Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Mangirdiene wub.gif jau darbelių gražumas... neišpasakytas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2010 08 11, 14:49)
Ir is kur tiek fantazijos... mega_shok.gif  thumbup.gif

4u.gif
manau, butent ji ir nedave man suabejot savimi smile.gif
cia kaip apie rasytojus: ne tas rasytojas kuris gali rasyt, o tas, kuris negali nerasyt !!!
vat ir as, jei nepaimu bent pataisyt ka nors, replykes i rankas pora dienu... tai ''lomkes'' buna lotuliukas.gif Per kraustymasi su sugipsuota koja ir tai vakare, atsiputimui, privalejau bent ka elementaresnio pamenuot blush2.gif

QUOTE(exDaiva @ 2010 08 11, 15:06)
Ir as nesusiturejau Mangirdienei pagiriamaji zodi pasakyti  ax.gif  Tikrai zaviuosi fantazija, sugebejimu drasiai derinti spalvas, perziurejau visus darbus jos www - be galo grazu ir svarbiausia originalu. Manau cia jau igimtas talentas mirksiukas.gif

4u.gif
na, drasos buti stilingai visad turejau wink.gif dabar ir liejasi man smile.gif Nemazai yra kas nesupranta, konservatyviu paziuru, bet as tik uz tokias damas !! ju fone as ir mano gerbejos atrodome ypatingai originaliai thumbup.gif
o kai mane atpazista pagal matytus darbus, priduotus i parduotuve... man virsune buna wub.gif Atrodo visai neseniai tik pradejau, o cia !!! pripazinimas blush2.gif

QUOTE(medlink @ 2010 08 11, 15:49)
Mangirdiene  wub.gif jau darbelių gražumas... neišpasakytas 

4u.gif

vis nesiliausiu drasinti ir kitu entuziasciu wink.gif
nesidrovekite, liekites !!!
Atsakyti
po Mangirdienes darbu nejauku ir rodytis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 08 11, 20:42)
po Mangirdienes darbu nejauku ir rodytis bus smile.gif

Ir as apie tai pagalvojau doh.gif Bet dziugu,kad nors viena is musu nebijo eksperimentuoti thumbup.gif
Atsakyti
Salut wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Va parodysiu ir aš savo blush2.gif jau seniai kurti ir montuoti, bet tik dabar prisiruošiau nufotografuot

Seniai žvalgiausi i gintariukus sudėtus ant palangės, bet vis nedrysau kažką iš jų daryt, nes iš seno mamos vėrinio jie smile.gif gavosi tokie ir lietuviški ir kartu egzotiški. Ir dar džiaugiuos pagaliau fotografavimui panaudojus senokai tapytą šilko skarą biggrin.gif
user posted image

šitie man primena iš gėlių trykštantį medų, bet nuotraukoj nekaip atrodo, turbūt reiktų perfotografuot schmoll.gif

user posted image

Nusipirkau naujos vielytės tai rankos niežėjo išmėgint biggrin.gif

user posted image

Taip norėjosi sukurt kažką vasariško ir rudeniško - tinkamo ir lakstyt po pievas, ir šiugždent gelsvus klevo lapus

user posted image
user posted image

Santūresnis batikos variantas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 12 rugpjūčio 2010 - 21:48
Nepaprastai grazus ir stilingi visi trys auksariukai mirksiukas.gif Oi padaugejo ju, kol komentara parasiau - grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 12 rugpjūčio 2010 - 21:50
Ačiū 4u.gif ai sugalvojau nepasikuklint ir dar parodyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 08 11, 21:21)
na, drasos buti stilingai visad turejau wink.gif dabar ir liejasi man smile.gif Nemazai yra kas nesupranta, konservatyviu paziuru, bet as tik uz tokias damas !! ju fone as ir mano gerbejos atrodome ypatingai originaliai  thumbup.gif

Na o as pabusiu ta nepopuliari ir klasikiniu paziuru, bet pasakysiu, jog tokia makalynei su vielos suraizgymu daug proto ir stiliaus nereikia. Mes tokius vaikai dar tarybiniais metais "menus" susukdavom-ir ziedus, ir auskarus, ir verinius darem. Asmeniskai man tai taip primityvu ir vaikiska, kad net zagtelejau, pamaciusi, jog salia tikrai profesionaliu Mangirdienes darbu, atsirado toks...(menas-neapsivercia liezuvis pavadinti) tokie dirbiniai 4u.gif Dar kad tai butu vielute kokia dekoratyvine, t.y. graviruota/raizyta/taskuota ir vienodai susukta, o dabar sleivai, kreivai, viena vienaip, kita kitaip...

Mangirdiene, nevertinkit tai kaip izeidimo 4u.gif Tiesiog issakiau kritika mazai jusu darbu daliai, jusu darbai labai profesionalus, bet nesinori, kad mestumet kelia del takelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 13, 08:02)
Mes tokius vaikai dar tarybiniais metais "menus" susukdavom-ir ziedus, ir auskarus, ir verinius darem. Asmeniskai man tai taip primityvu ir vaikiska, kad net zagtelejau, pamaciusi, jog salia tikrai profesionaliu Mangirdienes darbu, atsirado toks...(menas-neapsivercia liezuvis pavadinti) tokie dirbiniai :el takelio 4u.gif

Aisku, kiekvienas turi teise i savo nuomone, juo labiau skoni. Tik nu grynai "radi sportivnovo interesa" susuk gal su vaikais tuos primityvius verinukus ir pasirodyk mirksiukas.gif Aisku, susukti vielute gal ner baisiai sudetinga (nors man tik besimokanciai pakankamai sunku - matyt esu baisi nevykele), bet va zinoti ir jausti kur, kada ir kaip - va ties sita vieta ir galima matyt diskutuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 08 13, 09:11)
Tik nu grynai "radi sportivnovo interesa" susuk gal su vaikais tuos primityvius verinukus ir pasirodyk  mirksiukas.gif

I sia tema ateinu ne kaip gamintojas, o kaip PIRKEJAS 4u.gif (nepatinka man po Rankdarbiu temas smirineti, daug laiko uzgaistu, o cia ivairus dirbiniai ir kompaktiskai, skirtingu autoriu vienoj vietoj thumbup.gif )
Pastebiu, kaip naujokems buna issakomos pastabos del kilpuciu negraziu, nelygiu, jautresnes meta si uzsiemima, drasesnes tobuleja drinks_cheers.gif
As issakiau pastaba kaip KLIENTAS, kaip VARTOTOJAS ir labai noreciau, kad Mangirdiene tobuletu, o ne uzmigtu ant lauru, kai ja giria pradedancios 4u.gif
Atsakyti