Įkraunama...
Įkraunama...

Samojedai vasarai įpusėjus

QUOTE(Klajokliu suo @ 2010 10 04, 16:01)

Kokie kukuliukai, ech... wub.gif
Sveikatytės jiem, o mamytei daug pieno 4u.gif
Atsakyti
ajai kokia pavyzdinga mamytė su vaikučiais wub.gif wub.gif
Paskutinėje nuotraukoje su baltu raištuku storuliukas man krito į akį wub.gif

O kur dar vienas kukuliukas?
Atsakyti
QUOTE(Klajokliu suo @ 2010 10 04, 16:01)

Ujei kokie kamuoliukai wub.gif Labai gražu ir miela wub.gif

Giss, kaip reikaliukai su tuo samojedų puslapiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editass @ 2010 10 04, 15:35)
ajai kokia pavyzdinga mamytė su vaikučiais wub.gif  wub.gif
Paskutinėje nuotraukoje su baltu raištuku storuliukas man krito į akį wub.gif

O kur dar vienas kukuliukas?

aciu,aciu,aciu 4u.gif jau tas storuliukas "baltas" ten ne baltas ,kreminis blink.gif jis storiausias is visu,apsivercia ant nugaros o atsiverst negali atgal nuo storumo doh.gif pienuko Kyra tiek turi,kad kaip zinda tai net per nosi pienukas prasiverzia, 0 dar vieno kleckiuko nera (naturali gamtos atranka),nieko nepadarysi verysad.gif liudna bet yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Klajokliu suo @ 2010 10 04, 16:48)
apsivercia ant nugaros o atsiverst negali atgal nuo storumo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2010 10 04, 16:36)
Giss, kaip reikaliukai su tuo samojedų puslapiu?  ax.gif

samoyed.lt vis dar pas mane, lapkritį pratęsiu dar metam, kad niekas nepačiuptų ax.gif
O šiaip tai, kad ką nors ten daryti- tai reikia mokėti pinigėlius, paprasčiausias variantas išsipirkti šabloną ir sukelti info (tas nesunku) Nes nuo nulio sukurti svetainės aš nemoku, nebent kas turit tokių gebėjimų 4u.gif

QUOTE(Klajokliu suo @ 2010 10 04, 16:48)
0 dar vieno kleckiuko nera (naturali gamtos atranka),nieko nepadarysi  verysad.gif liudna  bet yra kaip yra.

Liūdna verysad.gif
O berniukas ar mergytė neišgyveno ?
Atsakyti
Kokie faini kleckuciai wub.gif Man irgi tas storuliukas i aki krito biggrin.gif O jei dar spalva biskvitine... uuuch koks grazuolis isaugs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2010 10 04, 17:27)
Nes nuo nulio sukurti svetainės aš nemoku, nebent kas turit tokių gebėjimų  4u.gif 

Va cia ir sunkiausia mastau.gif
Reiktu susirasti koki drauga dizaineri biggrin.gif kuris papaisytų, paderintų ir padėtų iš geros širdies ax.gif
O Giss ar isivaizduoji koks turetu buti puslapis, gal turi koki pavyzdi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2010 10 04, 16:27)
samoyed.lt vis dar pas mane, lapkritį pratęsiu dar metam, kad niekas nepačiuptų  ax.gif
O šiaip tai, kad ką nors ten daryti- tai reikia mokėti pinigėlius, paprasčiausias variantas išsipirkti šabloną ir sukelti info (tas nesunku) Nes nuo nulio sukurti svetainės aš nemoku, nebent kas turit tokių gebėjimų  4u.gif 
Liūdna  verysad.gif
O berniukas ar mergytė neišgyveno ?

neisgyveno mergyte verysad.gif dabar tik viena mergyte karaliauja tarp keturiu bernu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudyk @ 2010 10 04, 17:31)
Kokie faini kleckuciai  wub.gif Man irgi tas storuliukas i aki krito  biggrin.gif O jei dar spalva biskvitine... uuuch koks grazuolis isaugs  bigsmile.gif

gaudyk>suniukas tai baltas tik raistelis biskvitinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2010 10 04, 18:48)
O Giss ar isivaizduoji koks turetu buti puslapis, gal turi koki pavyzdi? g.gif

Vizualiai tai neturiu kaip parodyt...
Smagu kad būtų puslapiukas su naujienomis, samojedų standartu, veislynų nuorodomis, dar kažkokia bendra informacija apie samojedus (galima parankioti straipsnių apie kailio priežiūrą, jaunų šuniukų auginimą ir t.t.) + forumas su atskiromis temomis diskutavimui;
arba tiesiog iškart daryti forumą be jokio pradinio puslapio, ir ten kelti visą info, kurti atskiras temas g.gif
Garsiai mąstau 4u.gif Gal kiti kitaip įsivaizduoja...

QUOTE(Klajokliu suo @ 2010 10 04, 20:18)
neisgyveno mergyte  verysad.gif dabar tik viena mergyte karaliauja tarp keturiu bernu ax.gif

Oj, tai jau bus pagerbta tarp vyrų flirt.gif
Atsakyti
Klajokliu suo >>>> vaje kokie meiluciai wub.gif bijau, kad nekiltu pagundos Argusui drauga nupirkti hihihi.gif Mergaites gaila verysad.gif ir taip nedaug turejot verysad.gif

Atsakyti
Sveiki visi,
Klajoklių šuo> kokie fajnučiai mažyliai wub.gif Užjaučiu dėl mergytės verysad.gif
Gal ką pasiliksit sau? smile.gif

Giss> dėl forumo, tai aš manau gal reikia tiesiog forumą daryti su atskiromis temomis, ir būtų pvz. tema apie standartą, būtų sukelta pradžioj visa info, o vėliau galėtume diskutuoti, jei kam nors būtų kokių klausimų ta tema. smile.gif
ir taip sukurtume įvairių temų apie: mitybą, parodas, groomingą, veisimą ir pan. smile.gif
Na čia aš taip įsivaizduoju ax.gif

Skaičiau kalbėjot apie šunų zbytkas biggrin.gif oj maniškis jų ne vieną pridaręs buvo, reikės foto paieškot ir įkelt biggrin.gif jis pas mus ir kojinių mėgėjęs ir šlepečių, tik dabar jau tik vagia nebevalgo, o šiaip dar tapetų paragavęs buvo, lovą sugadino, visiškai išdrąskė bigsmile.gif kai buvo jaunesnis tai ot velniukas buvo, dabar jau daug ramesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozhka: 05 spalio 2010 - 08:28