Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(tiutiute @ 2010 08 06, 13:26)
QUOTE(norla @ 2010 08 05, 10:59)

gal ir geras dalykas...bet jau kaina jo blink.gif as gal geriau su saldymo elementu apsieisiu...

Na ta pagalve ne kosmosa kainuoja smile.gif , kai skauda galva nemanau, kad 150lt yra labai daug. O ledas ar viskas, kas traukiama is kameros nera labai gerai, nes saldo per daug. O ir nemiegosi visa laika ant ledo. O ant sitos pagalves galima visada miegoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norla @ 2010 08 09, 08:15)

nu kai kam tokie pinigeliai tai kaip didziausiais turtas ax.gif
o ant saldymo elemento tai miegu ir visa nakti. jis greit neatsyla, o ir saldo tik po truputi. ir jo gi tiesiai nededi ant galvos. ivinioji i ranksluosti.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 08 09, 13:05)
nu kai kam tokie pinigeliai tai kaip didziausiais turtas  ax.gif
o ant saldymo elemento tai miegu ir visa nakti. jis greit neatsyla, o ir saldo tik po truputi. ir jo gi tiesiai nededi ant galvos. ivinioji i ranksluosti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau straipsnį. Čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 08 11, 19:29)
Radau straipsnį. Čia  smile.gif

Jie jaučiasi negerai: niekuomet nesi tikras, kad netikėtai užklupęs galvos skausmas nesugriaus visų planų.
100% teisybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 11, 19:38)
Jie jaučiasi negerai: niekuomet nesi tikras, kad netikėtai užklupęs galvos skausmas nesugriaus visų planų.
100% teisybe doh.gif

ir niekada nežinai kada ji užeis, dieną ar naktį, šiandien ar rytoj doh.gif

Beje, Jacinta, nors ir pavėluotai, bet su sukaktuvėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 08 11, 19:44)
Beje, Jacinta, nors ir pavėluotai, bet su sukaktuvėmis  4u.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
Labutis, ax.gif 4u.gif
Pagaliau radau jus karsta.gif galvojau kad neber sitos temutes unsure.gif Ateidavau,pasizuredavau,migreninikiu vis ner verysad.gif Ar dar priimsit?
Beje jau keli menesiai jauciuos gerai, kol rasiau diplomini tai oi neklauskit kaip jauciaus...

Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 08 13, 14:23)
Labutis, ax.gif  4u.gif
Pagaliau radau jus karsta.gif galvojau kad neber sitos temutes unsure.gif Ateidavau,pasizuredavau,migreninikiu vis ner  verysad.gif Ar dar priimsit?
Beje jau keli menesiai jauciuos gerai, kol rasiau diplomini tai oi neklauskit kaip jauciaus...

labas parsitrenkus namo 4u.gif thumbup.gif
džiugu, kad galva savo vietoj, kaip diplominis, apsigynei, dabar diplomuota ir bais kieta didis.gif svarbu galvikės neskaudėtų
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 08 13, 14:32)
labas parsitrenkus namo  4u.gif  thumbup.gif
džiugu, kad galva savo vietoj, kaip diplominis, apsigynei, dabar diplomuota ir bais kieta  didis.gif svarbu galvikės neskaudėtų

Apsigyniau ir jau diplomuota wink.gif siaip tokia pat, nesukietejau ir atlyginima tik nuo nauju zada pakelt, krize ner pinigeliu tipo dabr...O galvyte paskauda,bet tie baisus skausmai seniai buvo, be to juk dabar mano laikas - VASARA, gerai jaciuos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 08 13, 16:24)
Apsigyniau ir jau diplomuota wink.gif siaip tokia pat, nesukietejau ir atlyginima tik nuo nauju zada pakelt, krize ner pinigeliu tipo dabr...O galvyte paskauda,bet tie baisus skausmai seniai buvo, be to juk dabar mano laikas - VASARA, gerai jaciuos wink.gif

ale kaip jiems gerai užmeta - krizė ir psio, papūsk jiems ten, kur “skirmanatas“

Gerai, kad nors kada galima nuo tos zaraznos pailsėt,o man tas karštis nelabai, nors neskauda galvos dažnai, bet kažkokia vis netokia, vat laukiu žiemos, girdėjau gandus kad bus iki -40, tai galvoju gyvensiu g.gif
Atsakyti
sveikos, (jei sveikos), na va, praėjus 3 paroms jau galima gyventi, būdavo praeina su 2 leidžiamom ketanovo ampulėm, deja šįsyk dvi dienas leidausi, tai praėjo tik suėjus 3 parų "terminui". Esu išbandžius daug ką - dar pigiais laikais išrašydavo visokių vaistų, bet nepadėdavo (tai paveldima - aš iš mamos, iš manęs abu sūnūs), vėl grįždavau prie citramono -rusiško, dabar forte - ryte kai nešvari galva dvi skaniai suvalgai (jei spėji) ir gerai, jei ne - kaip girta vaikštai

Papildyta:
sveika, nors mano stažas didelis, bet nesugalvojau, kad galima iš šaldiklio elementą užsidėt, ačiū, būtinai panaudosiu, nes pusės litro plastikinis l. greit atšilo...
Atsakyti