QUOTE(ernestuke @ 2010 08 14, 22:16)
Perrin, sutinku kad panasus i bet kuri all inclussive kurorta

man tik patiko kad ziema ten sezono pikas, europa ir afrika tuo sezonu atkrenta, o mes megstam ziema bambas padegint

O tas viesbutis kurioj Punta Canos vietoj buvo? jauciu kaiminystej su musu.. Musu buvo 5* Dreams Palm Beach

Nu musiskis tikrai buvo vertas 5*, ir snacku visa nakti buvo bufeto kavinej

ir klubas dirbo iki 6 ryto, tai alko ten sociai buvo

o ir alkoholinis ne tik ju vietinis buvo, tai gaudavom ir Baileys, ir Prosecco (kuri laaabai megstu), ir Bacardi Ir absoluto
Musu viesbutis buvo 10km nuo Rio San Juan link Sosua vaziuojant.
Nefotkinau kambary atsilaupiusiu tapetu, galvojau negadinsiu sau atostogu. Bet alkoholio gavom tik vietinio, visi kokteiliai vieno skonio-sacharino

Apie Bailey's tik pasvajoti
O si viesbuti parekomendavo draugai
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 14, 22:34)
Ka tavo MB veike kai tau kazka barmenai siule?isjunges vietoj buciau
MB ispaniskai nei bum bum
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 14, 23:19)
Nezinau kuo pakerejo ar gal kad ziema papuolem kai geras oras buvo,zmoniu nuosirdumas nu viskas ok.Kaip pvz nusivylem sausi Kuba.Dar norim Kosta Rika patikrint.Sake draugai gamta zjb.
Ziema tai buna vien turistai, o dabar buvo labai daug vietiniu, tai net man buvo pabodusi ta nesvari ispanu kalba
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2010 08 14, 23:43)
Perrin, mes irgi kada ruosiames aplankyti Punta Cana, nes si karta pasirinkome Puerto Plata. Na mano ispudziai apie viesbuti priesingi, musu 5 zv su viskas iskaiciuota tikrai atitiko tai - viskas nemokamai net ir vandens sportas, nardymas ( kur Turkijoje, pvz. 5 su viskas isk. vistiek mokamas buna). Naturaliu sulciu gausa pakerejo. ir snack buvo visa para. tik pats viesbutis nelabai naujas - kambariuose baldai ne pagal naujausia mada, bet siaip neapsiure ir teritorija labai grazi. taip pat suzavejo Dominikieciu paslaugumas - buvau suviduriavus, kreipiausi i viesbucio gyd., tai tas pranese viesbucio administracijai kad man pagal atskira meniu maista gamintu, tai labai manim rupinosi

taip pat bevaikstant po Puerto Plata susistabdeme vietini Dominikieti tik pasiklausti kur geriausios suvenyru pardes, tai tas mus apvedziojo pries tai pasakydamas, kad palydesiu, bet man nereikes Jusu pinigu , tuo tarpu kaip Turkijoje ar Egipte tik jie ir ziuri kad is turistu pinigu ismelzt.
O pasiplaukiojimas su delfinais mane suzavejo. Ekskursija tikrai brangi, bet to verta, nepakartojami ispudziai is Ocean World
Teritorija pas mus irgi buvo labai grazi, pilna FB uzkroviau nuotraukomis, bet uzkniso tas nieko neveikimas, pastovus garsios lotynu muzikos leidimas (ne pati populiariausia ir naujausia versija), isivaizdavau, kad vyks aerobikos uzsiemimai, nes taip buvo informacijoje pateikta, bet tai parodija vandeny su vyrukais persirengusiais princesemis
Ekskursija su delfinais mus irgi suzavejo, sauniai praleidom visa diena, bet jau ten maitinimas
Dar pasirodymai komedijinio pobudzio vyko. Pradzioj lyg buvo juokinga, bet ziuriu, kad kiekvienas pasirodymas lyg mazas etiudas, bet visi susije su gejais

Ir vel man nebe linksma
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 15, 00:15)
Mums lekiant i aerouosta (patys zinot koks ten eismas

mes skambinomes, prasem, kad lauktu musu. Tai jie, aisku, labai suzaveti nebuvo, ir siule skristi su kitu, kuris bus po savaites

Man panika, bliaunu krokodilo asarom ir raginu vairuotoja, kad gintu ta savo taxa kaip arkli koki

Is to susijaudinimo kalbu pusiau angliskai, pusiau ispaniskai, vairuotojas nieko nesupranta

Dabar jau juokas ima, bet buvo nelinksma
Papildyta:
Uztikom ir tokiu vaizdeliu, bet ne viesbucio teritorijoje..