QUOTE(Enigm@ @ 2010 08 11, 14:49)
manau, butent ji ir nedave man suabejot savimi
cia kaip apie rasytojus: ne tas rasytojas kuris gali rasyt, o tas, kuris negali nerasyt !!!
vat ir as, jei nepaimu bent pataisyt ka nors, replykes i rankas pora dienu... tai ''lomkes'' buna
QUOTE(exDaiva @ 2010 08 11, 15:06)
Ir as nesusiturejau Mangirdienei pagiriamaji zodi pasakyti
Tikrai zaviuosi fantazija, sugebejimu drasiai derinti spalvas, perziurejau visus darbus jos www - be galo grazu ir svarbiausia originalu. Manau cia jau igimtas talentas 
na, drasos buti stilingai visad turejau
o kai mane atpazista pagal matytus darbus, priduotus i parduotuve... man virsune buna
QUOTE(medlink @ 2010 08 11, 15:49)
vis nesiliausiu drasinti ir kitu entuziasciu
nesidrovekite, liekites !!!
po Mangirdienes darbu nejauku ir rodytis bus
QUOTE(zanetito @ 2010 08 11, 20:42)
Ir as apie tai pagalvojau
Salut 

Va parodysiu ir aš savo
jau seniai kurti ir montuoti, bet tik dabar prisiruošiau nufotografuot
Seniai žvalgiausi i gintariukus sudėtus ant palangės, bet vis nedrysau kažką iš jų daryt, nes iš seno mamos vėrinio jie
gavosi tokie ir lietuviški ir kartu egzotiški. Ir dar džiaugiuos pagaliau fotografavimui panaudojus senokai tapytą šilko skarą

šitie man primena iš gėlių trykštantį medų, bet nuotraukoj nekaip atrodo, turbūt reiktų perfotografuot

Nusipirkau naujos vielytės tai rankos niežėjo išmėgint

Taip norėjosi sukurt kažką vasariško ir rudeniško - tinkamo ir lakstyt po pievas, ir šiugždent gelsvus klevo lapus

Santūresnis batikos variantas

Seniai žvalgiausi i gintariukus sudėtus ant palangės, bet vis nedrysau kažką iš jų daryt, nes iš seno mamos vėrinio jie

šitie man primena iš gėlių trykštantį medų, bet nuotraukoj nekaip atrodo, turbūt reiktų perfotografuot

Nusipirkau naujos vielytės tai rankos niežėjo išmėgint

Taip norėjosi sukurt kažką vasariško ir rudeniško - tinkamo ir lakstyt po pievas, ir šiugždent gelsvus klevo lapus

Santūresnis batikos variantas

Ačiū
ai sugalvojau nepasikuklint ir dar parodyt...
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 08 11, 21:21)
na, drasos buti stilingai visad turejau
dabar ir liejasi man
Nemazai yra kas nesupranta, konservatyviu paziuru, bet as tik uz tokias damas !! ju fone as ir mano gerbejos atrodome ypatingai originaliai
Na o as pabusiu ta nepopuliari ir klasikiniu paziuru, bet pasakysiu, jog tokia makalynei su vielos suraizgymu daug proto ir stiliaus nereikia. Mes tokius vaikai dar tarybiniais metais "menus" susukdavom-ir ziedus, ir auskarus, ir verinius darem. Asmeniskai man tai taip primityvu ir vaikiska, kad net zagtelejau, pamaciusi, jog salia tikrai profesionaliu Mangirdienes darbu, atsirado toks...(menas-neapsivercia liezuvis pavadinti) tokie dirbiniai
Mangirdiene, nevertinkit tai kaip izeidimo
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 13, 08:02)
Mes tokius vaikai dar tarybiniais metais "menus" susukdavom-ir ziedus, ir auskarus, ir verinius darem. Asmeniskai man tai taip primityvu ir vaikiska, kad net zagtelejau, pamaciusi, jog salia tikrai profesionaliu Mangirdienes darbu, atsirado toks...(menas-neapsivercia liezuvis pavadinti) tokie dirbiniai :el takelio 
Aisku, kiekvienas turi teise i savo nuomone, juo labiau skoni. Tik nu grynai "radi sportivnovo interesa" susuk gal su vaikais tuos primityvius verinukus ir pasirodyk
QUOTE(exDaiva @ 2010 08 13, 09:11)
Tik nu grynai "radi sportivnovo interesa" susuk gal su vaikais tuos primityvius verinukus ir pasirodyk
I sia tema ateinu ne kaip gamintojas, o kaip PIRKEJAS
Pastebiu, kaip naujokems buna issakomos pastabos del kilpuciu negraziu, nelygiu, jautresnes meta si uzsiemima, drasesnes tobuleja
As issakiau pastaba kaip KLIENTAS, kaip VARTOTOJAS ir labai noreciau, kad Mangirdiene tobuletu, o ne uzmigtu ant lauru, kai ja giria pradedancios