Nr. 33

QUOTE(editukas_tukas @ 2010 08 27, 22:54)
Naujas atradimas - technika, kuri vadinasi ICE resin.
Mangirdiene, aš irgi tylomis, bet visuomet žavėjausi tavo kūriniais, jų originalumu, tavo nebijojimu žaisti spalvomis, formomis ir svarbiausia laisve
Taip ir toliau 
Mangirdiene, aš irgi tylomis, bet visuomet žavėjausi tavo kūriniais, jų originalumu, tavo nebijojimu žaisti spalvomis, formomis ir svarbiausia laisve

Idomi technika

Aciu uz komentara

QUOTE(Besame @ 2010 08 28, 19:13)
Mangirdiene, komplektukas per tv gražiau atrodo
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 08 28, 20:34)
Pritariu, todel siulau visada savo papuosalus fotografuoti ir ant saves, visai kitas vaizdas
QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 08 28, 22:33)
Matau Mangirdienes komplektuką
QUOTE(zanetito @ 2010 08 29, 08:43)
o as pabusiu nepopuliari ir pasakysiu, kad fotografijose papuosalai graziau atrodo nei ant modelio viso spalvu zaismo ir formu nesimate apyranke is vis kaip blynas
is foto mangirdienes darbus jau atpazistu, o va taip pamacius per TV ar fotkese ant modelio tos vielutes pradingsta - ir lieka tik stambesni karoliukai...
is foto mangirdienes darbus jau atpazistu, o va taip pamacius per TV ar fotkese ant modelio tos vielutes pradingsta - ir lieka tik stambesni karoliukai...
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 08 29, 10:27)
Prisidėsiu prie zanetito, man tai atrodė, kad vien iš juodų karoliukų papuošalai padaryti, o foto atsiskleidė visas grožis
Mielosios, taip jau yra kad ir makiazas per tv kitaip atrodo, ir rubai ... Yra net specialus mokslas, kuris tyria kas ir kaip atrodo per objektyva, su ryskiu apsvietimu...
Man visu pirma patiko pati Ieva

Keleta nauju

Man tai tie papuošalai foto gražiau, nes per televizorių tokie juodi atrodė, niekaip nėjo gerai įsižiūrėt, kad ir kaip stengiaus
o kokie nauji auskarai nuostabūs, neatsižiūriu niekaip

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 30, 19:12)
Man tai tie papuošalai foto gražiau, nes per televizorių tokie juodi atrodė, niekaip nėjo gerai įsižiūrėt, kad ir kaip stengiaus
o kokie nauji auskarai nuostabūs, neatsižiūriu niekaip

gal ir sekanti sestadieni turesiu proga pasilepint vaizdu

QUOTE(editukas_tukas @ 2010 08 28, 09:26)
O įsigyti tikrojo firminio ICE resin galima tik siunčiantis iš JAV. Lietuvoje kaip alternatyvą galima naudoti epoksidinę dervą, jos pirkti yra Senukuose. Dėl rėmelių - jų galima įsigyti internetinėse parduotuvėse, o ką juose naudoti tai jau jūsų fantazijos reikalas

O tu siuntiesi tą iš JAV ar lietuvišką pakaitalą naudoji?

Jeigu lietuvišką, tai gal gali parodyt paveiksliuką kaip senukuose atrodo - norėčiau pabandyt... Tik pasirodo tokiu pavadinimu nerandu

Ir rėmelių aš nerandu

Aruna, susižavėjau tavo auskarais, labai originalūs

Arunos ir man labai patiko

mamyciuke22 tie paskutiniai saunus o tie kvadratelei tai oniksas? ar koks kitas akmenelis
pasirodysiu ir as su savo paprastuciais auskarais
bandziau zaist su biseriu

pirmieji mano fimo karoliukai

ir.. siaip panaudojau ka radau

laukiu jusu nuomoniu

bandziau zaist su biseriu

pirmieji mano fimo karoliukai

ir.. siaip panaudojau ka radau

laukiu jusu nuomoniu

QUOTE(jjoovviittaa @ 2010 08 31, 15:59)
mamyciuke22 tie paskutiniai saunus o tie kvadratelei tai oniksas? ar koks kitas akmenelis
na lyg oniksas tiksliai nezinau