Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (5)

QUOTE(izabele111 @ 2011 01 24, 23:28)
o musu guli prie lango....ziuri i savo miska ir zeme...vis kazka nori pasakyt,parodyt...tik mes nesuprantam ka.....

ooohhhhhhhhhhh......
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2011 01 24, 23:35)
Nebe...jau keli metai neištempsi į lauką schmoll.gif

Ojei... Uzsispyrimas koks!! O kad ji butu galima kita kryptim pakreipt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 24, 21:28)
o musu guli prie lango....ziuri i savo miska ir zeme...vis kazka nori pasakyt,parodyt...tik mes nesuprantam ka.....

kaip graudu...

Mano mamukui šiandien atjungė kvėpavimo aparatą, kvepuoja deguonį, po trijų dienų ir ją bandys atjungt... Į mane žiūri piktai, nepažįsta... Bet vistiek neatsidžiaugiu, nes mane mato ji... Šiandien gydytojas pasakė, kad tyrimai parodė kiaulių gripą...
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 24, 21:57)
tyrimai parodė kiaulių gripą...

doh.gif
mano dukra sirgo kiaulių gripu, praėjo taip pat kaip ir paprastas. Gal viskas bus gerai unsure.gif Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 24, 23:57)
Mano mamukui šiandien atjungė kvėpavimo aparatą, kvepuoja deguonį, po trijų dienų ir ją bandys atjungt... Į mane žiūri piktai, nepažįsta... Bet vistiek neatsidžiaugiu, nes mane mato ji... Šiandien gydytojas pasakė, kad tyrimai parodė kiaulių gripą...

Linkiu iveikt ta rupuziuka 4u.gif
Atsakyti
Tai va kad gripas įveiktas, bet jis mamai komplikavosi į pneumoniją... O pneumoniją dar turim įveikt ir savarankiškai kvėpuot išmokti... vaikščiot mama nebevaikščios jau...
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 24, 23:01)
Tai va kad gripas įveiktas, bet jis mamai komplikavosi į pneumoniją... O pneumoniją dar turim įveikt ir savarankiškai kvėpuot išmokti... vaikščiot mama nebevaikščios jau...

viskas Dievo valioje, kaip sakoma console.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 24, 22:57)
kaip graudu...

kaip sako:viena beda ne beda,o kelios ir zmogu sueda.....svarbiausia,kad tas kiauliukas baigesi...
QUOTE(Paix @ 2011 01 25, 00:01)

graudu .....laikykis mergyt 4u.gif

labukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės...
labai labai reikia jūsų patarimų... Mamai ryt žada įsiūti maitinimo zondą į skrandžio sienutę ir sakė, kad mes patys nesugebėsime tokio ligonio išslaugyt, todėl į slaugos ligoninę reiks vežt... Aš nebežinau ką begalvot, nes mintyse susidėliojus buvau kaip pati slaugysiu, kaip kas bus, o dabar sako, kad nesugebėsiu atsiurbt iš plaučių, nesugebėsiu maisto tinkamo paruošt.... Man ta Petrašiūnų slaugos ligoninė nuskambėjo baisiai... Nebežinau, ką bemąstyt...
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 26, 12:19)
sakė, kad mes patys nesugebėsime tokio ligonio išslaugyt

Nu žiauriai sunku būtų. Esu mačius tokių ligonių, bet yra kas tokiais rūpinasi, patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 26, 13:19)
Sveikos mergaitės...
labai labai reikia jūsų patarimų... Mamai ryt žada įsiūti maitinimo zondą į skrandžio sienutę ir sakė, kad mes patys nesugebėsime tokio ligonio išslaugyt, todėl į slaugos ligoninę reiks vežt... Aš nebežinau ką begalvot, nes mintyse susidėliojus buvau kaip pati slaugysiu, kaip kas bus, o dabar sako, kad nesugebėsiu atsiurbt iš plaučių, nesugebėsiu maisto tinkamo paruošt.... Man ta Petrašiūnų slaugos ligoninė nuskambėjo baisiai... Nebežinau, ką bemąstyt...

mano patarima zinai....
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 26, 12:19)
Sveikos mergaitės...

Žinai, čia jau nebe paprasta slauga. Jei turėsite galimybę kasdien ar kas antrą dieną lankyt, pabūt prie jos, nemanau, kad ligoninė labai blogai. Juk nepradėsi eksperimentuot, pavyks susidorot su tais zondais ir stomom ar ne. Gal susitaikyk su mintim, kad reikia taikytis prie aplinkybių ir ne viską įmanoma padaryt taip, kaip norisi console.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 01 26, 13:19)
Sveikos mergaitės...

As manau, tikrai galesi pati isslaugyti. Juk rodo ivairiu istorijum kur mamos vaikus ligoniukus slaugo, atsiurbineja. Svarbu kad parodytu, ismokytu, pasiruosti imanomoms netiketoms situacijoms.
Taip ir mamytei, ir tau geriau. Man irgi sirdis plystu, jei reiketu i slaugos ligonine atiduoti.
Sekmes didziausios!!!!!!!!!!
Atsakyti