Įkraunama...
Įkraunama...

Dominikos Respublika

QUOTE(ernestuke @ 2010 08 14, 22:52)
Na mes ir nemazai apkeliave, viesbutis musu tikrai buvo vertas 5* thumbup.gif Bet sakau gamta tai ner kazkuo isskirtine smile.gif ar pats kurortas..
Man ir keista, kad poroje merginai barmenas siule kazka  g.gif jei su draugem kokiom tai supraciau smile.gif Matyt drasus dominikietis papuole  rolleyes.gif

Nezinau kuo pakerejo ar gal kad ziema papuolem kai geras oras buvo,zmoniu nuosirdumas nu viskas ok.Kaip pvz nusivylem sausi Kuba.Dar norim Kosta Rika patikrint.Sake draugai gamta zjb. thumbup.gif
Atsakyti
Kuba manes kazkaip netraukia schmoll.gif
St Lucia labai panasi i Dominyka tik daug brangesne doh.gif Irgi ispudzio nepadare, apie Kosta Rika kazkaip nlb atsiliepimu isvis girdejau blush2.gif Reiks gal pamegint thumbup.gif
Atsakyti
Perrin, mes irgi kada ruosiames aplankyti Punta Cana, nes si karta pasirinkome Puerto Plata. Na mano ispudziai apie viesbuti priesingi, musu 5 zv su viskas iskaiciuota tikrai atitiko tai - viskas nemokamai net ir vandens sportas, nardymas ( kur Turkijoje, pvz. 5 su viskas isk. vistiek mokamas buna). Naturaliu sulciu gausa pakerejo. ir snack buvo visa para. tik pats viesbutis nelabai naujas - kambariuose baldai ne pagal naujausia mada, bet siaip neapsiure ir teritorija labai grazi. taip pat suzavejo Dominikieciu paslaugumas - buvau suviduriavus, kreipiausi i viesbucio gyd., tai tas pranese viesbucio administracijai kad man pagal atskira meniu maista gamintu, tai labai manim rupinosi tongue.gif taip pat bevaikstant po Puerto Plata susistabdeme vietini Dominikieti tik pasiklausti kur geriausios suvenyru pardes, tai tas mus apvedziojo pries tai pasakydamas, kad palydesiu, bet man nereikes Jusu pinigu , tuo tarpu kaip Turkijoje ar Egipte tik jie ir ziuri kad is turistu pinigu ismelzt.
O pasiplaukiojimas su delfinais mane suzavejo. Ekskursija tikrai brangi, bet to verta, nepakartojami ispudziai is Ocean World wub.gif
Atsakyti
Dominykos Res. thumbup.gif thumbup.gif galeciau gyvent,bet pensija toli lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 15, 00:15)
Dominykos Res.  thumbup.gif  thumbup.gif galeciau gyvent,bet pensija toli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif as irgi galeciau, bet reikia pensijos sulaukti. beje, puerto platoj gera nama galima visai nebrangiai nusipirkti , domejomes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2010 08 14, 22:16)
Perrin, sutinku kad panasus i bet kuri all inclussive kurorta  drinks_cheers.gif man tik patiko kad ziema ten sezono pikas, europa ir afrika tuo sezonu atkrenta, o mes megstam ziema bambas padegint  thumbup.gif O tas viesbutis kurioj Punta Canos vietoj buvo? jauciu kaiminystej su musu.. Musu buvo 5* Dreams Palm Beach  ax.gif Nu musiskis tikrai buvo vertas 5*, ir snacku visa nakti buvo bufeto kavinej  thumbup.gif ir klubas dirbo iki 6 ryto, tai alko ten sociai buvo  lotuliukas.gif o ir alkoholinis ne tik ju vietinis buvo, tai gaudavom ir Baileys, ir Prosecco (kuri laaabai megstu), ir Bacardi Ir absoluto  thumbup.gif

Musu viesbutis buvo 10km nuo Rio San Juan link Sosua vaziuojant.
Nefotkinau kambary atsilaupiusiu tapetu, galvojau negadinsiu sau atostogu. Bet alkoholio gavom tik vietinio, visi kokteiliai vieno skonio-sacharino doh.gif Apie Bailey's tik pasvajoti rolleyes.gif
O si viesbuti parekomendavo draugai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 14, 22:34)

Ka tavo MB veike kai tau kazka barmenai siule?isjunges vietoj buciau  drinks_cheers.gif

MB ispaniskai nei bum bum ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 14, 23:19)
Nezinau kuo pakerejo ar gal kad ziema papuolem kai geras oras buvo,zmoniu nuosirdumas nu viskas ok.Kaip pvz nusivylem sausi Kuba.Dar norim Kosta Rika patikrint.Sake draugai gamta zjb. thumbup.gif

Ziema tai buna vien turistai, o dabar buvo labai daug vietiniu, tai net man buvo pabodusi ta nesvari ispanu kalba ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2010 08 14, 23:43)
Perrin, mes irgi kada ruosiames aplankyti Punta Cana, nes si karta pasirinkome Puerto Plata. Na mano ispudziai apie viesbuti priesingi, musu 5 zv su viskas iskaiciuota tikrai atitiko tai - viskas nemokamai net ir vandens sportas, nardymas ( kur Turkijoje, pvz. 5 su viskas isk. vistiek mokamas buna). Naturaliu sulciu gausa pakerejo. ir snack buvo visa para. tik pats viesbutis nelabai naujas - kambariuose baldai ne pagal naujausia mada, bet siaip neapsiure ir teritorija labai grazi. taip pat suzavejo Dominikieciu paslaugumas - buvau suviduriavus, kreipiausi i viesbucio gyd., tai tas pranese viesbucio administracijai kad man pagal atskira meniu maista gamintu, tai labai manim rupinosi  tongue.gif taip pat bevaikstant po Puerto Plata susistabdeme vietini Dominikieti tik pasiklausti kur geriausios suvenyru pardes, tai tas mus apvedziojo pries tai pasakydamas, kad palydesiu, bet man nereikes Jusu pinigu , tuo tarpu kaip Turkijoje ar Egipte tik jie ir ziuri kad is turistu pinigu ismelzt.
O pasiplaukiojimas su delfinais mane suzavejo. Ekskursija tikrai brangi, bet to verta, nepakartojami ispudziai is Ocean World  wub.gif

Teritorija pas mus irgi buvo labai grazi, pilna FB uzkroviau nuotraukomis, bet uzkniso tas nieko neveikimas, pastovus garsios lotynu muzikos leidimas (ne pati populiariausia ir naujausia versija), isivaizdavau, kad vyks aerobikos uzsiemimai, nes taip buvo informacijoje pateikta, bet tai parodija vandeny su vyrukais persirengusiais princesemis rolleyes.gif doh.gif
Ekskursija su delfinais mus irgi suzavejo, sauniai praleidom visa diena, bet jau ten maitinimas biggrin.gif doh.gif
Dar pasirodymai komedijinio pobudzio vyko. Pradzioj lyg buvo juokinga, bet ziuriu, kad kiekvienas pasirodymas lyg mazas etiudas, bet visi susije su gejais doh.gif Ir vel man nebe linksma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 15, 00:15)
Dominykos Res.  thumbup.gif  thumbup.gif galeciau gyvent,bet pensija toli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Mums lekiant i aerouosta (patys zinot koks ten eismas doh.gif mes skambinomes, prasem, kad lauktu musu. Tai jie, aisku, labai suzaveti nebuvo, ir siule skristi su kitu, kuris bus po savaites biggrin.gif Man panika, bliaunu krokodilo asarom ir raginu vairuotoja, kad gintu ta savo taxa kaip arkli koki lotuliukas.gif Is to susijaudinimo kalbu pusiau angliskai, pusiau ispaniskai, vairuotojas nieko nesupranta biggrin.gif Dabar jau juokas ima, bet buvo nelinksma unsure.gif
Papildyta:
Uztikom ir tokiu vaizdeliu, bet ne viesbucio teritorijoje..user posted image
Atsakyti
Perrin, o pas mus viesbutyje veiklos buvo sociai. Visa diena zaidimai, sokiu pamokos ( merenge, baciata ir salsa). Ryte aerobika vandenyje 40 min., o vakare stepo aerobika lauke. Super thumbup.gif buvo ir treniruokliu sale, bet i ja tik kelis kartus nuejau - ji tikrai prastka, treniruokliai seni. Ir vakare animacija labai gera buvo - kasdiena vis kita, atvaziuodavo ivairios grupes, ansambliai... Tikrai likome viskuo patenkinti...
O Ocean World, tao del maitinimo vaziuodama as ir nesitikejau kazko geresnio, kiek esu susidurusi ekskursijose maitinimas visada prastas. as net nevalgiau ten , pavalgiau grizusi i viesbuti bigsmile.gif
Papildyta:
Idedu kelis grazius vaizdus:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 08 15, 13:40)
Perrin, o pas mus viesbutyje veiklos buvo sociai. Visa diena zaidimai, sokiu pamokos ( merenge, baciata ir salsa). Ryte aerobika vandenyje 40 min., o vakare stepo aerobika lauke. Super  thumbup.gif  buvo ir treniruokliu sale, bet i ja tik kelis kartus nuejau - ji tikrai prastka, treniruokliai seni. Ir vakare animacija labai gera buvo - kasdiena vis kita, atvaziuodavo ivairios grupes, ansambliai... Tikrai likome viskuo patenkinti...
O Ocean World, tao del maitinimo vaziuodama as ir nesitikejau kazko geresnio, kiek esu susidurusi ekskursijose maitinimas visada prastas. as net nevalgiau ten , pavalgiau grizusi i viesbuti  bigsmile.gif

O, atrode, rekomendavo, bet as dabar kazkodel abejoju, gal mes patys sumaisem tuos viesbucius, nes ten tu Bahia Principe ne vienas buvo g.gif
Zodziu, padarem isvadas, kad reikia labiau pasidometi apie tokio pobudzio keliones, bet all inclusive jau nebenoriu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 08 15, 21:16)
O, atrode, rekomendavo, bet as dabar kazkodel abejoju, gal mes patys sumaisem tuos viesbucius, nes ten tu Bahia Principe ne vienas buvo  g.gif
Zodziu, padarem isvadas, kad reikia labiau pasidometi apie tokio pobudzio keliones, bet all inclusive jau nebenoriu  ax.gif  biggrin.gif

na gal Jums tiesiog nepasiseke g.gif nes siaip kur esu buvusi, visu all inclusive yra super, o DR - trigubai super, nes kaip minejau ir vandens sportas bet nardymas nemokamai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 08 13, 01:26)
aha,keista,kadjus taip greitai atskridote  g.gif
o vejelis tai toks malonus ne tas zodis, jis taip atgaivindavo wub.gif

na o man tai irgi keista, kad Jus ilgai skridote. smile.gif Mes is Frankfurto keliavom 9 val. i ten ir 8 val. atgal cool.gif

QUOTE(Jorky @ 2010 08 15, 00:43)
taip pat bevaikstant po Puerto Plata susistabdeme vietini Dominikieti tik pasiklausti kur geriausios suvenyru pardes, tai tas mus apvedziojo pries tai pasakydamas, kad palydesiu, bet man nereikes Jusu pinigu , tuo tarpu kaip Turkijoje ar Egipte tik jie ir ziuri kad is turistu pinigu ismelzt.

o Puerto Platoje buvot pakile su teleferico i Santa Isabela de Tores kalna? smile.gif mes tai gan smagiai su ju vietiniu 'taksi' (tipo mopedas) iki pakilimo punkto pasivazinejome lotuliukas.gif
seip pvz. mus konkreciai tai vienas PlayaDoradoje turizmo agentu dirbantis ir jau 8 m. toje saly gyvenantis vokietis ispejo , kad P.Platos miestelyje vieni vaiksinedami nesileistume i kalbas gido paslaugu siulytojams g.gif

QUOTE(Jorky @ 2010 08 15, 14:40)
Idedu kelis grazius vaizdus:

nu va nors bent pora vaizdeliu gavom i reportazo tema thumbup.gif gal galima ir dar daugiau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 16 rugpjūčio 2010 - 07:47
Mes taip pat nesileidome i kalbas su vietiniais gidais P.Platoje, bet tas sutiktas zmigelis tiesiog mums viska aprode geranoriskai ir is musu pinigu jokiu neeme. labai smagiai su juo pasivaiksciojome ir paplepejome thumbup.gif i ta kalna nekilome, bet su taksi mopedais irgi prisivazinejom - smagu!
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 08 15, 00:10)
Dar pasirodymai komedijinio pobudzio vyko. Pradzioj lyg buvo juokinga, bet ziuriu, kad kiekvienas pasirodymas lyg mazas etiudas, bet visi susije su gejais  doh.gif  /39756_1568661024713_1481084456_1508413_7514032_n.jpg[/img]

bet kaip cia yra,kad tie pasirodymai susije su gejais propaguojami daugumoje kurortu blink.gif nesvarbu kokioje salyje esi...man nejuokinga,negi atsiranda kam patinka blink.gif
Atsakyti