joa... as dar tik ruosiuos. bet kad jau irgi velu... visi dokumentai surinkti, kaimynai informuoti, gimines ir artimieji laukia antra vertus, pas mus namie tu baldu mazai... spintu - 0... tik rozeciu gaila kilima viena turejom, bet jau baba... kazkaip jei tik koki pusmeti noreciau, tai tikrai atkalbetumet su tokiais ispudziais, o dabar... 2 metus laukiu stebuklo. manau per tiek laiko jau ir tu isdaigu ismokau laukt
is dalies truputi pavydziu nes turesi maziuka pukuotuka deja man neteko apturet sito malonumo mes Argusa auginam nuo 5 menesiu gavom jau ismokyta "reikaliukus"atlikti lauke ir pripratinta buti vienam namuose aciu Tamarai
Nu pavaro tavo Abrytė
Tikiuosi Naja nepradės man rozečių graužti
Esam suslėpę visus laidus, kad tik ne duok tu Dieve nenusitrenktų
Bet parazite šią savaitę kaip ten išsitraukė iš skalbinių dėžės mano mėgstamiausius apatinius ir suėdė. Tai kitą dieną teko padėti traukti iš šiknos
skaitau ir negaliu patiketi! , na maniskis ir buna susirades apatinius is skalbiniu pasiciumpa, bet tip pakramto, npaciulpia ir nutrenki8a, dar nepasitaike kad prarytu, bet vaizdas speju neblogas
siandien buvome pas veterinara pasisverti, tai musiskis jau 20 kg siekia.
Jau prisijuokiau merginos is jusu istoriju, ypac tos su apatiniais
Kaip jau minejau, mano Knutas nera didelis namu niokotojas... bet turiu prisipazint kad vienas namie jis laabai mazai buna Kai vykstu i darba, Knuta palieku pas tevus namo kieme (jie gyvena netoliese..), vienu zodziu, mama i darba, vaikas i darzeli Siaip jis pasilieka namie kazkuriam laikui vienas ir netriuksmauja ir namu nesiaubia, nors tiesa pasakius visai dienai nesu jo palikus, daugiausia 5-6 valandom, paprastai parejus randu apsimiegojusi.
Mano situacija panasi... darbo grafikai kertasi, tai taip iseina, kad praktiskai vos kelias valandas nebuna nieko namie. kazkaip tikiuosi, kad viskas bus gerai su tuo mazyliu. ir taip skaiciavom ir kitaip... aisku, pagal ta posaki apie planus, is kuriu juokiamasi, turetume but viskam pasiruose
tai laimingas sunelis bus, jei grafikai nepasikeis mes tai saviski paliekam 9 val viena ryte kol mes valgom, pasiima savo zaisliuka nueina kur ir zaidzia mazdaug "paziurekit ismokau buti vienas" gaila, mazucio labai, bet kitaip neiseina