QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 24, 20:44)
Labai turejo jusu tetis viduj but patenkintas, kad skyret jam tiek demesio

Kad tie pabendravimai simboliniai, tas tiesa, bet ir akiu kontaktas, ir prisilietimas yra bendravimas.
O kada ir kodel jus nustojot sest i ratukus? Ar lovoj nors pusiau pasedi? Kaip plauciai laikosi nuo to laiko?
Mama irgi silpsta, vis maziau beissedi, prasosi gulet, tai dar vis perkalbu, kad sveikiau kuo ilgiau pasedet... be atramu aisku neissedi... dar numaudau vonioje, o kartais irgi tik slapiu ranskluosciu (is pradziu muiluotu, paskui svariu) apsluostau ar tom dregnom servetelem... Labai noriu, kad dar iki siltesniu oru issedetu, galetu po keliu menesiu "ikalinimo" pasidziaugt didesnem erdvem lauke... Dideliu skausmu nejaucia,
apetita turi, daug miega... tik silpsta vistiek pamazu... tas zaraza turbtu is vidaus gesina gyvybe ir viskas!
jis visada patenkintas ,kai mes nuvaziuojam...o nuvaziuoju as labai daznai,nes mama nepajegi,ir pats tetis jai nelabai duodasi apvalomas - ta prasme -atliekant higiena- nagu karpymas,barzdos,plauku kirpimas......as ir pavartau,ir dar KARTAIS pasodinu,pavartau...o del mamos jis gal bijo,kad ji nepajegs,ja jis saugo labiau.....musu apetitas buvo labai suprastejes,bet dabar biski pasitaise...miega irgi labai daug....o jis pagerejo po kunigo apsilankymo.....mes jau pries kaledas galvojom,kad bus VISKAS
QUOTE(Awita @ 2011 01 24, 21:13)
Žodis į žodį pas mane tas pats. Tik į lauką veždavom, jei į bažnyčią susiruošdavom. Nieko ji nenori, jokių laukų,
net pro langą pažiūrėt sako neįdomu. Išvėdint irgi neduoda -
amžinai šalta (nors namuose pas mus išskirtinai šilta)
o musu guli prie lango....ziuri i savo miska ir zeme...vis kazka nori pasakyt,parodyt...tik mes nesuprantam ka.....
Mano akys daug matė, tačiau nepavargo. Mano ausys girdėjo daug, bet trokšta daugiau. [R.Tagorė]