Įkraunama...
Įkraunama...

Dominikos Respublika

QUOTE(ernestuke @ 2010 08 14, 23:16)
Perrin, sutinku kad panasus i bet kuri all inclussive kurorta  drinks_cheers.gif man tik patiko kad ziema ten sezono pikas, europa ir afrika tuo sezonu atkrenta, o mes megstam ziema bambas padegint  thumbup.gif O tas viesbutis kurioj Punta Canos vietoj buvo? jauciu kaiminystej su musu.. Musu buvo 5* Dreams Palm Beach  ax.gif Nu musiskis tikrai buvo vertas 5*, ir snacku visa nakti buvo bufeto kavinej  thumbup.gif ir klubas dirbo iki 6 ryto, tai alko ten sociai buvo  lotuliukas.gif o ir alkoholinis ne tik ju vietinis buvo, tai gaudavom ir Baileys, ir Prosecco (kuri laaabai megstu), ir Bacardi Ir absoluto  thumbup.gif

Jo jo ir as ten buvau, alu midu geriau - per barzda varvejo. Edwarda, Julio, ir Saliami Gin&Tonicu girdziau ir pachmela kasryta jiems gydziau smile.gif.
Nusivylusiems viesbuciais, galiu pasakyt, kad patys esate kalti, nes siame informacijos amziuje yra toks dalykas kaip tripadvisor.com, kur galite pasiskaityti tukstancius komentaru apie beveik visus pasaulio viesbucius, pamatyti paciu turistu darytas nuotraukas, ir realius paslaugu, apgyvendinimo it t.t. ivertinimus. As pries kelione nuo A iki Z buvau susipazines su resortu, todel jokiu nemaloniu staigmenu neapturejau.
Norintiems pajusti tikraji "inkliuza", tikrai siulyciau rinktis kelione i sia sala, nes kaip byloja mitai ir legendos, smile.gif all inclusive sistema yra kilusi butent is sios vietos, tad jie zino ka daro, o visokiu Turkiju, inkliuzai yra tik parodija ir akiu muilinimas.
Tik zinoma, pries vaziuojant, reikia zinoti kur vaziuoji. Kibirais gali gerti sampana, konjaka, brendi, viski (ir ne kazkoki, vietinio smagonchiko isvirta, o top brandus), as net tingiu vardinti, bet ten "viskas iskaiciuota" atvirksciai nei Europoje, reiskia, kad praktiskai absoliuciai viska, ko tik uzsigeisi, gausi veltui ir tada, kada panoresi. Pvz. as netgi prisijaukinau, minibaro pildytoja, kuris man kas vakara atnesdavo po dezute cigaru (nemokamai), kurie viesbucio tabako krautuveleje kainuoja 190$ uz juos as tik kaip padeka imesdavau baksiuku i kepure.
P.S. nezinau is kur jis juos tempdavo smile.gif
Siap gamta kaip ir kazkas rase - nieko stebuklingo, isskyrus Catlina ir Saono, ten tai realus Bounty...
Atsakyti
mes isvykstame pirmadieny,,,,is londono su thomsonu skrendam...tikiuosi atostogos bus vykusios drinks_cheers.gif as irgi ieskojau info apie viezbuty,,,apie saly,,vaziuojam y puerto plata...as norejau paklausti apie ocean world..jus pirkote bilietus vietoj,,,ar uzsisakinejot internetu...ten yra visokiu rusiu tu bilietu ,,,kaip issirinkt labiausiai vertingus,,, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 08 12, 18:29)
Sveiki, stai prisedau papasakoti apie kelione.
Pirkome per vokieciu TUI kelionių agentūrą. Buvome dvi savaites. Skrydis is Miuncheno i Puerto plata trūko penkioloka valandų, bet jos neprailgo. Lektuve du kartus dave valgyti, pastoviai nešiojo gerimus, užkandžius, rodė filmus.
Ilsėjomes Riu Merengue viešbutyje. Viešbutis nėra prabagus, bet tvarkingas. Penkių žv. Maistas puikus - kas rytą apie dešimt rūšių naturalių vaisių sulčių, pieno kokteiliai, viskas šviežia. Dienos metu veikia keli barai, kurie yra netoli paplūdimio. Kokteilius, gėrimus, vaisius nešioja papludimyje. Viešbučio teritorija itin didele, nes tai yra  trijų viešbučių kompleksas ir nežiūrint kuriame iš jų apsistoji, galima naudotis visų trijų viešbučio paslaugomis. Gamta nuostabi, netoli kalnai. Vandenynas skaidrus, nuo jo pučia gaivus vėjelis. Temperatūea oro apie 32 laipsnius, vandens 28. Jautiesi labai komfortiškai, nėra -žudančio karščio kaip Turkijoje, nes pastoviai jaučiamas gaivus vėjelis. Dienos ir vakaro metu animacija - pasirodymai, žaidimai. Laimėjus rungtis - prizai - maikutes, romas. Žodžiu, veikti yra ką tiek vaikams, tiek paaugliams, tiek suaugusiiems. Angliškai ir vokiškai susišnekėti laisvai galima. Vykome i apžvalgine ekskursiją po Puerto plata - labai įdomu , o taip pat i Ocean World. Tai pasiplaukiojimas su delfinais. Nepakartojami įspudžiai....
Mane sužavėjo Dominika savo gamta, klimatu, žmonių svetingumu... Tikrai grįšiu į ją dar ir jau svajoju vėl išgirsti stiuasrdesės žodžius: " mūsų lėktuvas leidžiasi Puerto Plata"....

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 29, 16:24)

Jo, cia ypac i tema. Koks issamus pasisakymas
Atsakyti
QUOTE(kajukstis @ 2010 08 21, 22:06)
mes isvykstame pirmadieny,,,,is londono su thomsonu skrendam...tikiuosi atostogos bus vykusios drinks_cheers.gif as irgi ieskojau info apie viezbuty,,,apie saly,,vaziuojam y puerto plata...as norejau paklausti apie ocean world..jus pirkote bilietus vietoj,,,ar uzsisakinejot internetu...ten yra visokiu rusiu tu bilietu ,,,kaip issirinkt labiausiai vertingus,,, 4u.gif

pirkome vietoje. Imkite butina pasiplaukiojima su delfinais pusvalandziui arba valandai - bus brangiau bet ir ispudziu daugiau. nes galima tik imti encounter - stebeti tipo.
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2010 08 29, 21:45)
Jo, cia ypac i tema. Koks issamus pasisakymas

cia mano gera pazistama tiesiog norejo paskaityti mano pasakojima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2010 08 21, 14:40)
Jo jo ir as ten buvau, alu midu geriau - per barzda varvejo. Edwarda, Julio, ir Saliami Gin&Tonicu girdziau ir pachmela kasryta jiems gydziau smile.gif.
Nusivylusiems viesbuciais, galiu pasakyt, kad patys esate kalti, nes siame informacijos amziuje yra toks dalykas kaip tripadvisor.com, kur galite pasiskaityti tukstancius komentaru apie beveik visus pasaulio viesbucius, pamatyti paciu turistu darytas nuotraukas, ir realius paslaugu, apgyvendinimo it t.t. ivertinimus. As pries kelione nuo A iki Z buvau susipazines su resortu, todel jokiu nemaloniu staigmenu neapturejau.

Man irgi tokia mintis, kad tiesiog ne i ta viesbuti pataikem schmoll.gif As asmeniskai norejau i Samana 5* viesbuti, bet MB draugas rekomendavo butent si ir as nusileidau. O pasirodo sh.. unsure.gif
Beje, Dominikos idegis hihihi.gif Nebegaunam saules ir nuejom abudu plemais biggrin.gif O kai grizom tai panasejom i vietinius biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri isjusu busi dominoj resorte Dreams La romana? Kaip ispudziai jai taip ?
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2010 11 11, 12:26)
Mergaites gal kuri is jusu busi dominikoj resorte Dreams La romana? Kaip ispudziai jai taip ?

Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2010 11 11, 18:26)
Mergaites gal kuri isjusu busi dominoj resorte Dreams La romana? Kaip ispudziai jai taip ?

Mes busim ten vasario 13-20 d. Laukiu nesulaukiu... o jus jau uzsisake ar dar galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Agneliuke @ 2010 11 14, 05:55)
Mes busim ten vasario 13-20 d. Laukiu nesulaukiu... o jus jau uzsisake ar dar galvojat?

Mes uzsisakem jau pries menesi skrendam Vasario 5-12 , kelios dienos ir butumem suitike smile.gif O jus pirma karta skrendat i ten?
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2010 11 17, 18:56)
Mes uzsisakem jau pries menesi skrendam Vasario 5-12 , kelios dienos ir butumem suitike smile.gif O jus pirma karta skrendat i ten?

Nu geras bigsmile.gif Gaila, kad taip prasilenksim unsure.gif Pirma karta busim, bet is nuotrauku ir aprasymo man labai patiko viesbutis wub.gif O ir tripadvisor labai gerai jis ivertintas thumbup.gif
Mes i DR skrendam vasario 6, tik is pradziu 7 dienas kruiza apturesim, po to grisim i DR ir apsistosim viesbuty dar savaitei smile.gif
Tikiuosi, kad ir jus, ir mes turesim laaabai geras atostogas mirksiukas.gif Pasidalinkit ispudziais, kai grisit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneliuke: 17 lapkričio 2010 - 22:25
QUOTE(Agneliuke @ 2010 11 17, 15:17)
Nu geras  bigsmile.gif Gaila, kad taip prasilenksim  unsure.gif Pirma karta busim, bet is nuotrauku ir aprasymo man labai patiko viesbutis  wub.gif O ir tripadvisor labai gerai jis ivertintas  thumbup.gif
Mes i DR skrendam vasario 6, tik is pradziu 7 dienas kruiza apturesim, po to grisim i DR ir apsistosim viesbuty dar savaitei smile.gif
Tikiuosi, kad ir jus, ir mes turesim laaabai geras atostogas  mirksiukas.gif Pasidalinkit ispudziais, kai grisit...

oo tai jus geras atostogas turesit smile.gif Tikrai manau kad bus viskas ok. O ispudzius butinai parasysiu . Tiesa norejau paklausti matau kad jus panasaus amziaus maziuke turit smile.gif gal teiravaisi kiek aukle kainuos viesbuty? Parasiau jiems laiska bet nieko atgal negavau sad.gif Kaip suprantu reikia ja is anksto uzsibookinti
p.s.vakar per zinias rode kad is Haiti i Dominika cholera persinshe sad.gif Labai tikiuosi kad iki vasario viskas issisklaidys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikute: 18 lapkričio 2010 - 18:12