Įkraunama...
Įkraunama...

Dominikos Respublika

QUOTE(ernestuke @ 2012 08 20, 11:40)
Astulka,skraidina i ta didesne,kur ribojasi su Haiciu wink.gif med kaip tik 2d po Haicio zemes drebejomo skridom,tai buvom isigasdine smile.gif apie ta mazaja nieko nezinau

na as taip ir galvojau, kad i ta didesne.. ale va kaip idomupasidare, kas cia per ta mazoji su tokiu pat pavadinimu... g.gif
Atsakyti
na arteja mano atostogos DOMINYKOJE gruodis jau ne uz kalnu tai nutariau dar rimciau pasidometi apie sia sali.Domina kiek kainuoja katamaranu i saono sala ekskursija ,o gryztama kiek skaiciau greitaeigiu kateriu,toliau gal kas keliavo is punta cana i delfinariuma atrodo costa dorada ar koks ten miestas zinau,kad siaurineje puseje,domintu kaina lektuvu ir maciau video kad zmones gali bendrauti su delfinais( zmones baseine) ar tai papildomas mokestis ar ne ? jei taip kiek tas malonumas kainuoja? DEKUI kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(ratatuilis @ 2012 10 18, 17:34)
na arteja mano atostogos DOMINYKOJE gruodis jau ne uz kalnu tai nutariau dar rimciau pasidometi apie sia sali.Domina kiek kainuoja katamaranu i saono sala ekskursija ,o gryztama kiek skaiciau greitaeigiu kateriu,toliau gal kas keliavo is punta cana i delfinariuma atrodo costa dorada ar koks ten miestas zinau,kad siaurineje puseje,domintu kaina lektuvu ir maciau video kad zmones gali bendrauti su delfinais( zmones baseine) ar tai papildomas mokestis ar ne ? jei taip kiek tas malonumas kainuoja? DEKUI kas atsakys.

Mes plaukem i Saono sala, man patiko drinks_cheers.gif O kainos tai tiksliai nepamenu, bet ne per brangiausia, koki 60-70$ zmogui unsure.gif Man pasirode nelabai brangu visai dienai kelione rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2012 10 18, 19:47)
Mes plaukem i Saono sala, man patiko  drinks_cheers.gif O kainos tai tiksliai nepamenu, bet ne per brangiausia, koki 60-70$ zmogui  unsure.gif Man pasirode nelabai brangu visai dienai kelione  rolleyes.gif

Na mes grizom tik pries 2 savaites, tai i Saono sala 89 $ zmogui visai dienai su viskuo ax.gif
Atsakyti
aisku,dekui.O gal kas zino kainas delfinariumo ir skrydzio i ji is punta cana.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 10 18, 20:05)
Na mes grizom tik pries 2 savaites, tai i Saono sala 89 $ zmogui visai dienai su viskuo  ax.gif

o kaip įspūdžiai? Buvo verta?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 19, 08:57)
o kaip įspūdžiai? Buvo verta?

I Saono sala ar Dominikos R? ax.gif
Atsakyti
dar man neaisku del adapterio itampos,tai dominykoje kiek supratau itampa 110v o ne 220v tai visiem prietaisam kurie naudoja elektra reikalingas elektros adaptorius kuris is 220v perdaro i 110v ar tik rozetem kistuka veztis?
Atsakyti
QUOTE(ratatuilis @ 2012 10 26, 12:44)
dar man neaisku del adapterio itampos,tai dominykoje kiek supratau itampa 110v o ne 220v tai visiem prietaisam kurie naudoja elektra reikalingas elektros adaptorius kuris is 220v perdaro i 110v ar tik rozetem kistuka veztis?

Adaptorius pas mus pardavinejo viesbucio suvenyru parduotuvese, priklausomai nuo to kokio reikia , kainos tikrai nedideles nuo 1 $ iki 3 $.
Atsakyti
Tai ar vykote kas nors is punta cana i delfinariuma,ten reikia skristi lektuvu kiek skaiciau is punta canos,idomu kiek tas malonumas kainuoja?
Atsakyti
norejau dar paklausti buvusiu dominykoje koki roma geriausiai pirkti ten lauktuvems ar ruda ar balta? kazkur eorume kazkada maciau kazkas rase bet nerandu dabar to aprasymo.Ir kiek tada mazdaug butelis kainuoja?mano paskaiciavimu tai ekskursijom veztis 1000 doleriu kaip ir neuztektu nes vien delfinariumas ir skrydis i ji kainuoja dviem zmonems 249$,o dar norisi i Saono sala dviem 178$,sostine aplankyti dominga dviem 152$,arkliais pajodineti dviem 124$ na ir niekur nerandu bet maciau veza tokia didele auksta masina i dziungles tipo safari dziungliu tai manau irgi dviem kainuos apie 200 $,na planuose sios ekskursijos,labai domintu dziungliu mineta safari ta auksta masina gal kas vazeves,kiek tai kainuotu? na kainos manau mano teisingos parasytos,o jei nusikalbejau tai malonu butu tiksliasnes kainas gal kas idetu buciau labai dekingas. Su nekantrumu lauksiu atsakymu.
Atsakyti
Na mes kai buvome dominikoje ,vazevome i dolphin explorer ,ten galima buvo 45 min praleisti su delfinais,daryti su jais visokius triukus,plaukioti su jais,tai kainavo 210 baksu vienam zmogui,bet tikrai verta ,eiciau dar jei vaziuociau,mes taip pat gyvenom punta canoj:)i saona plaukem VIP jachta tai kainavo 110 baksu,bet tas vip jachta tai cia toks skirtumas kad pacioj saonos saloje gavome lobsterius ir omarus valgyti:)
Atsakyti