QUOTE(ajb @ 2010 07 18, 20:25)
Sveikutes
Simense, as turiu bankininkyste, bet mums patogiau naudotis kortele. Aisku tas kelias yra ir juo naudosiuos, bet koks absurdas, kad neuztenka gydytojo pazymos naujai gauti

Tai negi dabar eiti kryziaus kelius del to oficialaus nustatymo, tik tam, kad gautumem banko kortele. Nesuprantu, kaip daro kiti

Nes gyventi nenaudojant nei pensijos nei slaugos pinigeliu butu per sunku, o ir nelogiska. Juk kazkoks budas tvarkyti pinigus turi buti, gal nuo saskaitos galima nuimineti?
O as ja antra karta sia pazyma gaunu be mamos. Na skaiciuko pazymos tiksliai nepamenu. Ir pasirasineju visur uz ja, ir niekur nekilo bedu. Visur viskas skirtingai, niekur nera tvarkos Lietuvelej
O vat man ir iškils šita problema - piniginė. Tėvo kortelė baigiasi jau šį mėnesį, o jis neturi jokios internetinės bankininkystės - nieko... Bandysiu paskutinę galimybę - Sodroj paaiškinti situaciją ir paprašyti, kad pensiją neštų į namus. Priešingu atveju bus man per sunku finansiškai
QUOTE(Simense @ 2010 07 18, 20:48)
Kokia įdomi tvarka - pasirašyti žmogui, kuris nepajėgia.

Na, gal tai mums duodami Dievulio išbandymai. Būna, kad įstatymai kai kada nesudera.

Reikia laiko.
O dėl tų pinigėlių, tai taip jau gal ir liks jam iki pabaigos.

Gal dėl to gėrimo jis tik šiaip mesteli, nes jis nori būti saugus. Ir tik turėdamas pakankamai pinigų turbūt jis jaučiasi saugus.
Na, jis gėrė. Gėrė visą gyvenimą, ir dabar, kai buvau aptvarkyti jo buto, pilni namai alkoholio. Nuo pirmos dienos ligoninėj prašo alaus. Pripratimas - antras prigimimas...
QUOTE(Patriccija @ 2010 07 18, 21:46)
Sveikutes,
teko ir man slaugyti senuciuke mamyte, kuri 2008m.kovo 20 d. mire mano namuose budama 87 metu. Laikykites, nepasakykit negero zodelio, nes po to prisiminus gaila uz tokius negerus zodzius pasakytus. Niekas nepaprotino, kad jau mamytei ir nuo skausmo reikejo ka nors suleisti, ja dusino , gal savaite laiko negalejo atsigulti tik sedejo.... sededama ir numire, kai as laikiau jos rankeles savosiose. Tris kartu ikvepe, ikvepe ir neiskvepe... I ligonine atsisake grieztai vaziuoti, norejo buti namuose..
Užuojauta tau ir stiprybės

Labai svarbu, kad buvai šalia