QUOTE(ernestuke @ 2010 08 14, 23:16)
Perrin, sutinku kad panasus i bet kuri all inclussive kurorta
man tik patiko kad ziema ten sezono pikas, europa ir afrika tuo sezonu atkrenta, o mes megstam ziema bambas padegint
O tas viesbutis kurioj Punta Canos vietoj buvo? jauciu kaiminystej su musu.. Musu buvo 5* Dreams Palm Beach
Nu musiskis tikrai buvo vertas 5*, ir snacku visa nakti buvo bufeto kavinej
ir klubas dirbo iki 6 ryto, tai alko ten sociai buvo
o ir alkoholinis ne tik ju vietinis buvo, tai gaudavom ir Baileys, ir Prosecco (kuri laaabai megstu), ir Bacardi Ir absoluto 

Jo jo ir as ten buvau, alu midu geriau - per barzda varvejo. Edwarda, Julio, ir Saliami Gin&Tonicu girdziau ir pachmela kasryta jiems gydziau

Nusivylusiems viesbuciais, galiu pasakyt, kad patys esate kalti, nes siame informacijos amziuje yra toks dalykas kaip tripadvisor.com, kur galite pasiskaityti tukstancius komentaru apie beveik visus pasaulio viesbucius, pamatyti paciu turistu darytas nuotraukas, ir realius paslaugu, apgyvendinimo it t.t. ivertinimus. As pries kelione nuo A iki Z buvau susipazines su resortu, todel jokiu nemaloniu staigmenu neapturejau.
Norintiems pajusti tikraji "inkliuza", tikrai siulyciau rinktis kelione i sia sala, nes kaip byloja mitai ir legendos,

Tik zinoma, pries vaziuojant, reikia zinoti kur vaziuoji. Kibirais gali gerti sampana, konjaka, brendi, viski (ir ne kazkoki, vietinio smagonchiko isvirta, o top brandus), as net tingiu vardinti, bet ten "viskas iskaiciuota" atvirksciai nei Europoje, reiskia, kad praktiskai absoliuciai viska, ko tik uzsigeisi, gausi veltui ir tada, kada panoresi. Pvz. as netgi prisijaukinau, minibaro pildytoja, kuris man kas vakara atnesdavo po dezute cigaru (nemokamai), kurie viesbucio tabako krautuveleje kainuoja 190$ uz juos as tik kaip padeka imesdavau baksiuku i kepure.
P.S. nezinau is kur jis juos tempdavo

Siap gamta kaip ir kazkas rase - nieko stebuklingo, isskyrus Catlina ir Saono, ten tai realus Bounty...