Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

user posted image

o cia komplektelis, kuris per LNK sokiu projekta puos viena is komisijos nariu thumbup.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mangirdiene - šaunuolė thumbup.gif gražus komplektėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2010 08 26, 21:09)
Kuo priklijuota prie pagrindo, man su Moment crystal nesilaiko, kai atsegant traukiu vis atsiskiria  verysad.gif

as klijuoju super moment klijais ir akriliniu laku - laiko cool.gif

QUOTE(Mangirdiene @ 2010 08 26, 22:48)

Dėkui bigsmile.gif O tavo darbai tai iš vis super blink.gif
Atsakyti
Mangirdiene 4u.gif saunus auskariukai, apyranke tik nelabai ziurisi g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

grįžtu su keliais šviežesniais auskarais, nors pagaminti jie prieš kurį laiką, tik čia dar nerodyti blush2.gif Naujas atradimas - technika, kuri vadinasi ICE resin.

user posted image

user posted image

user posted image

Mangirdiene, aš irgi tylomis, bet visuomet žavėjausi tavo kūriniais, jų originalumu, tavo nebijojimu žaisti spalvomis, formomis ir svarbiausia laisve thumbup.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mangirdiene, graži apyrankė thumbup.gif editukas_tukas, nu pasaka, auskarai kaip iš manos vajonių wub.gif wub.gif wub.gif jau seniai apie tą techniką svajoju, bet nežinau iš kur gaut priemonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 08 27, 11:49)
user posted image

o cia komplektelis, kuris per LNK sokiu projekta puos viena is komisijos nariu  thumbup.gif  wub.gif 

user posted image

wau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas_tukas @ 2010 08 27, 23:54)
Sveikos gyvos  4u.gif

grįžtu su keliais šviežesniais auskarais, nors pagaminti jie prieš kurį laiką, tik čia dar nerodyti  blush2.gif  Naujas atradimas - technika, kuri vadinasi ICE resin.

O tu gal netingetum ir atidarus nauja tema visoms ppaskotum kas cia per technika ax.gif
Labai idomu rolleyes.gif . Maciau auksarankiu forume siek tiek info, bet... Man kazkaip nelabai aisku tie remeliai - ka jais panaudot?
Auskariukai super grazus - ypac man patinka antrieji wub.gif
Atsakyti
editukas_tukas - super auskariukai thumbup.gif labai gražūs ir jausmingi atrodo wub.gif
Atsakyti
Tai kad aš pati pakankamai nauja šitame dalyke, neturiu tokios didelės patirties, kuria galėčiau pasidalinti. Šie auskarai tėra pirmieji mano bandymai dirbant su ICE resin. Bet pasiskaityti apie šią techniką galit http://www_iceresin_com/ (informacija angliškai skaitančioms). Čia ir pavyzdžių, ir pamokų yra. Ir auksarankių akademijoj buvo nemažai diskutuota http://www.auksarank...i...sc&start=25
O įsigyti tikrojo firminio ICE resin galima tik siunčiantis iš JAV. Lietuvoje kaip alternatyvą galima naudoti epoksidinę dervą, jos pirkti yra Senukuose. Dėl rėmelių - jų galima įsigyti internetinėse parduotuvėse, o ką juose naudoti tai jau jūsų fantazijos reikalas smile.gif Bandymų keliu atrasit tai, kas įdomiausia.

Ačiū už pagyras, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas_tukas @ 2010 08 28, 09:26)

Na tikrai labai įdomi technika ir auskariukai pirmieji superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Vis paskaitinėju šią temą. Savo darbų neparodau, nes labai mažai ką gaminu. Dabar kelis darbelius parodysiu, kad jau prabilau.
Keli senesni paprasti darbeliai:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ir pora bandyminių darbų biggrin.gif
user posted image user posted image

Paskutiniai paprasčiausiai nerti... Nors ir atrodo paprasta, kai reikia padaryt - kartais sunkokai gaunasi blush2.gif

Įdomi jūsų nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 rugpjūčio 2010 - 09:05