Tarpkitko kas negalite ir neturite jėgų isigyti to grybo gerkite kefyra parduotuvinį kas vakara po stiklinę kol isigysite. Po mėnesio net nesuprasyte kas čia su manimi pasidarė.
Kita paslaptis internetiniame puslapyje paieškokite "Spygliuočio eleksyro". Tai naturalus produktas, kuris Jūs turėtu atstatyti miego fazei, bei energijos sraute.
Pradėkite daryti pratimus, aš juos turiu bet kaip idėti Jums tai nežinau

Paėmusi juos esu iš Semionovos knygos, ar Malachovo, dabar jau susimaščiau. va jie tai super atstato bioenergetinius sukurius, sistemos kuri "pagedusi", žiauriai paprasti, bet paprastume ir yra visas prikolas. Pagalvosiu kaip Čia juos Įdėti Jums.
Dėl Pieno grybo, tai atiduosiu kam reikia, tik dabar kokias dvi savaites reikia užauginti.
Papildyta:Dar pamiršau pati svarbiausia dalyką

"Pozityvumas, šypsena", aš šito dar mokausi, bet sakau pradėsiu lankyti jogą, gal išmoksiu, ir nieko iš išvardintų dalykų nelaikau stebuklu, tai pagrįsta moksliškai - valymas, papildymas mineralais ir vitaminais, energijos lastelėse suteikimas, bei atsipalaidavimas (aliejai).
Sėkmės, pradėkime džiaugtis gyvenimu

.
Ir vykime tas negandas, kartais išgyjimas slypi visai kitur nei mes koncentruojamės, kam reikia dar galite nusipirkti knyga "Pasamonės galia".
Aš dar nepabaigiau per metus perskaityti visos, bet geriausius puslapius kai sunku atsiverčiu ir skaitau nuolatos, turbūt atsirinkau

.