QUOTE(sponkute @ 2013 11 01, 23:04)
OHO...o del ko keliauti su vaiku neisdrisot?mes tai planuojam paimt keleta ekskursiju kur bus imanoma su vaiku..bet vistiek dauguma laiko mastom, kad busim viezbuty, tam ten ir vaziuojas, pailset, pasidziaugti graziais papludimiais, egzotiniu maistu:)jei noretume pamatyt pasaulio,tai Dominikos respublikos tikrai nebutume pasirinke.
del skrydzio tai mes nusiteike ,kad bus sunku ar net labai sunku, bet kaip nors istversim, vaikas ner blogas.

tai juk kiekvienam savo,kiekvienas renkasi koky ir kada pasauly pamatyt

su vaikais ar be vaiku aš pasakysiu paprasčiau kai skridome lėktuve buvo ne augiau nei 5 vaikai,o lėktuvas ne Raynairs

tai jau irgi apie kazka sako,nuskriskit pamatysit gal jum tikrai bus labai liuks ten su vaiku kas gi žino,bet bent jau musu 4 dienas adaptavosi klimate temperatura mieguista,nevalge ir tt per plauką neįvyko nelaimingas atsitikimas,o seima su dviem vaikais poilsiauti kartu su vienu is vaiku atsigule i ligonine vaikui skyriu trukumas ir tt zodziu apie isvaziavimai is viesbucio ne nemačiau ne pasitikėjau nei jų sukleruseis autobusais nei vairuotojais zodziu man pasirodė perdaug pavojinga taip toli belstis su vaiku,ir daugiau to nedaryciau,sako bijai vilko neik i mišką tiesa,tad ir nebeisiu tai buvo musu pirma kelione ir dar taip toli skridome 13 val baisu net prisiminti,ir visa tai dėl pagulejimo viesbuty

yra ir arčiau viesbuciu puikiu pagulejimui su vaikais turiu omeny,aisku jai dviese be vaiku ten tikrai verta skristi,tikrai patiko ir viskas patiko net labai. Kažkaip europoj poilsiauti yra europoj,o ten kisti i pavojus vaiką nesiryzciau daugiau didįjį vaiką taip isbere,kad gryzo vos ne pukines isbertas ten vakare labai smulkių gabaliukais daug kurie vos matomi ir matyt nevisos kanda taip siaubingai.Zodziu vyras mano atsigule parai i ligonine dėl dehidredacijos su beveik 41 temp likome išvis vieni su vaikais viesbuty,tad pasakiau sau jai suaugę ryžtasi norai dideli prasom,bet vaikams bent jau kol maži užteks ir europos,geros jums keliones,ten nuvykti tikrai verta ir ta kelione taip PAT pasaulio pazinimas,ne tik muziejai,ar piramidės....