Sveikos mergaitės
Aptyko mūsų temutė... Tikėkimės, dėl gerų priežasčių
Na ką, jau savaitė kaip tėvas mano grįžo namo. Gyvena pas save bute, aš einu triskart per dieną. Sunku...

Blogiausia, kad niekaip jam nepavyksta "susidraugauti" su sauskelnėmis - tai kiek einu, tiek lova šlapia

Skalbimo mašina mano jau springsta nuo tokio darbo krūvio, bijau, kad visai neužsilenktų

Ko tik nebandžiau - ir kelnes užmaunu su diržu, kad neatsisegtų ir nenusiimtų pamperso, ir plakatus rašau ant sienos - niekas neveikia

Šiandien rytą geriausia - ateinu, o kelnės su diržu vietoj, bet pampersas nuimtas

neturiu supratimo, KAIP jis tai padarė, nes diržo užsisegti tai tikrai nesugeba...
Bet pastebėjau, kad "privaro" bet kokią tarą, rastą ant spintelės prie lovos (buvo įpratęs pasistatyti kažką nakčiai, kol dar nesirgo). Tai pabandžiau šiandien ryte palikti stiklainį. Ir ką manot?? Ogi per pietus lova buvo sausa

Taigi, ieškosim "antelės" ir tikėsimės, kad problema išnyks

Kiti reikaliukai gal ir neblogi... Valgo gerai, naktim neblūdija, kiek kaimynų klausiau, na, manęs nepažįsta, bet čia jau nedidelė bėda... Jei "lovos reikaliukai" susitvarkys, gal ir nebus taip blogai

O ir aš pati tikiuosi priprasti prie didesnio krūvio... gal nors sulieknėsiu
Kaip jūs gyvenate? Kuo gyvenate? Kaip jūsų ligoniukai?