Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Dekoju uz simpatijas wink.gif
Prasome dar smalsumui numalsinti ...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mangirdiene, čia tai pasaka thumbup.gif tie treti, mėlyni, tai tikri meno kūriniai wub.gif tik va man kažkaip nesuprantamai atrodo sidabriniai kabliukai prie tu gintarinių auskarų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 10 rugpjūčio 2010 - 22:54
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 10, 22:51)
Mangirdiene, čia tai pasaka  thumbup.gif  tie treti, mėlyni, tai tikri meno kūriniai  wub.gif  tik va man kažkaip nesuprantamai atrodo sidabriniai kabliukai prie tu gintarinių auskarų  g.gif

Aciu 4u.gif
del spalvu derinimo, as megstu pati auksa ir sidabra nesiot ax.gif o ir i ausytes dauguma nori bent pasidabruotu, tenka daznai keist paprastus i ''pagerintus'' wink.gif

Prekiaujant mugese jau iprasta veztis ne tik kabliukus papildomai, o ir kruva medziagos kurybai thumbup.gif Daznai net nespeju nufotografoti tai ka sukuriu, nes iskart ir nuperka, o ir uzsako ''special for you'' vietoje, net kurymo procese yra kas padalyvauja smile.gif
Atsakyti
pamaciau ir isiziojau mangirdiene nu grozzziu daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nors tokiu nenesioju bet man patinka tokie auskarai raudoni ir violet spalvos auskarai jie tokie grazus kad noris uzsidet smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mangirdiene, tikriausiai reikia neeilinių sugebėjimų sugebėt sugalvot tokius grožius ir tą vielutę išlankstyt, prikabint wub.gif Kad aš taip mokėčiau doh.gif
Atsakyti
Mangirdiene - 2, 6 ir 7 porelė auskaru tiesiog fantastiški wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 08 11, 09:25)
pamaciau ir isiziojau mangirdiene nu grozzziu daug 
nors tokiu nenesioju bet man patinka tokie auskarai raudoni ir violet spalvos auskarai jie tokie grazus kad noris uzsidet smile.gif  rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(Besame @ 2010 08 11, 10:03)
mangirdiene, tikriausiai reikia neeilinių sugebėjimų sugebėt sugalvot tokius grožius ir tą vielutę išlankstyt, prikabint  wub.gif Kad aš taip mokėčiau  doh.gif

4u.gif

QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 08 11, 10:08)
Mangirdiene - 2, 6 ir 7 porelė auskaru tiesiog fantastiški  wub.gif  wub.gif

4u.gif

Cia tik pradzioje atrodo ''sudetinga'', su laiku tai tiesiog LIEJASI wub.gif
Liekites ir jus, Super Mamytes !!! mirksiukas.gif

Pasigrozet galite uzsukti ir i puslapiuka mano, prisijunkite Facebok, kas esate wink.gif
galesite grozetis dazniau thumbup.gif
Atsakyti
Mangirdiene, cia tai grozis blink.gif o antras rinkinukas-FANTASTIKA! swoon.gif su mielu noru toki grozi nesiociau wub.gif
Atsakyti
Mangirdiene ,įdomybių viršūnė tavieji auskarai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif

aciu, aciu blush2.gif

cia sios dienos grozis (prie turetu auskariuku paprase dar apyranke sukurt)...
kalnu krystolas nuostabi medziaga thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Ir is kur tiek fantazijos... mega_shok.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir as nesusiturejau Mangirdienei pagiriamaji zodi pasakyti ax.gif Tikrai zaviuosi fantazija, sugebejimu drasiai derinti spalvas, perziurejau visus darbus jos www - be galo grazu ir svarbiausia originalu. Manau cia jau igimtas talentas mirksiukas.gif
Atsakyti